Finn jävlar.

Nä ni kan va lugna, jag ogillar inte vårt grannlands befolkning. Utan de små djävlarna man får i ansiktet mm. Av någon outgrundlig anledning har jag nu fått. Klar hellre det än ett bestående bevis på att man nyttjar könsumgänge. Nu vet ju jag att många av mina läsare gladeligen tipsar mig om kurer krämer fotbad masker och sånt som tar bort dem. Jag skulle då bli glad då. Misstänker att jag varit på någon lågkvalitativ nattkräm. Det här med låg kvalitet hänger som i hop, det är väl ofta kvaliteten som ger såna oönskade löss och myror på trumpeten också.
Så vad skulle ni kurera mig med? En fet smäll? He he nä det hoppas jag inte.

På begäran.

 Här kommer på begäran en bild på hunden. Här lyfter han lite på tassen, antingen för att hälsa eller tigga åt sig något gott.
Festen igår blev lyckad. Inbakad fläskfilé och ett vin som presenteras här på fredag. Väldigt gott var det. Lite bakis är man allt idag, men inget allvarligt. Önskar ni andra bilder är det bara att önska.

THE SMUTS.

 Kanske inte världens bästa bakgrund, men det syns kanske att Bluball är lycklig??!! Nyss avsugen och allt. He he nä men en ny tröja. Så cool va? Nä ni måste inte alls hållla med.
Just det, dagens THE SMUTS, kom ju på att min bror (igen) och jag var på hotellbesök en gång. Hux flux från ingen stans utmanade vi varandra på olika saker. Jag blev ju utmanad på att näcka. Sagt och gjort, av med tröjan och fram med lyckobringaren. Våning upp och våning ner med drulen flaxande runt ljumskarna. Damer och tanter skrek, herrar och gubbar muttrade (avundsjukt) för sig själva. Någon ringde polisen, de frågade första bästa dam om var jag fanns. -Han har mörkt hår och springer runt naken på hotellet. Min bror har ju också mörkt hår. Så han blev utpekad och tagen. Moi satt på rummet och skrattade hejdlöst.
Nä nu ska jag förbereda för gästerna som kommer öppna vin hänga dem i hallen osv. Blir ju fest. Lika dekadent som vanligt när det gäller mig. Kram på er.

Veckans vintips.

Cossart Gordon Malmsey 10years. Nr: 7846
Pris 299:-
Ett vin jag läste om i en Vinguide jag skaffade rätt nyligt. Intresset vaknade då jag såg att det passar bra till ost och desserter. Desserter är ju lite som vackra kvinnor, jag vill bara ha mer. Ost är ju skämtsamt liknad vid "kvinnans lilla" luktar illa men smakar gott. Förstår ni nu varför jag gillar ost??
Rund madeira med ett stort register av aromer: choklad, russin, hasselnötter, örter och torkade frukter. Balanserad syra och okej längd. Bra till chokladefterrätter. Kan sparas några år. Kan vara lite svåråtkommligt dock, men med villja och lust.
Dagens fråga: Rött eller vitt?

.nathas önS

Usch och fy. 1,5 timmar för att köra 2,6 mil. Det är vad snön för med sig, I SVERIGE. Vi borde kunna och veta så jävla mkt bättre men icke. Så nu blir det ut och skotta gården innan jobbet. Sathan vilken dryg vecka.
Men det positiva i det hela är ju: Det är snart sommar. På med mankinin och ut och lägga sig i solen. Mmmmmm

THE SMUTS.

Denna gång handlar det återigen om min bror och mig. Min ene bror har fått utstå mycket i min närvaro. Nåväl, lite yngre än hur ung jag är idag.
Min bror hade ett gäng mopeder som skulle flyttas dryga milen. Därav bl,a en s,k CP truck.
 CP truck.
Alla dessa mopederna gick ju inte för egen maskin. Så eftersom jag då var äldre än min bror och visste hur man kör bil. Så beslöt vi (tvillingarna therror) oss för att bogsera dem. Visst det går väl bra. Cp trucken har nog aldrig rullat så fort. 70 km/h utan bromsar. Bromsfattigheten resulterade i en enormt tvär sväng i minst 50 km/h.
Trucken välte han bakom styret skadade sitt knä och trucken blev ramsne.
Tänk ändå så roligt det är med moped. Jag har en känsla av att denna kategori The smuts, kommer att innehålla sååå mycket mer om mig och min bror.

Box.

Nu bär det av till gymmet. Så du kan fantisera om hur jag till tonerna av: The eye of the tyger. Boxas svettas och mår bra. Hm!!! Nu snarkar hunden.

THE SMUTS.

Jag får väl fortsätta att bjuda på mig själv och mitt liv under denna kategori.
Samma som tidigare, jag var yngre än vad jag är nu. Min bror och jag vi var på väg till fjällen. Mmm sol skidor och framförallt kvinnor. I bilen på väg så fick vi av någon lustig anledning för oss att, jag sitter på förarplatsen och gasar så sitter bror bredvid och styr. Bara där har man ju avslöjat att jag inte tänkte. Well, under tide som min bror rattade så högg jag honom över knogarna med ett sågblad. Ibland träffade jag och ibland inte. Skitkul hade vi, tills bil och allt bara slant rätt ut i djup snön. Utöver detta fatala missöde var vi helt nyktra.

Leker med mig själv.

