Sovit gott.

*GÄSP* Mmm vad jag sovit gott. Finns ju massa anledningar till att sova gott. Sömn, sex, sprit, öl, orgasm, ja helt enkelt en massa som får oss att somna godare än vanligt. Lustgas t,ex. Inatt sov jag verkligen gott. Men jag hade varken druckit eller gasat. Ja jo jag drack på lördagen, men den godheten hade jag redan förbrukat.
Vilket fall som helst, TOP OF THE MORNING TO YA.

Gruppsex på två

Vilken kulig lördag. Njuden bort, hem till vänner. De ville så gärna att vi kom och spelade lite bowling och åt upp deras mat. Sagt och gjort, vi drack sprit öl och hade sex
snapsar till maten. Men din rackare såå kul det blev när maten var slut. Alla hade ju druckit av mjölken fast det var både vin sprit och öl till efterätten. Så i dag känns det att man åt mat igår.
Dricker även idag. Mmmm vad det är gott. Men gruppsex det har man gärna på fler än sju platser åt gången.

Ytligt?

http://liliaana.blogg.se/2009/november/de-som-gar-vidare.html?_tmp=42dd17ef39fd542fac396872724506e52b87137f

Ja tack, jag gråter inte om ni röstar på mig.

Oträffade

Tänk ändå vad oträffade människor har stort inflytande i ens liv. En helt underbar människa som jag inte haft det stora nöjet att träffa, har bjudit mig på sin personlighet. Trots att jag bara upplevt dennes själ och personlighet i text och bild, bränner det hårt i mig då denne människa lider. Värdera era vänner HÖGT för en dag lär vi upptäcka att det lilla har gjort ett ENORMT intryck.

Genomsnitt eller medel.

Var på hälsoundersökning idag med konditionstest. Resultat på blod pump och allt sånt det var som hos en 26 åring. Konditionen var genomsnittlig. Rätt bra tyckte syster. Hon var väldigt intreserad av att om det hade gått göra ett test till om 6 mån. Kul att den hårda träningen och rökavbrottet gett resultat.
Medel, jag är ändå såå lycklig att jag har något väldigt många vill ha. Både kvinnor och män, som är över genomsnittet. He he.

Vilken rolig morgon.

I helgen stötte jag ihop med Bajsmalins Oseriösa. Vilket härligt möte. Garanterat det bästa sedan jag träffade hon som stal min svendom. Min humor är väldigt speciell och jag fullkomligt älskar Malins sätt att sprida vardagshumor på sin blogg. Outfits smink och allt i sin ära (inget fel på dessa bloggar) men humor från verklighet och hjärta får mig att må så JÄVLA bra.
Top of the moorning to ya, Dikk.

Appropå...

Jösses. Vilken härlig helg. Idag måndag ska man då till jobbet igen. Ska visst avtacka en kamrat som går i pension. Bjöd ju på veckans outfit igår. Veckans tänker ni, ja jag är ju man. Två t-shirts ett par jeans och fem par armani underwear. Då är veckan räddad. Visst jag får gå commando lördag och söndag. Men chansen att det skulle hända något kul är både större och mer sannolik då. Sedan på Söndag eftermiddag får man va lite naturist och tvätta. Men har man gått commando så länge bör man hittat någon som bjuckar på lite godis.
Så därför blir det veckans outfit.
Har hittat ett par bloggar också som jag fann enormt underhållande. Kalas.

Gullig va?Här är då vovven (35kg plus) med sin polare kotten. De brukar dela mat ibland. Hunden försvarar kotten mot andra förbipasserande hundar. Så det kan va lite gulligt (låter inte det fjolligt) att se dem ihop.

Veckans och dagens.100 g laxfilé
10 10 g parmesanost
1 1 bunt ruccola
salt
peppar
3 3 st gröna sparrisar
1 1 msk pinjenötter
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

 

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg laxen i en ugnssäker form. Hyvla över parmesanen och strö över pinjenötterna. Kör i varm ugn i cirka 12 minuter.

2. Koka sparrisarna lätt och garnera laxen med dem och lite ruccola.

Supergott.Veckans outfit. He he


Könsfobi.

Kikat runt lite på olika bloggar här. Någonting som sätter sig hårt på näthinnan är hur stort behov vissa har att spy galla. Eller bara komentera utseenden mm. Hur fan tänker man om man som annonym kommenterar någon som ful dum eller skabbig. Om jag läser en blogg eller inlägg och inte har något att skriva, ja då låter jag bli. Skulle jag få syn på någon som har ett vackert utseende eller en cool personlighet. Då säger jag det ist för att på ett lågt sätt utrycka min egentliga avundsjuka. Tror i mitt inre att personen i fråga blir glaare att höra den är vacker eller cool istället för att bli kallad något idiotiskt.
Vad könsfobi har med detta att göra? Ren och skär lockelse till läsning.

