Rackarn

Oj då, jag är inte riktigt vaken. Har fuskat med att skriva. Tänkte på det igår faktiskt, att en människa utan ärr har inte levat.

Kanske inte världen snyggste bild och världens snyggaste hy på just den. Men det var ju mitt liv detta handlade om. Ja där är ett ärr som bevis på att om man har för brått med rakningen lossnar mer än skägget. He he, nä så gick det inte till. I grund och botten menar jag att en människas ärr ger karaktär och berättar en del om dess liv. Visst i börgan glodde många likt gubbar som tror kvinnors ögon sitter i vårtgårdarna. Tuttar är grymt vackra att se på men visa respekten och se kvinnan i ögonen då du pratar med henne. Jag kan berätta mer om ärret någon gång, men nu ska jag titta på bröst, mmmmm. Hi hi hi.

Nu vankas ligga

He he. Ja precis nu vankas ligga. Er som ska snarka önskar jag väl en god natt. Er som ska glädja era pojkvänner, sätt inte i halsen. Er som saknar mig, det tror jag inen gör men ok, jag kommer åter som ett pålitligt godståg. Finns här någon utav mina läsare/vänner som känner att hon/han vill hjälpa mig att fixa en header mm som speglar den man jag är. Säg i så fall till så tar jag kontakt.
Top of the evening to ya.

Problem på första daten??

Har hört att många har problem på första daten. UPPLYSNING!!! Det är inte helt hundra att man får smaka då. Men det visste ni väl redan. (hoppas man) Sedan kan det ju va problem att hitta på vad man ska hitta på. Inna du som man går på din date, RUNKA!!! Du slipper ha en blick som säger utsvulten kåt och helvetiskt desperat. Plus att du ser mer avslappnad ut och får en härlig känsla i magen utan att röka på. Du har väl inte glömt att rösta på min blogg? http://conler.blogg.se/2009/december/finalister-veckans-blogg.html?_tmp=a841f1efe056f698ea17f09eaa298bd7b3b26ae8 När du väl kommit på vad du vill göra med henne. (Nä inte det, snuskhummer) Ta med ett leende en väldoftande framtoning och rena kalsonger, bäst är att ta dem på sig. Bowling kan väl vara avspänt och fint. Plus att om du tafsar oönskat lär du få ett klot på ett minst sagt oönskat ställe. Bjud på något läskande. En kram kan du nog med rätt puppyeyes tigga till dig. KOMPLIMANGER!!!
Glöm nu inte att rösta. http://conler.blogg.se/2009/december/finalister-veckans-blogg.html?_tmp=a841f1efe056f698ea17f09eaa298bd7b3b26ae8 Går detta vägen och du lägger dina kort rätt är jag rätt säker på att pippa får du göra jäkligt snart.

Dagens blogg.

Ni röstar väl på mig?
http://conler.blogg.se/2009/december/finalister-veckans-blogg.html?_tmp=a841f1efe056f698ea17f09eaa298bd7b3b26ae8

Varför får inte jag när golvet får...

Ja som ni förstår utefter rubriken, så är det dags att suga idag. Visst man hoppas väl själv få stå på rätt sida suget idag också. Annars vill jag verkligen tacka för alla sköna frågor. Det var riktigt kul att svara på dem, så det där gör vi om någon gång. Det är klart är det något ni undrar på vägen så va inte rädd för att kasta in en fråga. Nä nu får man sätta igång, käka frulle, tvätta inhandla nyår. Mmmm skumpa. Det är det jag säger Vin kvinnor och sång är tre av livets härligheter.
Top of the morning to ya.

Svaren kommer här...

Din rackare!!! Detta var roligt. Ni har gett mig roliga frågor. Jag hoppas att svaren är som förväntat. De är då ärliga om än med en liten glimt i ögat ibland. Så ni som inte hunnit ställa er fråga, kör hårt, finns det fler i morgon förmiddag. Så vad väntar vi på, let´s Rock´n roll.


Dikk Bluball.