Hmmm eftersom ingen kom och sög eller köpte någon tröja till mig. Så får jag köpa en själv.
Ja på så sätt blir jag ju lycklig. Fast visst skulle ett suug sitta fint också.
Puss på er. Nu är det bara att invänta leverans.

THE SMUTS.

The smuts ja. Boken The dirt är ju hyffsat lång. Så jag får kanske skaffa en ny kategori vid namn The Smuts. Där jag kommer att bjuda på både rumsrena och icke rumsrena livserfarenheter. Så är du sugen på något snaskigt, sök under The Smuts.

Dagens erfarenhet rör både lite fylla och sex. Jag var som sagt ännu yngre än vad jag är idag. Långhårig och hård. Laddad som en pistol så kände väl min kropp att vi behöver "kasta ut" en del slagg i form utav, fööör mycket alkohål. Man hade inte något högt IQ i den sitsen, det långa håret dessutom inte riktigt rent.
En "donna" som befann sig på denna fest, var snäll och städade. På något vis kände hon väl sig sugen. Och minst jag av alla män tackar väl nej i det läget. Så efter mycket krypande och hånglande hamnade vi i en mycket beprövad ställning. Heh, var? Mellan tv-soffa och tv, på golvet. I soffan satt ett gäng. Tvivlar på att tv;n var det mest intresanta.

Gick jag ut för hårt?

Goda råd. Ibland dyra.

Fick ett sååå otroligt bra tips av en bekant igår. Ett problem som jag vet att jag delar med andra. Väldigt ofta då jag gjort te, så är problemet där. Vad gör man med allt vatten som blir över? Jo frys in det och återanvänd det nästa gång du blir sugen på en kopp te. Ett extra plus är att eftersom vattnet blev kokt och tillagat, så behöver du bara värma upp det nästa gång. Tidsparande, eller hur?

Vinn en natt med Dikk Bluball....

Tjoho eller tjofräs. Slappardag inget sex eller annat jobbigt. Hah!!! Sex är aldrig jobbigt för en man. Minns då jag körde tre spinning pass efter varandra. Fem minuter tog det sedan var Dikk sugen på sex igen.
Körde ett härligt pass idag på morgonen. Innehållet bestod av styrketräning baksida överkropp. Plus mage (alltid). Värmed upp med femton minuter Crosstraining, och avslutade med fyrtiofem minuter. Härligt.
Sedan satt jag här och funderade på Smutsen (The Dirt) ja min smuts då. När jag var ännu yngre än vad jag är nu, så blev jag på en dans bjuden på "en jävel". En jävel består oftast där jag kommer ifrån, en till två rejäla klunkar hembränd sprit. Som man alltid svarar då något är gratis, Självklart. Bagaget på en amazon öppnades och därstod den, Spriten. Två rostfria hinkar fulla med sprit och barr. Men med stadiga händer så greppade man en av hinkarna och tog sig "en jävel". Kanske blir det ett helt inägg innehållande "SMUTS" a´la Dikk Bluball.

Rubriken?? Jag fick dig att läsa, eller hur??

Veckans vintips.

2004 Nicasia Vineyard Malbec
ARGENTINA / MENDOZA / BODEGA CATENA ZAPATA / NR.75862 /395 KR
94 LGP Doften är rik med ung, fräsch frukt, mörkröda bär, blommor och fat. Smaken är djup, rik och fyllig med silkig, solmogen och generös frukt, härlig balans, bra syra och inslag av björnbär, vildhallon, cassis, tranbärsjuice, bigarråer, blommor och nya fat. Ett ungt, fräscht och fruktigt vin med modern, aromatisk frukt, bra syra och lång, aromatisk eftersmak.

Ett vin som jag hittade i en nyinköpt vinguide. Priset som iochförsig var högt, och recensionerna om dess smak lockade mig att prova detta. Ska bli riktigt spännande att få smaka.
Lockelsen i priset ligger väl mycket i att jag älskar lyx och exclusivitet.

Fantasin....

Normalt har jag en fantasi som kunde få många att baxna bara rent idémässigt. Men så här tidigt tänker jag nog bara på en sak. Iofs vad är skillnaden, det gör ju jag jämt he he. Nä jag får se om jag ev kommer på något vettigt eller kul att skriva i eftermiddag. Önskar er en kanondag.

Kvällens outfit. He he


Brilor från Peak.
Bar överkropp, delvis från gymmet.
Byxor från adidas.
Kalsonger, ähh vad fan jag har ju inga.
Frisyr, slapp efter dusch. Normalt är barret fyllt med vax.
Ser inte kvällen mysig ut?


Bubbel för hårdingar.

Camitz sparkling vodka. Idén till Camitz sparkling vodka föddes i samband med en begravning. Efter några tuffa år börjar vodkan nu få fäste på marknaden. 

I dag säljs Camitz Vodka i städer som Paris, London, New York och Miami. I Stockholm finns den bland annat på välkända restauranger som Hotellet, Naglo och Riche. På systemet kan man beställa Camitz Vodka för 420 kronor flaskan.

– Det är en exklusiv vodka. Den ska kosta därefter. Visst låter det lite spännande? Ett 40%igt bubbel.
Skål och gott nytt år, eller?


Sex och samlevnad.

