Avsugning.

God morgon. Här är humöret på topp och frukost vankas inom synhåll. Avsugning ja, inte så häftigt som det låter. Skall ta städmaskinen och dammsuga hunden idag. Han njuter något offantligt av detta. Plus att pälsen blir kanonfin. Så lite på skoj kan man säga att både husse och hund njuter av avsugningar. He he.
Sedan efter det får jag väl se var dagen för mig. Känns positivt så här långt.

Gangster!

Sitter här och mår lite gott. Visst är det skönt att bara vara? Vi har ju alla våra favoriter vad gäller klädsel och sysselsättning då man bara är. Själv har jag gärna ett par swaet-pants och t-shirt. Inget sexigt kanske, men man känner att man är ledig. Just nu sitter jag och sippar lite whiskey (famous groose) och tittar på filmen Gangster. Därav titeln på detta inlägg.
Dikk Bluball

Vackra människor.

 Vackra människor, ja skönhet ligger ju i betraktarens ögon. Men när just du möter någon du tycker är vacker, vilka tankar dyker upp i ditt huvud? Är det att honom/henne måste jag ha sex med. Eller förundras du mer över själva skönheten och funderar på hudvård smink och träning. Eller är det kanske bara ditt humör som får lite pluspoäng?
För mig själv är det nog en blandning av de tre. Visst, sex är ju kanske inte genomförbart osv men visst dyker tanken upp. Människor har ju i alla tider beundrat vackra människor. Barn till och med sökersig till vackra människor. Många både män och kvinnor får skit för att de tittar och beundrar, men varför? Det ligger i vårt inre att titta lite. Kvinnorna på bilderna är från vänster till höger, Sophie Dee, Puma Swede, Carolina gynning och Pernille Holboe.

Nattkräm

Berättade ju för ett tag sedan om en nattkräm jag köpte. Med tiden som jag använt den måste jag säga att den är en av de bättre jag provat.

Med en tillhörande ansiktstvätt i samma serie. Tvätten ska rengöra och öka krämens förmåga att tränga in i huden. Den här Lancôme krämen är jag för mig att jag köpte på Kicks. Ett ställe som jag tycker ger bra service och bra tips vad gäller hudvård. Våga prova den eller någon annan du med. Du kanske finner en egen favorit.

Vart lite längre ledighet ändå.

Nu klagade jag ju förra gången på att helgen blir så kort då man jobbar lördag. Nu var det ju så lite att göra att vissa fick kompa ut en vecka. Både skönt och kanske lite oroande. Man får ta en vecka och unna sig mycket njutning istället. Nu får jag nog baske mig röra på mig, ska ju städa också. Fast idag känner jag inte mycket städlust.

Litte lite helg.

Blir ju inte så mycket helg nu. Ska ju jobba imorn. Som kompensation till mig själv så passade jag på att njuta lite idag.
En härlig dusch med härliga tvålar och schampon.

Ett härligt shampo från TNI fick göra jobbet med mitt hår. Vidare så passade jag på att raka mig, fila naglar mm. Sist av allt smorde jag in mig lite i smy med en lotion som innehåller choklad. Lukten är helt fantastisk. Fler män borde våga ta hand om sig och sköta sin kropp. Ja lite mer då än den traditionella rakningen och AXE tvål.
Det härligaste med ett lite dyrare shampo tycker ju jag är att de är ju så dryga. Plus att de skummar härligt.

Ställningstagande.

Hur många sexställningar kommer du på, utan att behöva fundera allt för länge?
Hur många de än är så måste ni hålla med om att i slutändan, är det basövningarna som är sköönast. Hur många gillar inte dogy-style? Missionären är ju också rätt bra. Så hur konstlat och porrigt det än blir, så vinner nog de vanliga.
Eller?

Hej.