Kommer du ihåg ditt första sexminne?
Jo visst gör jag det, jag var nog 14 eller 15. Minns att kondomer inte tillhörde mina favoritsaker. Lärde mig senare att problemet berodde på storleken (positivt tänkt) och inte ovana.
Vad äter du helst, kräftor eller tomtegröt?
Ja du. Rätt av blir det nog kräftor. Ska jag äta nissegröt får det vara kall. Smakar som risifruttan. Nä jag har inte smakat på Pernilla Viberg (tackar inte nej) utan jag menar mellanmålsfrukten.
Föreddrar du silikon eller äkta bröst?
Motfråga: Får jag slicka klämma och smeka? (Ja) Då spelar det ingen roll. Men om frågan rör rent utseendemässigt. Ja då finns det i mina ögon inget rätt eller fel. Sedan går ju allt överdriva till osmaklighet. Men vad fan jag är man, älskar tuttar.
Föredrar du smala eller mulliga tjejer?
Visst ser jag en smal tjej lättare än en mullig på gatan. Men vi dricker inte öl för att flaskan är fin. De flesta kvinnor har i mina ögon något att bjuda på. Rent praktiskt är det ju lättare att gå ner på en smal kvinna. Men vadå, jag är fortfarande man.
Vilken sexställning är din favorit?
Wow, ja jag är glad och kåt i alla vinklar. Men visst ringer bakifrån och avriden-klockan lite högre än andra sexklockor. Men ni män som läser detta, nästa gång en kvinna ber om att bli tagen bakifrån. Fundera då under tiden på om den ställningen kan va en variant på männens påse över huvudet. He he he. Fast för kvinnan då, hon slipper ju se mannen.
Har du någon pojkvän/flickvän?
Bara flickvänner, jag är ju man.
 
Hur gammal är du?
Fyrtio, nu reagerar säkert många: Öööääee, vad gör du här? Gubbe som bloggar. Ja du om du tänker så, så måste jag upplysa att trots idogt letande hittade jag ingen åldersgräns.
Föredrar du Hollywood eller Stockholm?
Hollywood. Why?? För att där finns verkligen större möjligheter till att tjäna roligt stora pengar på de mest konstiga sätt. Jag älskar pengar likt nakna kvinnor, he he. Än en gång, jag är man och ärlig.
Föredrar du glass eller godis?
Då får det nog bli glass. Är inte alls någon stor godiskung. Tycker att saker som är för söta är lite äckliga. Fast jag e ju söt.
Föredrar du sex eller onani?
He he he. Kul fråga. Föredrar du öl eller tomglas? Gå runt och bära på tio tomflaskor är ju ingen fest. Men tyvärr, visst måste man krama skinnskruven ibland. Men sex är ju att föredra. Man är ju man och vill jämt. Nä jag kan inte jämt, men jag gör mitt bästa för att min partner ska tycka att jag vill för mycket.
Föredrar du vinter eller sommar?
Älskar njutning, sommar är njutning långt mycket mer än vinter trots att snö kan va mysigt.  Mmm sol, kvinnor, finsprit, blåsjobb. He he kan det bli bättre.
Vad gör du på fritiden?
Jag försöker att hålla mig i trim. Tränar ca fyra dagar i veckan. Spinning box styrka och en MASSA sex. He he he. Men jag får en fiiin mage.
Vilket är det konstigaste ställe du haft sex på?
Konstigt och konstigt. Förutom vart års G,P,P så får jag säga vardagsrummet. Karatefull på golvet mellan bord och tv. Inget konstigt?? Jo om ni lägger till att xx antal personer tittade på tv. He he.
Har du en blå pung?
Ha ha. Mitt namn ja. Taget från en sida där man fick ett eget porrskådis namn. Men visst får jag förspelet och inget annat, då känns pungen jävligt blå.
Ditt längsta förhållande?
Hmm fan nu måste man ju använda det stora huvudet. Men nio år eller något. Avis?
Vad är det bästa med sex du vet?
Jag skulle kunna svara som en MAN och säga avsugningar. Men jag säger njutningen. För jag tycker att för mig är det en enorm njutning både att vara passiv och aktiv. Sedan visst ytterligheter som penetration utlösning ljud osv. Nä tjohoo nu blir jag ju sugen, över till nästa fråga.
Hur tycker du att en trogen tjej ska vara?
Lång, brunett gärna stora bröst. He he nä skämt å sido. En trogen tjej tycker jag ska dra gränsen vid att byta kroppsvätskor. En puss (beror iofs lite på) eller kram är ingen fara. Sedan får man ju förståss se lite till varför och allt det där. Men över lag, inga kroppsvätskor.
Vad tycker du om otrohet?
Det är dåligt. Sedan är det ju så att i många fall beror ju otrohet på att det man har saknar något. Kan va allt ifrån att prata till sex. Så kvinna eller man, Sätt på din partner, lyssna och ge. Vissa kanske tycker att jag tänker för mkt som en man, men när det kommer till otrohet anser jag både män och kvinnor vara djur, djur har instinkter och behov som måste mättas.
Vad är din hemadress?
Hihi. Ja antingen så vill läsaren göra mig illa eller så är jag lite poppis. Om läsaren som skrev detta önskar en personligare kontakt, så lovar jag att jag skall se hur vi kan lösa det. Adressen i övrigt. I skogen med hund som vaktar mig.