Minns ni lektionerna i skolan? Då fröken lätt generad framför ritade Dia bilder förklarade och pekade hur en penis pentrerar slidan och att man den vägen skaffar barn. Vi vet ju alla att de verkliga diskusionera kring detta kära ämne, är både råare porrigare och mer spännande. För hur många sträcker ärligt upp handen på frågan: Pippar ni enbart för att försöka bli med barn? Det finns nog ingeting så praktiskt göromål som vi utövar så mycket bara för att det är kul eller skönt. Eller du sätter dig i bilen och bara kör för körandets skull? Ja skulle va en körkåt 18 åring då, ni ser åter till kåtheten. Ämnet som det är, är ju rätt kul. Ja för precis alla tycker något om det. Så fortsätt att nuppa runt i stugorna för det får oss att må bra. En orgasm om dagen håller iofs inte doktorn borta från magen alla gånger, men ni förstår.

Förspel

Vet ni vad jag har gjort nu??? Jag har förberett för veckans vintips. Håll ögonen öppna på fredag. Det blir ett dyrt och exclusivt vin vill jag lova. Om jag inte minns fel passar det med kalv.

Slåss för den du är...

Så, phu. Kommer från boxträning. Det är riktigt kul. Mkt konditionskrävande. Med mitt enkelspåriga tänkande som ni vet. Så gläds jag ju mest över att jag kommer att orka så enormt mkt i sängen. He he. Uthållighet har jag hört uppsattas. Stackars er läsare som måste läsa mitt enkelspåriga dravel he he. Men som mamma sa: Livet är inte bara sex och pengar. Nä men man får mycket sex om man har mycket pengar. Ibland behöver man ju kärlek och mat också. Sex=kärlek. Pengar=mat. Har jag fel? Någon gammal vis man lär ha sagt att kunskap är den största makten. Så fel han hade. Pengar är den största makten. Har du någonsin hört talas om någon som "gått i säng" med någon för att han/hon kan gångertabellen. Inte jag heller.
Back to the subject. Nu ska det bli gött med lite dusch och mat. Vad tycker ni, är det snart dags för en frågestund?

Ny-tränad,rakad och vaken.

Härligt. Nyss vaknat för en stund sedan. Igår blev det träning. Man är om en ny människa efteråt. Just ny är ju något återkommande efter ett hårt pass. Jag ser till att bli Ny rakad, Ny duschad, Ny insmord, Ny knu... Ja helt enkelt som en ny människa.

God morgon.

Ja så sitterman här igen. En sån dryg vecka nu. Veckan efter världens kortaste helg är alltid sååå dryg. Det blir liksom aldrig helg igen. På jobbet har jag sessutom ett sånt stort evighetsjobb. En hytt som fått sig en smäll. Hytt av rikta åt alla håll och kanter fälla in plåt. Usch käns som det aldrig tar slut. Men men jag önskar alla en trevlig dag. Blir träning ikväll Spinning/styrka. Kram på er.

60 saker du undrade om Dikk.

1. Hur gammal är du om fem år? Ja du, lägg på fem år på den ålder jag ser ut att vara i nu. Stämmer garanterat.

 

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Jag behövde bara en halvtimma. He he, nä men Anki tror jag.

 

3. Hur lång är du? Frågar du Dikk eller hans bäste vän? Dikk är 170, hans vän 187. Ha ha ha

 

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Jennas hämd. Eller var det Jane Bomb.

 

5. Vem ringde du senast? Det var nog Göran.

 

6. Vem ringde dig senast? Tror starkt att Anki ringde.

 

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Jag ska **** din stora *** (Jag ska (köra) din stora (bmw).)

 

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms är väl lättast att skicka?

 

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? De var skilda då min far gick bort. R.I.P

 

10. När såg du senast din mamma? I julhelgen.

 

11. Vilken ögonfärg har du? Alla tre är bruna.

 

12. När vaknade du i dag? Tjo hopp, Min bäste vän stod upp vid 7.

 

13. Vilken är din favoritjulsång? Vintersaga tror jag den heter.

 

14. Vilken är din favoritplats? Jag står helst bakom. Men visst i soffan går också.

 

15. Vilken plats föredrar du minst? Utomhus en kall vinterdag, utrustningen krymper då.

 

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag sitter nog här. He he. Nä du jag hoppas väl på Los angeles eller spanien.

 

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mitt kvällsstånd.

 

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Hells bitches.

 

19. Hur stor är din säng? Du kan vara lugn, du ryms du med.

 

20. Har du stationär eller bärbar dator? Är inte alla bärbara? Man bär dem bara olika långt av fri villja.

 

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Klä på sig för att sova? Nä absolut inte, man kan ju gå miste om godis.

 

22. Hur många kuddar har du i sängen? En till mig och en till dig.

 

23. Hur många landskap har du bott i? Tre om jag minns rätt.

 

24. Vilka städer har du bott i? Har alltid bott utanför städer.

 

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? När då? Vid sex, inget av dem. Utomhus, räcker med att ligga på en filt.

 

26. Är du social? Vad tycker du?

 

27. Vilken är din favoritglass? Tip top. 

 

28. Vilken är din favoritefterrätt? Tänk på att du frågar Dikk Bluball. Finns bara EN värdig efterrätt.

 

29. Tycker du om kinamat? Ja med lis.

 

30. Tycker du om kaffe? Ja visst. Var nog rätt tidig med att börga med kaffe. Fast oskulden rök innan på tåren.

 

31. Vad dricker du till frukost? Dricker? Vodka!!! Nä jag äter gröt. Fast Champagne frukost är aldrig fel.

 

32. Sover du på någon särskild sida? Högersovad är jag, Ptv och höger händt.

 

33. Kan du spela poker? Har du pengar du vill bli av med?

 

34. Tycker du om att mysa/kela? Detta är Dikk Bluball.

 

35. Är du en beroendemänniska? Av njutning kanske.