Vältränad=Sexig??

Om man är vältränad, är man då iochmed det också sexig? Jag ser mig själv som rätt sexig. (Visst jag har ett jävulskt självförtroende) Tränar gör jag ju också, men jag är väl inte riktigt i det läget än att jag skulle kunna tvätta för hand. Vad tycker ni? För min egen del, så visst ska inte sticka under stol med att vackra kroppar väcker lust. Men jag anser nog att den största sexapealen ligger i just självförtroende mm. Vad tycker ni???

Tacka nej till sex!?

Härligt!! Hoppade in i bilen idag, kände mig lite sugen. Ja inte bara på sex utan på lite träning. Kommer ner där på gymmet och hälsar som vanligt. Registrerar mig osv. När jag håller på att värma upp frågar ägarinnan mig. Känner du för lite spinning idag per? Ja visst. Man vill ju vara trevlig och tillmötesgående.
Wow vilket pass. Vilken action. Låter säkert konstigt att höra från en man (som älskar kvinnor) men jag var såå slut. Jag hade garanterat tackat nej till sex, ja under hela stretchingen. Men sedan kom det naturella sexsuget igen. Vältränad frisk och kåt.
Finns det något bättre?

Rockstar image.

Wow. Kollade nyss på ett program via datorn. Det var någon form av intervju med en av kanske världens rockstjärnigaste Rockstjärna. Rockstar eller Rockstjärna har ju i mångt och mycket blivit ett par STORA skor att fylla. De rockstjärnor som var stora under 80 talet kanske både bestämde måtten och fyllde dem bäst. Denne stjärna som jag såg berättade och utförde under intervjun. Bl,a att han efter att fullt frisk tagit viagra och sedan spenderat 15000$ på horor. Det är väl inget när man är milionär tänker ni. Men tänk då istället på hur många det måtte ha varit. Eller så som han gorde under intervjun, spelade bort 25000$ (ca 180000 då det sändes) på spel. Coolt eller bara dumt? Ja att vara Rockstjärna eller försöka va, det kostar. För det är säkert många som vill uppleva detta samtidigt som många ser med avsky på betendet.

Good motherfukking morning.

Nä låter lite trevligare med, God morgon. Tänk som det ska skrivas pratas och debateras nu. Ja ang idol. Mariette Erik, proffs eller inte osv. På något vis tycker jag egentligen att tävlingen helt och hållet borde vara jurystyrd. (Kanske den är, vem vet?) För de ser och hör helt andra saker än vi jönsar som ev skulle rösta. De hör ju t,ex direkt om du har talang nog att slå internationellt. Vem vann det året Amanda Jensen var med? Kommer inte på det nu. Men Amanda går det ju enormt bra för. Där sa Juryn tidigt: Du har verkligen röst för att slå utomlands.

Käftsmäll

Wow! Idol höll på att avsluta med en enorm käftsmäll, rätt över hela svenska folket. Erik hänger löst. Många kanske tycker, med all rätt. Medans några, som vi såg. Grät. Jag personligen tycker lite att Rösten övertar kunskapen. Reza har trots sin knackiga engelska ett större musikaliskt kunnande om du frågar mig. Men det positiva var ju dock att svenska folket blev underhållna lite över en timme. Sedan för att göra saken mer spännande, Är vi säkra på att vi tittare styr hela resultatet????

Spännande...

I väntan på Idolresultatet. Måns möller. Han brukar ju kunna va kul, men det han gör i sin cirkus får man nog tyvärr kalla lågvattenmärke. Ruuummpaaaa, roligt? Njea. Det vette fan. Men hur tror vi ni oss att det går nu då? Blir det ******* som får lämna idol?

Nu vill jag pippa.

Heh, satt ju som sagt i femtio minuters telefonkö. De har som sagt inte hittat avtalet än. Bluäee. Men denna gången sa de faktiskt något som faktiskt fick mig ännu mer sugen på att pippa än normalt.
Hittar de inte avtalet tills måndag, ja då finns det inget heller och då har de ingen rätt att hålla mig kvar. Det är iofs inte klart än, men visst känner man orgasmen närma sig? Lite roligt och kanske dumt sagt. Men vem har sagt att man måste följa ett speciellt mönster i utryck och dyl.
Dikk Motherfukking Bluball. (happy)

Tele2...igen...

Ursäkta norrländskan!! Satans skräpföretag. TRE veckor har jag väntat nu, på att de ska hitta mitt avtal. Snart nekar jag tamejfan till att jag skrivit på något över huvud taget. Jusst nu sitter jag i telekö. Över 50 minuter trodde de. Hur kommer det sig att "avsluta abbonemang" har längst kö? Är det så enormt många missnöjda? Tänk så många avslut detta företag måste ha på en vecka bara. Börgar ana varför jag är "tvingad" att stanna ett år. Ja annars tog det ju max två veckor sedan skulle de inte ha någon kund alls. Jag återkommer! Som arnold sa.