Fråga och få svar...

Ja ni får fråga vad ni vill. Jag hoppas ju nu att så många som möjligt ställer både dumma och härliga frågor. Själv hade jag frågat mig själv: Hur kommer det sig att du skriver så mycket om knulla och sex? Så nu vet ni att inget räds mig. Jag svarar på frågor en gång ikväll. Vid 2100 ungefär, och en gång i morgon förmiddag.

Fuck off 2009

Ja då är det snart dags att välkomna ett nytt år. Ett år fyllt av måsten? Nä inte nödvändigtvis. Men träna ka vi fortsätta med som aldrig förr. Nu börgar ju resultaten synas på de önskade ställena. Blir passande då att tillföra kroppen en tattuering. V.I.P ska det stå, strax under min navel. (Väktes lite nyfikenhet?) Vidare får man ju hoppas året bjuder på en massa gott. Skönare sex och avsugningar, varmare sommar, kopiöst med pengar ja helt enkelt en massa trevliga njutningar. Njutningar i form av sprit brudar musik och sex, he he he. Eller har ni andra förslag??

Tele 2.

Tänk va!!! Bytet är inte klart än. Jag fick ju efter mycket tjat och höga skrik byta till en bättre internetleverantör än Tele 2. Skulle få byta utan uppsägningstid och allt. Nu hör man av sig till det nya företaget och skall höra varför tiden dröjer så. Då berättas det att jag har uppsägningstid. ICKE!! Då får man än en gång ringa Tele 2 och sitta i kö. Sedan detta började har jag spenderat snart NIO timmar i telefon, men bara pratat i cirka 20 minuter. Så jävla många kan bara inte ringa till Tele 2 samtidigt. Iofs, om alla är missnöjda för att de går över kunders huvuden och inte håller löften.
Det var ju så att säljaren frågade mig om jag ville ha deras fasta telefoni också. Jag svarar tydligt NEJ. Men blir grymt överaskad då jag plötsligt har Tele 2 i min fasta telefon. Företaget jag har nu, de var tvugna att ha en SKRIFTLIG bekräftelse från mig för att göra samma sak. Sedan när man säger åt Tele 2 att byta tillbaks, ja då kan de inte det. Så det går ytterligare 45 minuters telefontid varav 5 talade minuter.

Nä enligt min mening så är det skottpengar på de svarta talande fåren.

Skrämma storebror, eller flip the bird to sweden.

Jo nu ikväll läste jag en väns inlägg om svenskars gnäll osv. Då slog det mig. Visst gnäller vi. Hur ofta låter det inte: Om regeringen gör SI så ska jag minsann sluta att köpa/göra det. Tror man på allvar att den handlingen märks.
Nä idag när pengar finns i större summor än det finns kontanter. Så gör vi så här: På Tisdag den xx/xx klockan XX;xx så tar ALLA svenska medborgare ut sina pengar från banken. Hur lång tid skulle det då ta innan sverige kolappsade?
Eller: Så samma datum som ovan, så tar ALLA buss eller tåg till jobbet. Sverige har klappat ihop innan 07;00 på morgonen. Det gäller bara att få alla att göra samma sak. Om vi då sa att t,ex: Om regeringen/sverige avbryter/slutar, tror ni då inte att vi skulle få gehör?
Puss påre.