 

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nä tack och lov. I annat fall hade ju han/hon inte kunnat komma till mig med presenter.

 

37. Vill du ha barn? Har du något över? Eller du vill att jag ger dig?

 

38. Kan du några andra språk än svenska? Ja visst kan jag det. Ske ru fåle mä opp på gälla å bronn?

 

39. Har du någonsin åkt ambulans? När min haka delades i två så blev det en tur. Men ryktet säger att jag gick två mil till fots.

 

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassängen tar ju mindre plats. Men som ni vet blir det ju en badtunna.

 

41. Vad spenderar du helst pengar på? Vin kvinnor och sång.

 

42. Äger du dyrbara smycken? Inte allt för många.

 

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Oj. 2 1/2 män är ju kul.

 

44. Kan du rulla med tungan? Lägg dig ner ska jag visa.

 

45. Vem är den roligaste människan du känner? Stefan kanske om man inte räknar mig.

 

46. Sover du med gosedjur? Nä med kvinnor.

 

47. Vad har du för ringsignal? SMS för dig som inte vågar prata.

 

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ett par jeans om jag minns rätt.

 

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?  Jävla fråga, mitt ollon har en tendens till rött. Men visst en knapp på fjärren.

 

50. Kan du byta olja på bilen? Behöver du hjälp?

 

51. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej, de hann aldrig ikapp.

 

52. Vilken var den senaste boken du läste? Tommyland tror jag.

 

53. Läser du dagstidningen? Text tv och internet.

 

54. Prenumererar du på någon veckotidning? DAX he he

 

55. Dansar du i bilen? I bilen??

 

56. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rock kanalen.

 

57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett vintips

 

58. När var du i kyrkan senast? Mormors begravning.

 

59. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Sexigast var nog Bibbi.

 

60. Hur länge har du campat som längst i ett tält? En vecka, 25 minusgrader.

 

Läppstift och Smaklöksorgasmer.

Det är förbjudet att utföra oralsex medan man har läppstift av låg kvalitet på sig. Detta på grund av att denna typ av läppstift kan orsaka cancer i penis.
Oralsex är förbjudet, med en straffram på upp till 15 års fängelse. 
Knepiga lagar de har i vissa stater i USA.

 Vidare har jag fått en enormt bra bokidé. Det är ju idag väldans poppis med kokböcker i olika slag. Nu har jag då kommit på en liknande bok a´la Dikk Bluball. Ett bra boknamn jag kom på är: Smaklöksorgasmer.
Nu är ni allt bra nyfikna??!! Boken skall innehålla recept, tips på vin till den lagade rätten. Orgasmerna då undrar du. Jo först är ju vinet och maten så god att dina (eller mina) smaklökar får sig en ordentlig orgasm. Men!!! Boken skall även innehålla ett betyg på att ha sex på olika spännande platser runt om i världen. Smakprov?? Varsågoda!!
Het fläskfilé i kokosmjölk.
400 gram   fläskfilé(er)
1 st   zucchini
4 st   salladslök(ar), små
2 st   vitlöksklyfta(or)
1 msk   rapsolja
1 st   röd chilifrukt, hackad
1 tsk   currypasta, på burk, grön eller gul
4 dl   kokosmjölk lätt
1 st   citron(er), rivet skal
0,5 st   buljongtärning
    basmatiris

Tillagning

1. Skär fläskfilé i skivor. Skär zucchinin i bitar, salladslöken i tunna skivor och finhacka vitlök.

2. Stek fläskfilé i oljan tills den fått färg. Tillsätt sedan lök, vitlök och chili, stek i två minuter och tillsätt zucchinibitar. Stek ytterligare fem minuter och smula i buljongtärning och currypastan.

3. Häll i kokosmjölk och koka i 10-15 minuter. Riv i citronskal, rör runt.

Servera med basmatiris eller fullkornsnudlar.

Till detta dricker vi en Sancerre vielles vignes. Nummer 82238 som kostar 197kr.

Sex, hur och var?
Jag har valt att testa Åre-skutans topp. På en fläck snö satte jag så igång med mina aktiviteter. En något blåsig dag gjorde det att utrustningen inte höll utlovad storlek. Men på betygskalan blir det nog en åtta. Utsickten gör att du kommer både med organ ett och två. He he, en vacker syn.

Fotnot: Jag tackar Jane Doe för hjälp med test och tripp till skutans topp.


Prins Carl-Philip är kung.

Prins Carl Philips romans med dokusåpastjärnan Sofia Hellqvist blev en stor överraskning för många på slottet.
 Men hon ser ju bra ut. Carl-Philip (eller Calle) är kung. Inte nog med att han för monarkin in i 2000talet, han står för sitt stånd också. Jag håller på Calle. Vi har behövt lite sån här uppståndelse i sverige. Det måste inte vara som det alltid har varit, vem som helst kan falla för och pippa med vem han/hon vill.
Keep it up Calle!

Söndag=vilodag?

