Resfeber.

Rackarn vet, om inte man har lite resfeber trots att det är en enkel resa man ska göra. Man har ju gjort den förr. Har haft huvudvärk sedan i morse. Men nu har jag gått på Alvedon och druckit kaffe, så jag hoppas den går över.
En fortsatt trevlig dag önskar jag.

Önskelista, He he

  • Vad önskar man sig då man fyller 40 då. Man har ju redan enormt mycket saker. Jag har funderat lite och visst finns det saker man önskar sig. Här följer ett par exempel.
  • MacBook Pro.
  • Cykel.
  • Kyocera köksknivar.
  • Ja här ser ni några exempel.  Men vi får väl se vad dagen och ev gäster bjuder på.
Appropå...

Ja det blev lite stressigt igår då jag skrev om njutningen. Det blev inte mycket till njutning. Var väl meningen fotbadet skulle fram osv. Men men man kan inte få allt.
Så idag på förmiddagen bär det av för att inhandla en ny kniv till gräsklipparen.
Såg en bok också igår som jag gärna skulle villja ha, men jag låter nog bli då jag fyller år på Lördag. Man fick ju lära sig det som liten, att inte köpa till sig själv så nära inpå en födelsedag.

Njuta

Imorgon kväll hoppar jag ju på tåget. Så resten av denna dag och kväll ska få innefatta lite personlig njutning.

Hitting 40

Wow nu är det dags (snart) att fylla fyrtio. Ja fast jag har minsann fått höra att jag inte ser ut eller beter mig som så gammal. Var iväg idag och inhandlade en ny "privat" resväska. Jag far ju nämligen norrut för att fira min 25 årsdag, ja ok då 40. Så med väskan är jag jättenöjd, sitter mest och funderar på om jag skulle ha tagit den lilla till också. Passar ju utmärkt som nessesär. Eller om man bara ska åka bort en dag eller dyl. Ja jag får se imorn hur jag gör. Vore ju coolt att ha väskan komplett.

Pippa i sta´n

Satt i går kväll och glodde lite på Sex and the city. Hyffsat bra får jag väl säga, inget jag slavskt skulle följa dock. Men de har mycket coola och finurliga funderingar vad gäller relationer. Det jag ändå hakar upp mig lite på är att kvinnorna i serien hakar upp sig på väldigt små hangups vad gäller män.
Sedan att definera en relation eller förhållande. Är en älskare/älskarinna ett förhållande? Sex i sig själv kan jag ju tycka är nog så viktigt i ett fungerande förhållande.
Det var en av kvinnorna som hade ådragit sig en depprimerad mus. Det lät ju lite finurligt. Är det månne så att självaste kuken också kan bli deppad? Vad är iså fall tecknen på det? S,k "tårar" komer det ju bara strax innan eller om man sett något riktigt hett.
Personligen har jag ibland försökt att jämföra kvinna VS man. Vi vaknar ju i princip dagligen med ett rejält fröjdespett på lut. Att det skulle bero på att man är morgon nödig är ju bevisat att det är myt. Det skulle enligt forskare bero på den s,k drömcykeln, och att det sista stadiet är en njutningsdröm. (behöver INTE innefatta sex) Så i så fall en fullt frisk kvinna bör ju då vara morgonvåt, eller hur?
Ja detta med sex och relationer är ju ett ämne som ständigt går att prata om och dra i nya trådar.
Dikk Bluball.

Roligt.

Nu börgar det ju bli riktigt roligt här på bloggeriet. Man ser att nåra läser. Vissa kommer flera gånger. Visst jag har ju inte flera tusen komentarer och läsare, men det visar att några faktiskt är nyfikna på denne Dikk Bluball.
För övrigt idag har jag väl mest städat, är i nuläget på väg ut i duschen. Men det är kanske inte så intresant att veta.

Sorry

F´låt. Jag har inte varit inne här så mycket som jag borde. Jag lovar det kommer mer godsaker. Lite svårt i semestertider. Det är nästan mera måsten då. Golf trädgård träna ta hand om sig själv. Ja ni vet själva hur det kan vara. Men håll ut så kommer det fler godsaker från Dikk Bluball.
En fortsatt trevlig sommar.

Sommar.Sommar ja. Ja jag tror och hoppas väl det kommer dagar då man har chans att bättra på färgen. Ska även införskaffa ngt lite mer sommrigt rockplagg. Jag gillar ju Affliction, så det lutar väl lite åt en vit sådan tröja. Till ett par rockigare shorts, eller kanske ett par surfshorts. Kom med tips. Idag var det faktiskt en av mina läsare som gorde mig riktigt glad. Glädje och lycka hör ju sommaren till. Nä nu får jag ut och sola. He he

Pengar och skönhet.

Pengar, hör det ihop med skönhet? Eller tvärt om. Finns ju de som påstår att vackra människor tjänar mer. Även då att rika människor är vackrare. Jag själv registrerade mig på http://www.woopa.se/?ref=Dikk vet ju inte om det funkar, men det återstår att se.
Så jag får väl vårda mitt yttre mer, så får vi se om kontot eller plånboken växer. Ska bli kul att se om det utvecklas.