Doctor Who...

Har varit till doktoren. Det utspelade sig väl som vilken p-våffla som helst. Först kollade hon min hals, varpå jag självklart kollade hennes. Klart doktoren var en kvinna. Sedan fick hon ju hjälp av sina medsystrar. Hur som helst förutom allt trevligt så ville hon utfärda röstvila och slemlösande. Jag får vara tystare då jag kommer helt enkelt. Men det går nog över. Jag pratar ju för övrigt rätt sexigt.

Långt ner i halsen...

Precis, ska i väg idag och få en sån glasspinne långt ner i halsen. Men ingen med glass på. Finns trevligare saker att få instucket i munnen. En varm sommardag är det ju inte fel med glass. Då man var liten satt ju inte tummen fel. Och är man på date så snaskar man kanske lite godis eller god mat. Men efter daten, ja då när man går någonstans och "dricker the" tillsammans. Ja då är det ju iofs inte min hals som drabbas, men det är skönt.

Mmmmm skööönt.

Läste rätt nyligt ett inlägg om lite lagom njutning så där. Då slog det mig, lotion. Gärna en dyrare och exclusivare variant. Sååå jävla gött, gärna med någon väldoft. Har man partner eller dyligt kan man ju turas om. Sinnen bedövas och erotiska stämningar höjs lätt.

Dior som här på bilden är en favorit. Doften tillåter både män och kvinnor att använda den. Väldoften av lotion blir ju även lite diskretare än av parfym av något slag. Nä nu får nog jag pallra mig iväg och njuta.

Såå jävla less.

Nu har det fan gått över en vecka. Lika hes fortfarande. Snuvig och en jävligt mysko feberkänsla. Nu är det bara till att hålla tumjävlarna och hoppas på att man blir kry. Man får ju liksom trycka ut rösten. Hosta svära och må allmänt...


Veckans vintips. (Inför nyåret)

Dom Pérignon 2000 är ett klassiskt exempel på vad huset utstrålar, med sin mystik, sin höga kvalitet och en stark närvaro. Den är också ett perfekt exempel på vad vinmakaren Pierre Pèrignon hade för vision- att skapa det bästa vinet i världen, villket han gjorde och ha skapade även den ursprungliga champagnen.

Liksom alla Dom Pérignons årgångar har även 2000 gjorts på druvor från vingårdens åtta Crus samt Hautvillers Premier Cru. Varje årgång är en ny kreation men också en påminnelse av Dom Pérignons unika, tidlösa stil.

Chefsvinmakare Richard Geoffroy har följande utlåtande om Dom Pérignon 2000;
- En frisk, krispig och kristallren champagne, där första doften ger en unik upplevelse av vitpeppar och gardenia. Vinets mognad har en ödmjuk närvaro i början men släpper sedan tonerna av något rökig accent.

Smaken är direkt, och en prelude av lustfylld rundhet, med noter av ingefära, anis och fruktighet såsom av mango och päron. Finalen är lång, balanserad och mogen. 

Champagnen flaskan och utstrålningen, visst är den sexig? Mmm smaken av Rock´n roll och sex bubblar smeksamt i mitt glas.

Tigern och jag...

När jag var i 20 årsåldern så minns jag att jag gav bort min S,K svarta bok. I mångt och mycket hade jag väl listat mina 20 bästa bilar, krogar, öl, hål, kompisar osv. Viktigast av allt var nog min lista över hålen. Mina kompisar försökte alltid att kika för att se vilka brudar som var värda att "sätta".
I morse fick jag ett mess av en kompis. Där framgick att Mr woods nu släppt en DVD med samma pricip. Faan fick inte Dikk va ensam om att lista sina hål? Inte för att jag tror jag skulle ha någon chans att träffa Elin. Skulle jag iofs göra det. Så är ju begreppet ligga inte långt borta. Men hon är väl så bevakad, så det är väl alltid någon som ser oss. Lite förbannad läste jag ju vidare, då jag slutligen förstod att Tigern listade golfhål. Phuu.
Han kanske inte har varit otrogen ändå??