Nä det var väl förr, då man blev trött efter besöket i kyrkan. Skulle man släppa in mig i kyrkan så skulle väl klockan tystna. Går på sin höjd dit då någon gängar eller drar på sig träfracken. Nä min söndag går ut på att skynda sig att njuta. Så det blir träna, städa, en snabb utlösning och självklart en dusch. Hinner man ska jag väl hitta på något fyndigt till bloggen och glo lite på tv.

Tror ni mer på gud än Dikk Bluball?

Tacka för hjälpen.

Något slog mig idag, att i många förhållanden sker sex i form av beröm eller "tack för hjälpen".
Tänk bara att frun t,ex HEMSKT gärna vill till IKEA, efter två veckor och sju svåra år så åker paret iväg. På kvällen senare är chansen större för den gubben att få komma till. Men frågar man en kvinna om det är så, Näää är ru dum? Så kan man ju inte göra. Plus att det ofta är kvinnorna som "låter" mannen komma till. Varför. Precis som ett tidigare inlägg om prostetuerade, är det bara vi män som njuter av sex? Knappast. Så nästa gång jag får beröm, så ska jag minsann fundera om hon har gjort sig förtjänt av lite beröm hon med. Eller ok, jag kan ju passa på att tacka för att jag fick komma till. Rackarns. Två samlag efter varandra GULD.

Byta om för att sova?

Jag har så svårt för begreppet byta om för att sova. När man var liten hade man ju pyjamas osv. Men nu har då jag på sin höjd pyjamasbyxor vid tv;n. Kläderna skruvar sig och sitter illa. För att inte tala om den enorma plats morgonståndet tar. Jag får nästan ge picken ett par smällar för att få täcke över huvud taget på morgonen. Sedan går ju allt mkt snabbare. Ja om det kliver in en potentiell älskarinna på natten. Vem vet? Sedan då jag vaknat och ska in på toa, inga tankar bara hålla å pissa. Sedan att just jag är så skackerhänt att det nästan går för mig det ska vi ju inte tala om. Nä så lämna över sovkläderna till de små människorna. Så sover du och jag i kopparkostymen.

Vill du ha sex?

I så fall har jag en uppmaning till dig/er som läser min blogg. Det finns ett vin, som heter 2006 Vince Neil Central Coast, California Petite Sirah. Sångaren i Mötley Crüe ligger bakom detta vin.
Jag själv är sugen på att prova detta vin. Nu säljs det inte på bolaget. Men om jag nu uppmanar er kära läsare att fråga efter vinet på systemet o,s,v. Detta misstänker jag ger upphov till att de blir nyfikna och tar hem vinet. Själv tänkte jag försöka att importera några flaskor.
Vinet har nummer 16264 och kostar 28,99$/flaska. Så följ nu min uppmaning, frågan är bara, Vill ni ha sex eller fler flaskor?

Vill du göra Dikk Lycklig??

Okej, har du läst så här långt så vill du nog det. Två tips: Sug av honom eller....

....köp denna åt honom. Fan vad jag vill ha. Jag Älskar Affliction och denna tröja var ju att dö för som alla modemedvetna säger. Puss på er.

Veckans vintips.

Poliziano Vino Nobile di Montepulciano

Så smakar det:

Full pott i betyg, ett vin som bjuder komplett balans och stor upplevelse. Poliziano tillhör en av våra favoritproducenter i området, man presterar jämna viner av mycket hög kvalitet, därtill i ett gynnsamt prisläge. Doft och smak bjuder mängder av lakrits, dragon och bigarråer. Ekfaten bidrar med läder, tobak och torkade kryddor. Ett vin som klarar ytterligare lagring men redan nu smakar ypperligt med smakrika kött- och fågelrätter. Poliziano grundades 1961 av Dino Carletti och drivs idag av hans son Federico. Egendomen omfattade ursprungligen 22 hektar, men har vuxit till dagens 120 hektar. Namnet på firman är en hyllning till poeten Angelo Ambrogini (1454-1494) som bar smeknamnet Il Poliziano.

Detta är ett vin som jag fått upp ögonen för och verkligen är nyfiken på att få smaka.

Dagens fråga: När och hur dricker ni helst vin?


Fyra ligg och en fläskläpp.

Satt och funderade kring detta med att kvinnan är det starka könet. Min filosofi kring detta är precis som överskriften säger.
Jo om man som exempel ber, till att börga med en man. Att gå runt och fråga tio random kvinnor om han får ligga. Så händer följande: Tolv kvinnor kommer att slunga sin handväska i mannen huvud och en kvinna sprayar tårgas. Han ska va glad om han kan drömma om ett ligg sedan.
Sedan skickar vi en kvinna. Frågar tio random män: Ska vi ligga? Så kommer tolv män att svara ja, här och nu? En man har redan påbörgat förspel, en har nästan börgat ligga, och en liten stackare ful som stryk säger: Nä du lilla gumman jag är gift. Så nu förstår ni varför muffen är det starka könet.
Imorgon: Män från mars och kvinnor från venus. Glöm inte vintipset.

Fantomen är hård.

