God mat.

Curry och kanelmarinerade grillspett med vitlök.


750-850 g grytbitar av fläskkött.

1 knippe färsk lök (gärna rödlök)

1 dl olivolja

2 tsk krossad vitlök (finns på glasburk)

1 krm malen kanel

1 tsk curry

1 krm havssalt

1 dl kolsyrat citronvatten

1 grönsaksbuljong


Så gör man: Koka upp buljongen i 1 dl vatten. Ta av från plattan och rör ner vitlök, olivolja, salt, curry, kanel. Ställ tillbaka på värmen och sjud ngn minut.


Låt marinaden svalna i lämpligt kärl att marinera i.

Skär under tiden ned grytbitarna till (små) lagom stora spettbitar. Lägg köttet i den kalla marinaden. Häll över kolsyrevattnet och rör runt lite. Täck med plastfolie.


Låt köttet marinera i allt från 1 timme till 1 dygn (ju längre desto godare). Dela löken och varva lök och kött på väl blötlagda grillpinnar.

Grilla på utegrill eller i ugn, 225 grader. Tills köttet är genomstekt, ca 10 min. Vänd spetten ofta.

Servera spetten med ugnsbakad potatis, som är bakad med olivolja, krossad tomat och oregano. Njut med ett glas retsina blandad med sockerdricka.

Låt er väl smaka, nu ska jag ta en portion till och njuta av ett glas rött.


Osvensk

Kom att tänka på igår, att jag är ju en sån människa som tycker det är roligt att det går bra för andra. Även om man visst vill lyckas själv och att det skall gå bra, så är det roligt med andras framgångs sagor.
Men här i sverige så är det ju lite osvenskt att tycka så. Men om man ser i det stora hela så är ju ofta en människas framgång även flera personers lycka. Om man tänker som så att den framgångsrika skapar tillfällen för arbete mm. Så hädanefter tänker jag va extra noga med att berömma andras framgång.

Ibland

Ja precis, ibland tryter fantasin så här tidigt på morgonen. Så jag får passa på att önska en supergod morgon. Super ja, det är det väl många som ska göra i helgen? Med lite tur så pass mycket att man på månda´n helt glömt att man varit ledig.
Men lugn, det är en ny helg i antågande nästa vecka. Då får de som glömde denna passa på att komma ihåg att vara nyktra.

Uppfostran VS kåken.

Hörde lite luddigt på radion härom da´n något om en fånge som blivit illa behandlad. Näää!! Tänkte jag, Inte i sverige. Judarna blev illa behandlade men inte svenska fångar.
Personligen kan jag tycka att sitter man inne så bör man inte räkna med att bli bjude tårta var kväll.
Då slog det mig lite, hänger detta ihop med uppfostran kanske? Alltså när jag var liten så gorde det ont att göra fel. Visst jag blev ju inte slagen så blodvite utvanns men det gorde ont. Den smärtan fick mig och säkert många andra att förstå att det var fel. I dagsläget reagerar ju barnen med polishot om man bara höjer rösten åt dem. Och fel, det gör de ofta om samma ett gång efter annan.
Så funderingen i detta var: Om agan varit tillåten även idag, hade vi då haft färre fångar i svenska fängelser? Finns där ingen undersökningsstatistik på det.

Okej...

Såg att jag fått komentar ang mitt användande av krämer. Jag började använda lotion i samband med rakning. Därefter märkte jag att min hud såg bättre ut och kändes friskare. Så kort beskrivet är det därför jag använder och provar många krämer. Och varför låta bli när det idag finns så mycket groomingprodukter för män.
Visst det påstås ju va ickemanligt osv, men egentligen varför? Skulle man tacksamt ha en ofräsh hy bara för att man är just man?

Ge eller Få?

Normalt gissar jag att de flesta tänker på oralsex då man säger Ge eller Få. Men om man nu går över till penetrationssex, är det då mannen som ger kvinnan sex eller tvärt om?
Jag tänker alltså som så att om jag som man ger någon annan en sked mat så GER ju jag. Är det då även så för att jag är den som "stoppar in"?
Man kan ju tycka att vi ger varandra sex, men just med tanke på införandet så undrar jag om det är rätt att säga så.
He he

Fjolligt??

Igår var jag in och skaffade en nattkräm, Hörde då i samma veva att någon tycker det är fjolligt, medans andra tycker det är sexigt med män som sköter sin hud.
Själv tycker jag att det är ett behov alla faktiskt har med tanke på allt vi utsätter oss för om dagarna. Visst vill man inte då ska man ju inte behöva. Men ag tror att de som faktiskt smörger inte mår sämre alla fall.

Let´s dance.