Proffesionell.

Hörde idag om s,k "proffesionell" gamer. Då dök ju iden upp om profesionella fia med knuff spelare. Om hur de föredrog spelplaner i plyfa istället för massonit. Fia hattar i metall, då de i plast är sååå långsamma. Vilken syn för gudarna.
Ni som ville köpa föregående avsugningsmaskin, http://www.edenfantasys.com/masturbators/hands-free-masturbators/auto-suck här är en länk. ca 28 dollar.

Avsugnings-maskin.

  Vad är detta för liten leksak då? En avsugningsmaskin. Den ser grymt skön ut. Eller bara pinsamt jobbig ut. Nu har jag ju inte testat den, varför betala när man kan få gratis? Men den är säkert jättebra. Perfekt för killar som gillar avsugningar och bilar. Den kan nämligen bara pluggas in i ciggaretttändaren i bilen. Säg hasta la vista till långa och tråkiga bilköer. Nu kan du få en avsugning istället för att sitta och muttra över hur långsamt den går. Plus en bra ursäkt för att inte ta upp den där liftaren. Föresten, sa jag att den kan användas i bilen? Bara. Inte hemma. Hemma har ju många ändå en fruga med Anna Ankas mentalitet, eller?

Piggelin.

Känner mig faktiskt en hel del piggare idag. Rom är fanimig inte dumt. Det bränner iofs lätt i halsen då man tar den 80%iga ren. Men lite ska man väl tåla då man är född i norr. Minns ju då man var ännu yngre, hur man blev bjuden sprit i hinkar eller drack mesk. Lite 96 har man ju också provat någon gång, men det brännde rejält. Prova att dricka sand.

80% stroh.

Nu vankas det kväll och jag tänker avsluta dan med the och lite stroh rom. Ja i hopp om att svettas ut den lilla feber det käns som jag har. Jag önskar er alla en god natt och ett skönt ligg i sängen i natt.

Pain

Usch. Känner av min typ förkylning. Det blir the och en skvätt 80% i ikväll. På det viset finns ju en chans att man svettas ut febern. Har nog inte mycket feber, men det räcker.

Halsont.

Fan vaknade i förrgår och var brinnande kåt. Men i morse var det inte lika gött, hade halsont då jag vaknade. Inte så mycket att jag skulle säga nej tack till sex (jag är ju man) men nog irriterar halsen. Jag får hålla tummarna och hoppas på att det försvinner. Att vara kåt är ju också lite av något som måste botas, men betydligt skönare än halsont. Ja både tecknen på åkomma och behandling är bättre.

0622

God morgon!!! Varför såå tidig på en lördag? Ja jag skall upp och jobba. Usch och fy. Om det inte var så jävla kallt ändå. Kylan är ju det värsta. Sedan att åka bil i kylan. Men men det går över.
Ha en fortsatt trevlig dag och njut av vinet.

Veckans vintips.

Jag brukar var fredag sms;a till ett knippe vänner och tipsa om ett par goda viner. Nu har ju inte jag ert mobilnummer, så jag får bjuda på ett tips här på bloggen.

Casillero del Diablo nummer 75047 tänker jag tipsa om idag.
 Ett mycket gott vin om du frågar mig och kanske ett coolt namn. Men namnet är ju inte allt. Redan 1883 såg Don Melchor de Concha y Toro potentialen att odla vin vid Maipofloden. Han importerade franska vinrankor från Bordeaux för att göra sina första viner. Idag är Concha y Toro en av Chiles största och viktigaste vinproducenter. Man producerar bl a de kända vinerna Trio, Casillero del Diablo, Frontera, Sunrise och Chiles flaggskepp och deras stolthet Don Melchor Cabernet Sauvignon. Legenden föddes för mer än hundra år sedan på vingården Concha y Toro. Don Melchor ville behålla gårdens finaste viner för sig själv och för att skrämma bort obehöriga ur sin vinkällare lät han sprida ryktet att djävulen huserade i vinkällaren. Därav namnet Casillero del Diablo, djävulens källare. Så visst har namnet viss betydelse.