Lite fantasilös rubrik kanske, men fantasin tryter. En bekant hade nyligen blivit "beskylld" för att ha silikonbröst. Silikonbröst i sig själv är det ju nget fel på. Men att människor som inte känner andra människor helt plötsligt vet att så är det. Sånt är lite skrämmande. Vore lite som att de som såg mig på bild, visste att jag blitt knivskuren i ansiktet. Så är nu inte fallet, ärret finns där av annan annledning. Är det avundsjuka eller Expertwaanabe som är annledning till såna uttal?
Ha en bra dag Dikk Bluball.

God morgon.

God morgon. Än så länge inte mycket planerat. Ska väl iväg och handla jord. Spännande va? Nä då jag lovar ett mer roligare inlägg senare idag.
Dikk Bluball.

Nyttig Choklad!!

Choklad som är nyttig, va? finns det? Jo jag har hittat en choklad som är just nyttig. Den har lite som uppgift att minska användaren/ätaren i vikt. Det är alltså choklad som innehåller mängder med antioccidanter. En bit innehåller motsvarande som om du skulle sätta i dig en salladsskål helt själv.
Sallad är ju gott men vem äter en skål själv för occidanterna? God är den också, man skulle ha flera lådor hemma jämt. Inte direkt billig heller iofs men väl värd priset.

Ett bra sätt just för detta med viktreducering är att då man är godissugen ta EN bit istället. Någon fler som provat detta?

En latte och en morotskaka!

Var i siriköpinge idag. Besökte ett väldigt mysigt och trevligt kfé. Flinkmans hette det. Fräsht och en väldigt härlig stämning. Fanns ett stengods makeri alldeles vid siddan om. Antik affär ihop med kafét. Sedan fick jag faktiskt lite tid att ligga i solen. Tänk jag bor ju ändå så avskilljt att solränder skulle jag aldrig behöva ha. He he. Dagen har varit trevlig.
Nu vankas lite film och mys....


Noni

Jag berättade ju om juicen jag startade min dag med. Tahitian Noni Juice. Tar alltid en shot på morgonen.
Vad som är bra med juicen? Allt! I huvudsak stärker den imunförsvar och hjälper kroppen att hjälpa sig själv. Sedan upplever ju vissa en del specifika saker. Någon går ner i vikt och någon fick tjockare och kraftigare hårsvall.
Fördelarna är många och mycket upp till användaren. Många känner inte av någonting, men då jobbar den positivt på lång sikt.
Så startar jag min dag, ja förutom frukost då.

Nu.

Nu har man startat dagen. Startar alltid med en shot. En shot Nonijuice. Kan skriva lite mer ingående om den snart. Just nu har jag lite bråttom att ta mig iväg till jobbet. Snart helg ju. Skönt med första helgen. Nästa lördag är jobblördag. Såå dryga lördagar det är.
Ha nu en bra dag.

Semester slut.

Ja nu var det då vardag, Måndag och allt vad ickesemester innebär. Nu har jag bara tio månader kvar till semestern. Jobbet känndes väl rätt ok nu efter ledigheten. Sedan blev det ju mer rutin så nu kommer man igång med träningen. Målet är väl att se mer fit ut. Får väl se om jag kanske kan bjuda på lite bilder då och då. Ja så får man ju se då om kroppen sitter där till nästa semester.
En härlig känsla med att träna är ju att under tiden man står där och sliter, så rinner riktigt svetten av en. Sen när man kommer hem, ställer sig i duschen. Då känner man hur testosteronet strömma till. Skillnaden från förr då jag tränade är att jag inte äter några tillskott nu. Får väl se om det blir lite extra protein framöver. Har någon kanske tips på bra protein?
Dikk Bluball.

God morgon.

Ja nu mår man väl lite som man förtjänar. Och på måndag börgar man jobba igen. Nu är det bara tio månader kvar tills man har semester.  Ska bli såå skönt he he. Men idag skiner solen, så trots lite lätt bakis blir det nog att lapa lite. Ja sol då inget snusk nu. Så på måndag syns det på hudfärgen att semestern varit fin.
Ha en bra dag/Dikk Bluball

Inte många

Jag har inte många läsare. Men av er som läer vore det kul att höra att eller om Dikk betyder något mer än en komentar, för just nu mår Dikk inte så bra. Jag Dikk skulle jubla över att jag var till någon betydelse för någon läsare. Puss kram godnatt. Dikk Bluball

Hemkommen.