Inget gräs på min räserbana

Tjoho. Titta i almanackan, He!! 20/11 och jag är nyss inkommen från att ha klippt räserbanan. Nä men gräsmattan. Tänk vad vi gillar allt vårdat. Vårdat yttre, Vårdat skägg, Vårdad hud, Vårdat könshår, Vårdad klädsel och så vidare. Finns det något vi gillar som är och ska va ovårdat? Olika moden kan iofs gå i en form av ovårdad stil. Lite roligt om man tänker lite djupare på det hela. Nä nu ska jag in i duschen och vårda mitt yttre och säkert slänger jag en blick åt det uteblivna könshårets håll också, som sagt: Inget gräs på min räserbana.

Mmmmm

Ungefär så hörs det, ja då jag ev skulle sitta i föregående badtunna. Men visst aldeless nyss med. Tog en varm skön dusch efter träningen. Rakade mig och avslutade med lite lotion. Har nog skrivit om vad jag använder förr, men det kan väl komma en repris eller utvecklad information. Avslappnad fräsch och lite så där mmrmmrmm. Ja njutning på hög nivå utan att vara naken tillsammans med motsatt kön. En massage skulle sitta nu, då det känns lite i ryggen efter träningen.

Badkruka?Nä men en badtunna blir det nog till julklapp. Tänk såå njutningsbart och coolt. Sitta med en kall mitt i vintern. Blir som ett enormt blåsjobb i njutningsgrad. Mmmm detta ser jag verkligen fram emot.
Någon annan som provat? Vad tyckte ni?

Inte än, men snart.

Ja jag menar snart kommer bilderna på julklappen. Ska bara skriva från annan dator då.
Igår var det en ledig dag, för jag jobbar på Lördag. Usch. Men trots ledighet gav jag mig iväg för att träna. Ny instruktör på spinningen, men en positiv sådan. Sedan på styrkan, en kvinna som absolut inte skämtar när det kommer till träning. Så efteråt, pga att man körde dubbelt på Söndagen, och att den hårda kvinnan tryckte ur våra muskler all ork som fanns. Ja då var man rätt hängig, framförallt trött.
Nya krafter idag.

Nänänänä nänä.

Jag vet EN julklapp som kommer min väg. Och vilken klapp sedan. Detta innebärnjutning på hög nivå. Mmmm tänk, mat framkallar smaklöks orgasmer, denna present framkallar njutnings orgasmer. Nä jag ska INTE få en sugen kvinna.
Bilder och mer detaljerad info kommer. Sug på den...

Dubbelt.

Wow idag var det spinning. Körde faktiskt dubbla pass. Ett på 40 minuter och ett på 45. Lite mör var man allt, men som man är man ju alltid sugen på lite mer action. Annars är väl detta en helg som de flesta, lugn fridfull och en del uppvilande.

Hoppas

Hoppas nu den lilla skara som läste förra inlägget, spyr galla och dumpar på allt vad Tele 2 heter. Jag ska medela om jag får någon lösning på detta problem. Jag gissar att jag får ringa ikväll igen, för trots att de lovade att ringa senast förra fredagen, så har då inte jag hört något. Fan så less jag blir på såna småjävla fasoner. Kicka all jävla pantad personal och anställ de som fattar att, om man lever på kunder så står fanimig kunden alltid i centrum och har alltid rätt. Bäst jag avslutar nu innan svordomarna blir för grova.

Tele 2

Ja vad säger man? Ett företag som absolut INTE kan ha alla fåren i hagen eller skocken. Jag själv fick ju en sån "säljare" som knackade på min dörr. Min hund jagar bort rådjur men inte såna typer??!! Han erbjöd mig Bredband. Jag POÄNGTERAR för denne säljare att jag bl,a MÅSTE ha kvar mina E-mailadresser, som är bundna till en annan domän. Med ett leende svarar säljar-uschlingen: Det löser vi. Någonstans under denna session av jubelidiotserbjudande så frågas det ju om jag vill ha fast telefoni. NEJ tack jag ringer billigare än jag kommer att göra hos er.
Idag. Idag kan jag inte kolla min mail, det klarar de INTE av att lösa. Jag har dessutom sedan några dagar fått min telefon kopplad till detta Skitföretag. Tokig och uppskruvad som en polkagris ringer man ju. Ja visst jag får lov att beta telefonopperatör. Hallå?? Dumjävlar JAAG ska väl inte behöva göra denna beställning? Jo visst, den ka ju inte starta ett abbonemang. Nähä?? Men de kunde avsluta ett och ge mig ett nytt utan att jag bett om det.
Fortsättningsvis kommer jag att spy galla eller dela ut skrevsparkar då jag ser någon från detta företag. Men det är fanimig deras jobb att se till att jag ALDRIG möter någon.