Hård tävling den. Men väldigt underhållande tv. Igår åkte ju stackars Bella ur, inte för att hon hörde till mina personliga favoriter. Mina favoriter? Ja de kan jag berätta om lite längre fram.
Tycker att årets upplaga är en härlig blandning deltagare. Lite extremister åt alla sina olika håll. Men det medför ju bara bättre underhållning. Han livsnjutaren är ju härlig med sin champagne och klass och stil på sitt eget lilla sätt.
Den starke har ju haft en enorm tur vad gäller partner. På något vis känns de som klippt och skurna för varandra.
Så har vi ju Allas vår Bagge, vilken utstrålning vilken kvinnlighet. Och igår fick vi ju se en riktig godbit i rutan, men enligt mig på ett positivt sätt.

Helg

Helgen ska ju vara till att vila njuta och rekreation. Men lik föbaskat så är det ju en massa måsten och lite till. Nä det är snart dags att kliva av måstetåget och BOKA en hel spahelg och allt därtill.
Massage god mat dryck och en massa njutningar man kanske inte ska nämna äns här. Bara för att få uppleva en sån riktig slapparhelg. För snart är ju måndan här och då vankas mer måsten än njutning.
Njut och ha det bra.

Barns tankar...


Om djur 
Inne i grisen finns det korvar och skinkor. Och i rumpan på den sitter syltan och väntar på att bli uppäten.
 LARS 6 ÅR
 Kvinnodjur är duktigare än männen. De gör mjölk och ungar. Och så kan de både värpa och ryta.
KATJA 6 ÅR
Om djur 
Honan heter gris och hanen heter svin. Ungarna heter kelgrisar.
SOFIE 5 ÅR 
 Mamman heter höna, pappan hane, ungarna killingar och barnbarnen heter ägg.
STEFAN 6 ÅR 
 Hönor som får gå var de vill lägger finare ägg eftersom de slipper ha hönsnät runt huvudet.
HANS 6 ÅR 
Om yrken 
Bonden är en väldigt lycklig man, först och Främst för att han har traktor, men också för att han slipper jobba
HÅKAN 7 ÅR
Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar.
ANDERS 8 ÅR
En psykolog är en galen man som slår tanter.
EMELIE 6 ÅR
 Om yrken 
En gynekolog är en som inte vet så mycket om halsen på folk.
ERLAND 6 ÅR 
 Kungen heter Carl Gustav den tredje i fjärde, hans familj heter Victoria, Madelena och Adam och Eva.
MARCUS 7 ÅR 
Om kroppar 
Skillnaden på tantkroppar och manskroppar är att Tantkroppar har flera hemliga rum i bägge ändar.
MIKAEL 6 ÅR
 Kvinnor har kurvor, medan män har portfölj.
BJÖRN 7 ÅR
 Kvinnor består av äggstockar och så tänker de mer.
SIRI 6 ÅR
Om kroppar 
Männen har fler framdelar på kroppen.
JULIE 6 ÅR
 Mannen slutar aldrig att göra celler, men han kommer i en sorts ålder han också. Den kallas panikåldern.
STINA 9 ÅR
 En kropp är något som tar slut i skorna.
ALLAN 5 ÅR
Om kroppar 
Om man öppnar ögonen och det är alldeles svart, då är man medvetslös.
HILDA 7 ÅR
 Nästan alla människor har en hjärna. De som är lite dumma har en hönshjärna.
JOHAN 5 ÅR
 Det finns många sorters hud. Förhud är till exempel huden som man har framtill medan bakhuden är huden som man har på baken.
THERESE 6 ÅR

Snart slut...

Åååå äntligen, snart slut på denna vecka. Känner nu att jag behöver sova och slappna av riktigt ordentligt. Föregående inlägg kan ju förvisso få en att slappna av. Men det gör då inte mig piggare, och jag behöver bli piggare.
Jo denna helgen är efterlängtad. Får väl se om man kan hitta på något kul. Kanske, gör man en sväng och shoppar loss badbyxorna jag snackade om tidigare.

Ett perfekt blås jobb.

Vad utgör ett perfekt blås jobb?
Ja jag törs påstå att de flesta män älskar att få ett blås jobb. Men vad är det som gör utförandet perfekt? Bland mina vänner pratas det mycket om att det är grymt skönt om hon kan ta "den" ända ner till roten. Jag personligen och säkert många kvinnor undrar lite varför. Det är ju så vitt jag vet toppen på "den" som ger mest effekt vid muntlig beröring.
Sedan är vi ju många män som upplevt kvinnan som tar "den" i munnen och bara rör huvudet i lemriktningen fram och åter. Sedan är det ju de som suger så pass att man tror toppen ska lossna. Det riktiga "suget" är för visso J******t skönt men väldigt jobbigt då man lätt blir svag i knäna. Tänder, nä tack inga tänder. Ja kanske försiktigt under kontrolerade former. Efter gym och jobb bör vi män nog ändå låta bli att fråga äns om vi får ett. Tvivlar starkt på att kvinnan finns som tycker om att ha en illa osande köttbit i sin mun.