 Likt denna rumpa tycker jag smaken är rund och fin. Min personliga uppfattning är ju dessutom att vin på något vis utstrålar en viss sex appeal.

Lättlurade män, eller kvinnor utan behov?

För tio minuter sedan stod jag i duschen. Tittade ner på min... eh mina fötter.
Fan vad stora fötter jag har. Så kom jag och tänka på prostitution. Nu finns ju även manliga eskorter och dyl, men per automatik tänker de flesta av oss, kvinna när vi hör orden hora eller prostituerad. Männen betalar ju för att "knulla" eller på annat sätt få komma. Men om vi nu tänker att genomsnittskunden vill knulla.
Är det då inte skönt för en kvinna att just knulla? Mannen betalar, njuter och nästan garanterat släpper kvinnan ifrån sig njutningsljud. Hur vet man då att mannen är skyldig kvinnan pengar, och inte tvärt om? Hon kanske står i skuld i slutänden. Nästa gång jag får frågan (det händer) om jag vill ha det skönt. Då ska jag svara: Tror du att DU har råd med mig?

Trekant....

Usch fy fan och jäveln vilket otrevligt väder. Man gruvar sig för att gå ut och skrapa bilen. Man får gå ut innan och starta den så den är lite varm när man ska åka. Jag hade hellre än frusit i bilen idag, Haft trekant, badat bastu, farit på solsemester, druckit en kall, fått tidernas blåsjobb ja sakerna är många som är bättre än att frysa. För oss män finns ett företag i UK som köper våra satser för ca en sjuhundring/kopp/sats. Tänk, jobba hemma, varmt, SKÖNT framför allt och du behöver inte gå ut. De hämtar och lämnar vid dörren.
Drömjobb eller inte???

Knappar osv

Finns nu på bloggar kärlek. (Bloglovin) Står som länk längre ned på min sida för den intreserade.

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1353432/dikk-bluball?claim=nbm9e4sq2tb">Följ min blogg med bloglovin</a>

Det var någon länk jag fick. Har inte gjort detta förr så rätta mig om jag har gjort något fel.

Aldeless

Strax ska jag ta mig till gymmet. Ska köra ett pass spinning och styrka. Känner mig riktigt taggad. Blev ju mer städa än pippa i helgen så nu är man sugen på att svettas ordentligt. Avnjuter en kopp jawa nu. Samtidigt gruvar jag mig för att gå till och från bilen i shorts. Det är ju det jag säger. Sol värme och vatten är trevligare element.


Tömt påsen...

Ja det är vad jag har gjort. Det är ju ändå riktigt jävla skönt. Tänk själva att ha väntat ett helt år sedan förra gången. Det var välbehövligt, det kännde jag. Jo nu äntligen har julstädningen blivit av. Men påsen var full. Så innan det blev något suuug fick jag tömma den.

Help, I need somebody help.

He he, jag får nog hjälpa er litte på traven vad gäller frågorna. Här följer de frågor ni tänkte ställa.

Jag jobbar på ica, vad jobbar du med?
Jag jobbar som plåtslagare på Volvo, lagar krockade lastbilar.

Hur är ditt civilstånd?
Oavsett om jag är civil eller arbetsklädd är det stenhårt. Tror de flesta män ha det så.

Vad gör du när du inte arbetar?
Är ledig. Nä skämt å sido, tränar ju minst fyra dagar i veckan. Ibland mer. Så brukar man ju se på tv, lyssna på musik och kanske gå på en och annan konsert. Ja någon öl eller sup hinner man ju också med.

Hur firar du jul?
Massor med paket till mig. Samma som då jag fyller år egentligen.