Det är ju jag med på morgonen. Inte har jag någon egen grotta. Ha ha det där lät nog lite dumt. Ingen som har en grotta till låns? Men jag har en devil i form av hobbe.
Tänkte hitta en bild, men den var tydligen inte kvar. Sova ja, är ni såna som byter om för att sova, alltså med sovkläder? Eller ni sover i kopparkostymen? Tänk så mkt smidigare om det dyker upp någon under natten som måste få ligga elller snaska. Denne någon hinner ju ångra sig om man måste av med kläderna först. Visserligen slipper man ju klä sig då man skall upp. För att inte tala om frisyren, "knullruffs" fegisar och nunnor säger morgonruffs. Men alla vet ju vad vi hoppas få göra i liggande ställning då vi inte sover. Okej är man rakad slipper man ju ruffset, men då vet ju ingen att du fått komma till ju. Tänk även på att ta bort generande hårväxt. Sååå pinsamt att komma till jobb och skola när någon påpekar att man har hår mellan tänderna.
Puss och top of the morning to ya!!!

Sex Sex Sex

Om man ska skriva om sex men inte snubblar över våta och hårda idéer. Då gör man som the Devil, åberopar sathan Sex Sex Sex He he. Vad definerar egentligen bra sex? Om tjejen är bra, ja då kommer ju killen skitfort. Är han sämre då? När man är duktig, vad är det man då är duktig på? Rörelsen, hålla stånd? Stånd har de på torget ju. Är de duktiga sexare?
Ställningar finns i all oändlighet. Missionären en missionär kännetecknar väl någon som är lite först med att typ införa något nytt. En man som inför sin pick, hm är picken både ny och införd för första gången? Doggystyle? Den gillar vi män, men vi glömmer att kvinnan säkert kiknar den vid männens trä en påse över huvudet. Hon slipper ju se mannen. Föresten vem är snygg då man kommer? Ja jo, mitt ex var ju rätt snygg då hon kom, och hälsade på en gång.
Rida, Wow cowgirl. Ja den gillas då ser vi snabbt om tuttarna är fasta eller om de går som tjurpiskor över axlarna.
Hur som helst, bra duktig framifrån bakifrån underifrån varsomhelst ifrån, pippa är skööönt hur man än vrider sig. Tjejer snackar om längd och bredd, men snackar vi någonsin om djup och rymd, ja 1969 då det tog en påstådd tur till månen. Taxin gick via rymd(en) Usch vilken låg.
Ha nu en SKÖÖÖÖN kväll. He he

The List.

VAD GJORDE DU FÖR 10ÅR SEDAN?
För tio år sedan planerade jag och en kompis att flytta till Skåne. Två norrlännigar som hört ryktesvägen om bättre jobb och hetare kvinnor. Njae det var nog bara rykten. He he.

VAD GJORDE DU FÖR 1ÅR SEDAN?
1år sedan, ja då tänkte man väl tillbaks på nyårsaftonen och kom på att jag hade nog rätt tur att jag inte skadade mig då jag höll i de där raketerna.

FEM SNACKS DU GILLAR
Räknas mus som snack? Annars, ölkrv, god smörgås, godis (tveksamt), Något gott till kaffet. Men helst det första.

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
Nu var du kul. Kan många refrenger osv, men inte ens meduzas fruntimmer e madrasser med höl i, kan jag utantill.

OM DU VAR MILJONÄR
Har jag bara en, eller flera. Vore det bara en skulle jag köpa en glass och sikta på fler miljoner. Vore det fler skulle jag må jävligt bra. Vara skuldfri. Så skulle jag köpa kläder och produkter som jag ville ha.

FEM DÅLIGA VANOR
Dåliga vanor, jag? Nä va? Vart har du hört det? Jag kommer för snabbt ibland. He he

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
Det är Dikk Bluball du pratar med, vad tror du? Sex, Njuta, Sex, Njuta. Kommer bara på fyra.

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA
Klänning klär mig nog inte.

FAVORITLEKSAKER
Mus, Rakhyvel, Dator och ja min egen pick förståss.

FEM JAG VILL SE GÖRA DENNA UNDERSÖKNINGEN

ALLA SOM SER DEN :D kommentera om du gör den


Gooood morgon.

Njae, ingen träningsvärk än. Men visst da´n är inte slut än. Får se hur det känns ikväll då jag kör lite box. Vilket fall som är det skönt att vara igång med träningen igen. Plus att min deo-stick kom igår. Så nu luktar man fräsht på dagarna. Gorde jag ju förr med.
Nu skulle ni höra, min hund ligger i hallen och SNARKAR något så ända in i....
Roligare än så blev det inte nu. Men jag luskar lite runt ett s,k önskeinlägg. Det måste ju va rumsrent vettigt och lite kul.

Mmmmm skööönt.

NU!!! har jag kommit igång med träningen efter helgerna. Så gött. Tänkte bjuda på några positiva anledningar till att träna.
1, Jag blir då mycket piggare.
2, Då jag rökte innan så tar det mina tankar från att jag skulle känna begär. Inte nu längre men...
3, Jag håller mig friskare. Kroppen håller sig ju mer allert.
4, Jag känner mig starkare.
5, Man träffar spännande människor.
6, Som vanligt, jag älskar sex.
7, Ang föregående punkt, jag blir uthålligare.
8, Känner mig sexig.
9, Kvinnor gillar snygga män. Eller har jag fel?

Så sätt igång ni också. Kan bara leda till en massa positivitet.

Det vita guldet.

Sperma. En enormt omtalad och populär vätska som vi män bjuder på ibland.