Semester

Jahooojiii. Idag är sista dag innan semester. Så jävla gött. Måste passa på att NJUTA och SOVA på semestern. Ja osså fira 25 årsdan då. He he.
Så om tolv timmar sitter jag och njuter av min ledighet.

Rak Rakare Rakad

Läste en liten. Eller rättare sagt hörde på radion ang rakning och män. Det är ju allmänt kännt att vi män rakar nog inte bara skägget idag. Debatten har gått varm. Har väl också i mångt och mycket handlat om huruvida vi tar bort könshår eller ej. Om kvinnor gillar eller inte. Det som de nu pratade om var väl förutom just skrev också lite rakning vaxning i allmänhet. Om vi rakade oss under armar osv. Då börga jag fundera, vad är egentligen på riktigt önskvärt att vi män har och inte har rakat. Låt oss säga så här: Du som kvinna tänker dig in i att du spontant möter en man som du på tidigt stadium ska se utan kläder. Var sitter håret du tycker är blä, och var tycker du det bara måste vara kvar?
Är det egentligen ok med en man som rakat ben bringa armhålor och kön, ja i princip allt då?

Nytt år

Japp rubriken stämmer, jag är inte full. Har ju ett nytt år att fira. Vad är det egentligen som från börgan gort att vissa år är viktigare än andra att fira? De åren, är det då förbestämt att man får allt det man önskar? Iså  fall är min önskelista varken rumsren eller kort.
Men men, vadå. Det bidrar ju till att få se de nära och kära. Bara de är ju en rätt stor och viktig grej.
För utan nära och kära, hade vi då några år att fira?
Nåväl, bortsett från detta har jag då fått en vild idé om ett konstverk. Skall bli kul att se om det blir verklighet.

Har hänt mycket

Ja på sista tiden har det ju hänt mycket får man väl säga. Min mormor gick bort, förvisso över 90 men det är alltid tråkigt då nära och kära går bort. Hade jag nu haft en kristlig tro hade jag nog undrat vad de skulle med både Jacko och mormor samma år. Jo det är klart, mormor tyckte om att sjunga. Men det visste väl inte Micke om?
Ja så nu denna helg var det då begravning med tågresa upp till jämtland.
Mötte en helt otrolig människa på väg upp. En kvinna runt det 23, jobbade otroligt men faschinerande nog med grävmaskiner och dyl. Jättetrevlig att prata med, hon skulle på bröllop och jag begravning. Ett par av livets två ytterligheter.
Någonstans hoppas jag väl att få träffa denna människa igen. Jag diggar verkligen speciella människor.
Dikk Bluball.

Man e poppis.

Rackarns. Igår ringde telefonen, nytt filmerbjudande. Wallanderfilm, inte illa! Ska fundera under dagen hur mycket jag känner att jag orkar med den aktuella dagen.
Jobbet sträcker sig långt inpå natten, så dan där på blir det ju raka vägen från filminspelning till mitt rätta jobb.
Men absolut, det hade ju varit en upplevelse, och den tredje filmen jag medverkar i.
Dikk Bluball

Grilla

Grilla hör jusommaren till, ja om man inte anv elgrill inne på vintern. Gott som rackarn. Så finns det ju egentligen så mycket att lägga på grillen, som man inte tänker på. Kottar och pinnar. He he, Nä men man kan ju testa det mesta. Melon hörde jag någon som grillat. Fisk fågel och ja som vi för det mesta gör, ko och gris.
Nästa gång ska jag nog välja något lite mer udda.
Dikk.

Värme

Nu är det baske mig riktigt varmt. Vissa tider kan man bara känna att det nästan är nog. Man dricker kopiöst med vatten, känner sig allmänt dåsig. Lusten att göra något ansträngande såsom träna eller pippa avtar en del. Ja lusten till pipp, försvinner nog aldrig på en man som mig. Nä nu får man ta och jobba.

Romantiskt??

Liksom vad som är porrigt kan man ställa sig lite frågan vad som är romantiskt.
En del flyger helikopter och tycker att det är en höjdpunkt. Andra tittar på stjärnor och solnedgångar. Vissa har kanske romantiskt sex. Det romantiska ska nog ändå komma spontant kan jag tycka. Inte planeras för att bli så mycket som möjligt. För visst om man tänker på det, så kan ju att man klubbar på varandra hårt. Smaschar till på skinkor och ropar runda snuskiga ord så grannarna nästan kommer, också vara romantik.
Allt måste ju inte vara drömskt och stilla med toner av ljuv klassisk musik.
Dikk

Trytande fan....

Idag tryter min fantasi. Brukar inte ha ngt problem med att fantisera. Ja inte bara sexuellt utan på alla plan. Ja till och med ibland då jag flyger. Med vingar menar jag, inte med hjälp av rök. Lite som: Why drink and drive, when you can smoke and fly??
Dikk Bluball.

RSS 2.0