Vilken är din favoriträtt?
Oj, ja allt som är starkt. Men jag är en sån allätare. Mitt hjärta går verkligen via magen. Skall du stöta på mig, Sug av mig eller bjud på någon riktigt god maträtt.

Hur går du helst klädd?
Det bästa jag vet, inte så sexigt men det säger slappa ledighet någonting sååå otroligt för mig. Två plagg inget mer, Collegebyxor och en T-shirt. Annars? Ja då är det nog lite rockigare stil med allt från jeans och tischa till naken.

Vad tänder dig?
Nakna kvinnor!!! He he. Nä det kan va allt från ögon till en mycket speciell personlighet. Jag försöker att vara duktig på att berömma dessa saker hos kvinnor jag tycker bra om.

När hade du sex senast?
Oj då någon är nyfiken. För att höja nyfikenheten något så säger jag: Iskrivande stund.

Blond eller brunett?
Ja du, helt ärligt så har det så mkt med helheten och personligheten att göra. Så hårfärg och dylikt är bonus.

Ja det var vad ni hade tänkt fråga (hoppas jag). Är det något jag missat så släng du in en fråga till. Var inte blyg.

Trött! Ställ frågan nu!!!!!!!

Igår vid den här tiden var det min mening att bjuda på ett nytt inlägg. Men Mr Bluball försov sig. Så det blev inget. Sängen ville ligga mer, och den fick sin vilja igeom. Misströsta inte. Tänkte nu försöka mig på att ha en s,k frågestund. Ni frågar och jag vägrar svara. Precis som hos polisen.
Nä men ni ställer vilken fråga ni vill intim pinsam dum eller bara av ren nyfikenhet. Så om jag nu får sisådär tvåhundra frågor har jag en hel del att skriva. Jag svarar på allt utom vem som tog min oskuld den 14/7-83 klockan 13;42. He he.


Ligga

Finns det någon tid då klockorna skyndar sig ordentligt? Jo då man ska sova och då man har saker att göra på morgonen. Jösses vad klockan springer då. Hade tur denna morgon att jag verkligen hann det jag skulle.
Have a nice one...

Roligt.

God morgon på er. Roligt med olika reaktioner på föregående inlägg. Bilden föll dock inte många i smaken. P,s min sambo tog inte illa upp utav att ni tyckte hon såg äcklig ut. He he, Kul att skoja lite, klart hon gorde.

Respons på det man skriver stort eller smått är alltid kul. Det är ju reaktioner och tankar hos läsaren man vill höra. Bloggar och twittrar är ju ett fantastiskt medium vad gäller att "höra" sig för om vad andra tycker.

Kram på er.

Magrutor/Hollywood-kropp.

Skulle det inte vara lite önskvärt? Visst kanske det låter lite fåfängt och knäppt, men håll med om att den sortens kropp är något vi alla ser som positiv och hyffsat vacker. Många säger: Nä jag håller inte med, men likt kommentarer att storleken inte har någon betydelse så tror jag att det är en självtröstande lögn.Detta kanske inte är det bästa av alla exempel. Men visst blir vi lite avundsjuka? Det största problem vi dras med dock är ju att detta resultat ska komma fort. Det är därför TVINS och Tv-shop överlever. He he. Men med lite tålamod kämparanda villja och jävlaranamma bör vi alla kunna nå sexiga resultat.

Wienerbröd kaffe och avsugning.

Nää riktigt såå goood frukost blev det inte. Men den är jämförbar. Fil och müsli. Sedan får jag tyvärr nöja mig med att suga damm från golven. Sen, hur många egentligen känner sug efter wienerbröd på morgonen? Det är visst gott till fikat osv men till frulle. Den knepigaste frukost jag ätit var Vodka och hårdbröd. Vad är er knepigaste frukost?

Hur agerar ni Rocken roll??

Nu vill jag veta, hur gör ni när ni agerar rocken roll? Jag sitter i skrivande stund och tittar på filmen 28 dagar. Sandra kör där rätt in i ett hus med en limousin. Loaded like a gun eller full som en spruta kravlar hon ut och spanar ut och ser ut att fundera, Vad har hänt här? Det tycker jag är beteende ala rock´n roll.
Nikki Sixx sa en gång att har man blivit avsugen och samtidigt (på grund av) kvaddat en bil i miljonklassen, ja då har man gort allt. Så hur gör ni?