ALDRIG MER TELE 2.

Måndag

Så var det då åter dags, Måndag vardag och kanske i många fall trist. Men man får försöka att ta fram det som är eller kan bli positivt. Min träning är något som jag personligen ser med positiva ögon. Visst det är måndag, men det vankas Spinning Box och en massa välmående he he.
Så härmed önskar jag er en trevlig ingång på denna veckan.

Playboy

Minns ni? Det år t,ex när ni tog ert körkort? Det gör jag. Det stod i en annons min mor hade publicerat i tidni gen att det var näst sista dagen på året.
Året var 1987. Inte för att jag skäms över ålder eller dylikt. Tvärtom, jag skäms över att jag långt ifrån känner mig i min ålder. Jag är på papper fyrtio pannor bast eller år. Men jag känner mig mer gemensam med de som är 23 eller kanske 25. Ska man skämmas eller må bra? Personligen mår jag bra av att se ut som mig själv. Men ofta, inte minst från min tant får jag höra att jag bör växa upp och bli en man. Men innebär det verkligen att jag måste bli "gubbe". Jag träffade kusiner till mig själv i sommras som jag (förlåt mig) ansåg vara gubbigare än mig. Titta t,ex på Mr hefner, vad är han? 80 bast? Ser ha ut att ha ålderskrämpor? Nä, skulle inte tro det. Han bör ha väldigt rätt i att om man knullar kvinns i halva ens egen ålder håller man sig yngre. (OBS gäller ej de so är trettio, sorry) Ngt som jag funderat på i mitt eget liv är att kamrater tänkt eller känt krämpor och dyl, trots två år yngre än mig. Är då min kropp yngre med ett vitalare stånd? eller på ren svenska, har jag yngre kropp och hårdare kuk?

Lördag kväll.

Ja vad fan gör man en lördag kväll? Tv utbudet är ju slim pickin så det heter duga. Alltså vi betalar tv-licens plus avgift för boxar och annat helvete. Inse hur många miljoner som vi betalar var månad för att få njuta av ren jävla skit. Visst programmen kan inte passa alla osv. Men visst borde det vara ett bättre utbud med tanke på alla miljoner som betalas. Eller är det månne så att det sitter en fet filur eller två och rent av skor sig på tv-pengar, canser-forskningspengar och dyl. Snacka om skandal då någon har kuk nog att uppdaga det.

Kokain är nyttigt.

Skulle vi falla för det om media sa det? Mest troligt, för många av de som läst om grisvirus och vaccin fäller kommentaren: Det står ju i tidningen?! Så på hur många år av media som helst har vi inte lärt oss att lögner säljer lika mycket som vad som sägs går att köpa. Tänk om media hypar upp att mayakalendern tar slut, fan media skulle dra igång världens största mass-självmord he he.
Kokain ja. I sverige fick vi slänga febertermometern för att den innehöll kvicksilver, nu vill de att vi skall injecera det in i våra vener. Det står ju i tidningen, så då är det ju nyttigt.

Arton centimeter...

Igår blev det bara spinning på träningen. Lite synd men inte tråkigt för den sakens skull. Instruktörer sjuka. En arbetskamrat blev dålig igår. Han ringde och berättade. Alltså han lät jävulskt dålig, jag kände knappt igen hans röst. Rösten är ju viktig när man sjunger i ett rockband. Mötley crue är ju ett rockband ut i fingerspetsarna.
Titeln? Ja något får jag ju locka med, men det är ingen lögn.

Ny vecka...

...nya äventyr och nya träningspass. Jag hoppas att det fördömda får-företaget släpper sitt falska grepp om mig denna vecka. Nä ursäkta att jag inte skrev mkt nu, men nu bär det av till jobbet.

Fåår Man klaga? Bäähhää

Ja fan, spyr gärna galla och annat på detta företag. Har ni någonsin hört talas om att man inte får lov att ångra ett köp EFTER att man har provat den? Detta företag önskade att jag ångrade mig innan jag fått deras Tjänst. Sen att låsa fast kunder trots STORT missnöje. I längden måste ju det drabba dem själva. Jag hade ju t,ex aldrig skrivit detta om de hade förstått sitt enorma misstag, låtit mig gå och allt var ur världen. Sedan när jag ändå är igång, jag undrar verkligen om de behandlar Får under de lagar och förordningar som finns. De har verkligen lyckats inteligensbefria ett sånt fint djur som Fåret.

RSS 2.0