 

Detta är spermine:

ansiktskram100
En orgasmisk upplevelse för huden...

pi Spermine upptäcktes redan på 1600-talet när mikrobiologins fader Anton van Leeuwenhoek studerade sädesvätska i mikroskop för att hitta de små människor han trodde fanns där. I stället fann han kristaller som döptes till spermine.

pi 1983 letade en grupp forskare i Tromsö efter något som kunde bromsa processen som gjorde att fiskolja härsknade. Ingenting fungerade tills man provade spermine.

Grundläggande fakta om användning av Spermine vid hudvård:
» Hudens naturliga antioxidant
» Fördröjer cellens åldrande
» Skyddar huden mot UV-inducerade skador
» Kan i motsats till andra antioxidanter tränga igenom epidermis
» Cellerna har en mekanism för ett aktivt upptag av Spermine
» Stimulerar reparationen av DNA-skador i hudceller
» Skyddar hudens egen fuktgivare (hyaluronsyra) mot oxidativ nedbrytning
» Förebyggande mot ålderspigment i huden
» Oskadliggör fria radikaler
» Aktiveras vid UV-strålning
» Reparerar och lindrar skador i solbränd hud
» Stimulerar bildning av kollagen i dermis
» Skyddar hudens andra oxidanter mot oxidativ nedbrytning
» Är en av de mest stabila antioxidanterna

Detta är ju en kalasbra kräm utefter det lilla jag läst. Faktiskt väldigt nyfiken på att prova den själv. Men som ni förstått, Dikk, Trångsynt, Funderar.
Spermine är alltså en antioxidant, som naturligt finns i sperma. På 1600 talet då man upptäckte detta misstänker jag ju att sperma från oss människor användes. Så till mina funderingar: Mäns område runt naveln och så måste ju va extremt föryngrat. Ja alla onanerar ju. Var lägger man bäst den vätskan?
Vidare, kvinnor som älskar att svälja, är de yngre inifrån och ut?
Kvinnliga porrskådisar måtte ha ett väldigt ungt utseende.
Hmm??!! Vad ska folk tro om mig som ser så ung ut? Jag är ju dessutom hetrosexuell. Jag får börga använda krämen, ja så jag har en god ursäkt att se ung ut.


Att ljuga = vinst.

Ljug dig till saker och framgång. Jag har fått erfara från fler än ett företag nu, att ljuga ska man inte skämmas över att göra. Lögner ger dig mängder av fördelar. Så allt vad din mamma sa om att ljuga är fel. Grabbar tänk vilka grejjer ni skulle uppleva om ni möter en läcker brud. Ni hävdar då att om ni inte får sex eller blåsjobb var fjärde timma så dör ni. Har alltid funkat för mig. He he. Tjejer! Om ni säger att ni är dödligt allergisk mot t,ex sperma, tänk vilka svalkrav ni skulle slippa. Och hur ofta killen frivilligt drar på sig en kondom. Ja det finns mängder med fördelar med att ljuga. Ni kan säkert själva komma på mängder med fördelar. Jag är ju lite trångsynt och tänker enbart på sex he he. Det lärde min mamma mig att man inte bara ska tänka på. Så ibland tänker jag även på fransk massage. Så jag lär mig.

Saker du måste veta.

Tänker fortsätta kasta skit på Tele2. De fortsätter trots ihärdigt tjat att fylla mig med sitt l***a skitsnack. Så här kommer saker du måste veta.

1, Tecknar du kontrakt med dem och tackar NEJ på något annat erbjudande kan du ge dig fan på att du får det också.
2, Ska du hävda att du är missnöjd med vad de levererar, gör det innan du testat produkten.
3, Skicka mal!? Bifoga då en fil med T Y D L I G A instruktioner om hur man svarar.
4, Gillar du att sitta i telefon? Ring Tele2, du får iofs inte prata mycket. 1 timmes telefontid motsvara väl 5-10 minuters prat.
5, Gå inte på att fåren pratar, det är trickfilmat.
6, Som ni alla förstått är denna punkt bara med för att jag älskar sex.
7, Saker som de lovar att göra TAR TID om det ens blir gort.
8, Nä nu ska jag maila PLUS. Ha en bra dag.

The Code.

Ha ha ha, gissa var jag varit. Just det IKEA. Men oroa er inte jag är ju ingen svensson, så jag hoppade dasset och sprang raka vägen till Sängavdeningen. Den ni!!! Slå den. Sedan var jag faktiskt in på KICKS. Kanske låter jag jävligt fjollig nu, men kär blev jag i min nya doft. Armani Code. Mmmm bara doften förför vilken kvinna som helst he he. Så det blir nog trekant nästa gång på IKEAs sängavdelning.

Ja denna doft kommer nog att bli min nya, satsar gärna på hela serien. Deo och Edt mmmm jag kommer att bli en ny man.

Svensson gör det offentligt.

He he. Tänkte på det igår. Hos mig förekommer ju stadigt GPP ja det finns ett inlägg i min blogg som förklarar innebörden. Men när svensson ska va lite ball och pippa på offentlig plats. Ja då drar han med frugan/mannen på ikea och smyger in på dass. För att sedan skryta utåt att han minsann knullat på offentlig plats.

Hallå!!! Svensson, kom igen då du testat HM´s provhytter (mitt bland massa bloggare) eller en biograf. Då menar jag inte ett blåsjobb på bakersta raden. Nä en regelrätt ritt mitt i salongen. Då har du gjort det offentligt. Sedan kan man ju trappa upp faran genom att besöka Rosenbad, torg, restauranger, ja eller precis vad just DU känner att du klarar av. Bara snön smälter och värmen kommer så vankas det GPP.
God tur!!??