Slutet gott allting gott. Ja det finns ju kvinnor som säger "alltid i munnen" men det är ju inget krav som ställs. Eller?
Upp till var och en, resan dit var ju otroligt skön. Vi får helt enkelt vara tacksamma och ge en hel del tillbaks. För i slutändan är nog de flesta blås jobb perfekta. Eller?

Gomorn!

Gomorn, sovit gott? Standardfras på morgonen. Lite som USAs How are ya? Vi ställer frågan. Men vi kan va utan svar. Får vi ett djupare svar så försöker vi nästan att fly fältet. Samma sak när vi säger Hur mår du?
Vi skulle ta oss mer tid att lyssna på varandra. Då kulle vi få mer av allt.
Mer sex, kärlek och allt sånt. Så härmed önskar jag er alla en riktigt GOD MORGON!!

Funderar

Igår kväll då jag lagt mig låg jag en stund och funderade. Jag såg en sån snygg smoking för ett tag sedan, funderade på om man skulle ta och investera och se lite proper ut i Vegas.
Jag menar man vill ju ha lite klass när man ska sitta bland en bunke storfräsare. Trots att jag inte är någon vill jag ju inte ge sken av att det är sant. He he.

Ännu en dag av en för mig rätt seg vecka är på väg att fortgå. Jag brukar tänka som så: Jag ska va positiv idag. Så blir det oftast en positiv och rolig dag.
Nu stod verkligen min fantas stilla. Det får bli ett seriösare inlägg imorgon senast

Vardag = träning.

Ja vardag ja, det betyder ju även lite träning. Ibland kan det ju även vara så att dagen är så full av just vardag så att man hinner inte. Jag kom på för ett tag sedan att det finns ju saker man kan göra under dagen för att komma lite i form.
Om vi börjar t,ex på morgonen då man vaknar, innan man sträcker sin lekamen ur den varma sköna sängen. Gör då som jag, gör så många sit ups som du orkar. Det medför ju att magmusklerna får sg en skjuts och blodflödet kommer igång. Man känner sig även mycket piggare.
Under dagen vad du än jobbar med. Så gå raskt om du ska förflytta dig, ta dubbla steg i trapporna osv.
Senare på kvällen då det vankas dusch, jag gör tåhävningar. Ca trettio st gör fler om man pallar. Vaderna blir snygga och det är ju inte fel när badbyxor eller shorts ska på till sommaren. Såg ett par grymt snygga Billabong härom da´n, som jag tror passar utmärkt i sommar och då man ska trimma kroppen genom en simtur.
Sist av allt på dagen så när jag borstar tänderna gör jag rumpspänningar. Snygg sexig häck är ju inte fel.

Detta kanske låter lite stökigt och jobbigt men själv tycker jag det är väldigt enkla saker för att ge lite extra åt formtoppen. Sedan om partner och lust finns är ju inte sex heller helt fel, varken för att komma i form eller höggradig njutning.

Vardag.

Ja så var det då Måndagmorgon och en ny vardag. Trist och posetivt i samma andetag på något vis kan jag tycka.
Igår sökte jag med ljus och lykta efter en bra kanske kombinerad Dag och natt kräm. Ja för ansiktet. Är det någon som läser som har något enormt bra tips att komma med?
Man får ju gärna se och känna resultat av att ha använt den flitigt. Nä man får nog ta en kopp kaffe till och sparka igång den här dagen lite.

Vad använder jag på min kropp?

Ja vadå tänker ni väl. Men jag menar att för att hålla sig i trim tränar man ju inte bara.
Jag personligen kör en skrubb faktiskt i mitt ansikte ca en gång per vecka. Vad för skrubb? Jo en som heter Moea Sugar scrub, ja jusst nu då. På kroppen kör jag just nu med niveas body Rich caring milk. En mycket skön lotion tycker jag, för att vara så billig. Det finns även andra produkter i min vardag som behandlar min kropp. Men det spar vi på en stund.

Bara för att jag nu tar hand om mig så är det inte så att jag är homosexuell eller extra fjollig. Inget fel iofs att vara homosexuell, men vissa har ju lite fördomar. Pratade med en väninna en gång om just detta fenomen att ta hand om sin kropp. Hon tyckte bara det var sexigt att en man brydde sig. Så på sätt och vis ångrar man sig lite att man inte började tidigare. 
Så där ja, nu blir det lite av en Cliff hanger tills nästa gång.

RSS 2.0