Rocken är död??!!

Läste en såå knäpp sak i en tidning. Rocken är död. Hur fan kan den va det?? Så fort det vankas rock på något nytt eller udda ställe är risken stor att den ÄLSKAS, och det av ALLA! Tänk bara igår i idol. Stående ovationer för run to the hills. Framförandet var kanon. Eller som när Lordi vann schlagern. Finland har i princip ALDRIG vunnit den tävlingen, men så kom Lordi. Då vann de och dessutom så STORT att något annat land aldrig någonsin vunnit så stort. Så att rocken skulle va död. ALDRIG!!!

Har för övrigt nått till kaffe och lussekatter. Carbonaran ligger och gottar sig. Så min spontana reaktion är: En avsugning på detta, vore inte fel. He he he..

Mmmmm

Fan så bra jag mår nu. Härligt långt pass på gymmet. Nu är det snart duschen som gäller. Var in och handlade lite på väg hem. Blir pasta carbonara och sedan ska jag se till att kvällen fortsätter i njutningens tecken. Blir någon kusse latt till kaffet. För att sedan om tv helvetet bjuder på något bra, fortsätta med lite chips. (Vadå!!!??? jag tränar hårt och förbränner skiten) Är det någon som vet något bra ikväll? 28 dagar med Bullock. Var den i kväll? Ja ja jag har Torsk på tallin i reserv. Top of the day to ya!!!

Svettigt

Nu är det äntligen helg. Tänkte nu att jag skulle he mig iväg på gymet och träna lite. Så med andra ord jag återkommer då jag är mindre svettig, alltså nyutstigen ur duschen.

Mumms vad gott, eller dagens vin.

Detta vin var iinte jättebilligt, men man blir lite nyfiken.


Artnr: 98223
Proucent: Eguren
Ursprung: Rioja DOCa, Spanien
Druvsort: 100% tempranillo
Alkoholhalt: 14,5%
Pris: 849:-

Druvorna till Amancio 2005 kommer uteslutande från Sierra Cantabrias egna 15 hektar stora vingård Amancio som ligger i området La Veguilla nära San Vicente de la Sonsierra. Vinrankornas ålder är 20 - 35 år och skördeuttaget var 29 hl/ha. Vinet lämpar sig för lagring och är gott sällskap till rätter av nöt, lamm eller vilt.


Intimfrisyr.

He he var iväg till min frisörska igår. (som för övrigt jämt är vacker) Självklart måste ju min sjuka skalle få så skumma idéer och fantasier. Tänk er själva, de som inte gör något alls idag med sitt intimhår är lätträknade. Vissa tar bort allt andra vill ha lite kvar osv. Vi skulle kanske införa hos frisörerna att de kan snoffsa till ditt intimhår. Blekningar färgningar ansniningar osv. Man sätter sig i stolen, de "rufsar" lite och frågar hur man vill ha det. Man tittar och tänker. Stubb tofs eller totalt len, det är frågan.
OBS en rakning hos frisören innebär i så fall ingen fembladig Gillette utan äkta rakkniv. Så det gäller att hoppas hon/han inte har en dålig dag eller är bakis. Kvinnorna kommer hem med läppsår och männen i kjol med en matchande dogybag???

Längtar efter sex...

Ja så var veckan igång. Både trist ny och visst på något vis fräsch likt en oskuld en varm fuktig sommardag. Ny vecka innebär jobb hård träning och förhoppningsvis lite sex var dag. Men det man längtar efer är ju sex pass i veckan. Ja träningspass. Men som ni vet, en man gör sig ALDRIG så trött att han inte skulle orka lite sex också. Och finns den mannen måtte han ha någon kromosom eller något nånstans som gör att han är mindre sugen. He he. Då var vi igång, mer lustiga skriverier kommer med veckan.

RSS 2.0