Gokväll, känner mig just nu som sämst i världen på allt. Full som en spruta, nä men inte nykter. Glad för de få läsare jag har, men jag värderar dem högt. Puss och godnatt på er. ´Dikk klarar sig alltid. Trots att han mår piss ibland och riktigt längtar efter närhet och någon form av kärlek. Festen var kul och jag lever, så visst har det varit kul. Hunden ligger hä på golvet och suckar. Nu tänker jag försöka sova. Så puss kram och god natt, Dikk Buball.

Fest

Jepp ikväll blir det lite fest. Grilla och dricka någon eller några Jämtlands president. Såå gott öl. Har dessutom vunnit priser flera år i rad. Ett öl jag varmt rekomenderar. Ja för öldrickare då. Har en känsla av att jag i framtiden bjuder på något drinktips också då jag har köpt en drinkbok. Kan iofs tjuvstarta lite med en drink jag gillar. Nikki Sixx heter den. (Passande för ett mötley-fan) Man tar ett Longdrink glass, häller i 4 eller 6 cl Jack Daniels (Nikkis favorit innan han blev "ren") häller sedan i till toppen med Sprite. Kläm sedan i två limeklyftor. Smakar smaskens.
Drick med förstånd, Dikk Bluball.

Mini micro macro

Köpte ju ny dator som sagt. En mini pc blev det. Mycket behändig, men lite ovan vid storleken. Storleken har ju ingen betydelse ljuger många kvinnor, men visst har den det. Vad gäller storleken på datorn så vänjer man sig väl. Just nu känns det lite ovant. Vad som ändå överraskar är ju att den räcker långt. Vad använder du som läser för typ av dator? Stor liten lap eller stationär. Choklad lovade jag ju också. Jag tänker hålla mitt ord men bjuda på lite bilder till. Så till dess att jag räknat ut hur mitt bildkort passar i datorn får ni varsågord att vänta.

Borta

Usch, har behövt va härifrån. På grund av datorhaveri. Men nu är det en ny och jag är tebaks. Nästa inlägg kommer nog att handla om choklad och dator. Ja något mer ska jag väl kunna klämma in.


Anonym.

En ny personlighet har poppat upp i mitt liv. En personlighet som faschinerar och berör. Denne anonym har ett sätt att uttrycka sig som jag gillar. Anonym har väldigt vettiga tankar och värderingar. Att anonym visar sig gör mig riktigt glad.
Ps hoppas du vet vem du är.

I övrigt så har min dag varit lugn. Har faktiskt knåpat ihop en novell idag. Det var behövligt för det var ett tag sedan. Tänk egentligen så många små saker det finns som gör en glad. Saker man gör och ser eller personer man upplever och hör.

Vem är Dikk Bluball

Kanske många som funderar lite runt karaktären Dikk Bluball. Ja jag får försöka berätta lite. Är det sedan något ni undrar vidare om, så fråga. Vidare svar kommer isåfall att kunna läsas under rubrikerna Vem är Dikk...

Jag är nyss fyllda fyrtio. många vänner tycker nog att jag båder ser och beter mig yngre ut.
Namnet Dikk Bluball kommer från någon sådan grej då man fick ett porrfilmsnamn.
Bloggen startades som om att jag var porrskådis. Nu mera skrivs den mer seriöst med ett kvarvarande roligt namn.
Jag jobbar som plåtslagare och bilar är väl ett stort intresse.
Ärn inte någon sportfåne, men tränar en del själv för att försöka bevara någon form av skönhet.
Musik som jag gillar är framförallt lite hårdare och gärna Mötley Crue.
Filmer jag gillar är olika, finns så mycket som är bra. Men ingen specifik genre som betyder mer.

Ja är det vidare något ni undrar så var inte rädda att fråga. Dikk Bluball.

Erotik

Är det många läsare som kan tänkas gilla erotik? Jag Dikk Bluball har ju även författat ett par noveller i den genren. Nyfiken? Kolla då in www.sexiganoveller.se anv Dikk som sökord så kommer de mina upp.
Annars så vaknade man idag, tittade ut och NEJ!!! Regn. Fan så trist då det är tvunget att regna. Jag har ju saker utomhus som måste göras. Visst det är skönt inomhus med, men det är ju lite skamset att sitta inne så mycket och pilla.
Nåja, Ha en fortsatt bra dag, trots vätan.

Ny dag

Jepp idag är en ny dag. Tänkte tvätta min bil, kanske njuta av solen lite. Sedan finns det ju andra saker jag hoppas på men....
Ja just det ja, chokladen! Hoppas nåra blev nyfikna. Tänkte ta någon dag sedan och försöka skriva lite mer ingående om den. Jag vill ju inte att något ska bli fel eller missförstås. Nä nu får jag ut och skruva på vattnet, vem vet grannarna får kanske en sexig syn då jag springer runt i shorts och tvättar min bil.

Detaljer

Sa ju att jag skulle berätta lite mer om presenterna och det jag köpte till mig själv. Appropå just det, jag har ytterligare en idol. He he. Köpte boken: Min natt med Martini. Av Carolina Gynning, många kommer säkert att spy galla på mig men vilken personlighet. Att hon målar och är sig själv ut i fingerspetsarna tycker jag är läckert. Så nu heter mina idoler Tommy Lee och Carolina Gynning.

Åter till gåvorna, spikmattan. Wow vilken upplevelse. Kom ni ihåg då man var ung, man hade just penetrerat för första gången. Man kände allt det sköna och värmen. Sedan gjorde det på gränsen till ont osså skrek man ut. Kanske både av njutning och lite över smärtan och vad det var som hände. Ungefär så känns det. Det börgar med smärta, på gränsen till TA BORT!!!
Men sedan börgar det pulsera och bli varmt, mmm. Vilken njutning. Här hemma har helt klart fötts en ny anledning till njutning.


Vidare så har jag ju köpt lite saker, ja egentligen bara för att skämma bort mig själv, njuta och må bra. Jag köpte ju en lite exclusiv ansiktskräm och rengöring i samma serie. Kändes riktigt bra att använda. En glasfil hamnade också i mitt badrumsskåp. Det var en enormt bra investering. Aldrig mer att jag klipper en nagel på mina fingrar


Ja jag kommer på allt eftersom jag skriver om mer saker jag måste berätta om. Bl,a en Choklad som är hur nyttig som helst. Många som ätit av den har med chokladens hjälp gått ned i vikt. Men det tar vi ju lite senare. Här nere syns lite av mina naglar. Visst jag är nybörjare men nöjd med resultatet. He he, lite kul att man kan använda lite såna här produkter nu i ett sånt unisex eller metrosexuellt samhälle som vi lever i.

Presenter mm

Tjoo nu är man tebaks hemma. Visst fick jag många både snygga och praktiska saker. En spikmatta, härlig. Den ska jag berätta mer om senare. En massage "apparat" för hårbottnen, jag säger bara Mmmmmmmm.
Vitlöksförvaring med mycket smarta tillbehör. Tre olika sortes wiskey, hör väl lite till då man fyller hela tiden, eller jag menar jämt. En tröja som var lite speciell då jag hade en lika dan då jag var mycket mindre.
Sedan köpte jag till mig själv en nagelfil i glas, aldrig mer ska jag klippa en nagel på mina fingrar. Vet inte, finns det de som filar till sina tånaglar också? En ansiktskräm med tillhörande tvätt som var otroligt härlig.
Nu säger jag tjoho, önskar en ljuv dag, så återkommer jag med mer detaljer. Är det något spec ni vill läsa mer om så hojta till.

RSS 2.0