Mina stora favoriter.

Mötley Crüe är ett amerikanskt glamrock / heavy metal-band och en av 1980-talets mest populära grupper. Gruppen, som består av Vince Neil (sång), Nikki Sixx (bas), Mick Mars (gitarr) och Tommy Lee (trummor), är fortfarande aktiv. De är minst lika kända för sin vilda livsstil (väl dokumenterad i den självbiografiska boken The Dirt av Neil Strauss) som för hits som Kickstart My Heart, Shout At The Devil, Home Sweet Home, Girls Girls Girls, Wild Side och Dr Feelgood. De har sålt ca 80 miljoner album världen över. Deras nionde studioalbum Saints of Los Angeles släpptes 24 juni 2008.

Förutom väldigt bra musik. Så tycker jag de förmedlar en Rock´n roll känsla som är svårslagen. En form av sexig vild fuck you attityd. Gruppens musik och sätt att vara tycker jag på något vis speglar min personlighet. Visst nu har nog inte jag samma bakgrund och bagage som dessa herrar. Jag rekomenderar att kasta ett öra åt detta håll om ni inte hört dem tidigare.


Fem saker du bara trodde att du visste om Dikk.

  1. Dikk eller jag använder hyffsat mycket skönhetsprodukter.
  2. Jag har tältat i ca 30 minusgrader. Lustan till sex är stor, för att bli varm och liten på grund av att jag inte var själv i tältet.
  3. Jag har blivit skuren i ansiktet.
  4. Jag har varit nikotinfri i fem månader. Det trodde du inte.
  5. Jag är inte 100% nykter nu.
  6. Ha ha, denna punkt är med bara för att jag älskar  6.

I need to be a bilionair.

Japps ser ju det då jag tänker på saker jag vill ha. Förutom stor ståfräs vackra kvinnor och Lambon.
Riktigt fina deoderanter och pafymer. Inte för att dyrt är bättre utan för att de faktiskt uktar fantastiskt. vinnor älskar ju välhängda väldoftande män. Ska då inte jag ha rätten att få lukta så gott. Klart.
Med tanke på att folk ofta gissar min ålder ca 12 år yngre än verklighete bör jag ju se rätt bra ut, he he. Men någon exclusiv ansiktskräm är ju heller inte fel.
Tänk om de då gissar mig ännu yngre. Älskar ju att få komplimanger, vem gör inte det. Ja nog finns mycket dyrt man vill ha. Mmm nu kom jag ju på det också, goda drycker.
Det är ju faktiskt gott att ligga på topp. Trot att det kostar. Budget eller inte men visst är det lite dyrare en lite lyxigare och bätre känsla. Nästan oavsett vad det gäller. Man får helt enkelt bli miljardär ist för miljonär. Eller vad tycker du??

Tio saker som kan leda till "blåsjobb"

1. Var ren och fräsch. Duscha innan och se till att alltid vara nytvättad innan du ber om oralsex (eller spontant får det). Det spontana "gå ner på en" är ju att föredra. Om du måste springa på toaletten efter duschen, skölj av dina ädlare delar i handfatet. Ok ni som inte når till kranen, ställ er i duschen igen.

2. Var gärna ansad. En rakad pung gör det trevligare för henne att även ge den uppmärksamhet. Ääähh kör helrakat, även den minsta ser större ut har jag hört.

3. Ge henne tid. Pressa henne inte utan låt henne utforska i sin egen takt, och kräv inte direkt att hon ska ge dig en full avsugning. Trevligast är ju då hon är nykter och "hungrig".

4. Lova att säga till innan du kommer - och håll löftet! Låt henne få välja om hon vill få sperma i munnen, säg till i god tid. Så småningom kommer hon nog att fortsätta efter att du har sagt till och senare kanske hon säger att du inte behöver säga till längre, men tills dess - säg till! Hmm viss "svälj" träning kan ju behövas. Tänk även på att vissa kvinnor "sprutar" Förvarnar de?

5. Var stilla. Börja inte jucka in i hennes mun, hon kan få kvävningskänslor och i värsta fall triggar du hennes kräkreflex. Men hennes sug triggar ju våra reflexer. Vem har rätt?

6. Ge henne uppskattning. Hon vill inte höra: Mmm duktig slyna. Visa att du tycker om det så fort hon börjar hålla på med dig med munnen. Får lite Meg Ryan vibbar här. Överös henne med komplimanger efteråt och berätta hur bra det var och hur bra hon är på det. Varje gång. Låt henne få känna sig bra. Sätt betyg på varandra, G-MVG.

7. Visa att det är okej med några få minuter i taget. Om hon suger riktigt skööönt skulle jag villja se den man som "biter i hop" några minuter. Ge henne oralsex 2-3 minuter och sluta sedan och gör annat. Gärna längre. Låt henne göra samma sak med dig.

8. Ge henne oralsex. Vadå?? Hon fick ju igår.  Om hon tycker om att få så kommer hon lättare att vilja ge dig. Aha! Ja men då så.

9. Deep-throating är bättre på film och inget för nybörjare. Det kräver svärdslukarteknik, spärra nacken och komma över kräkreflexen. Skippa det. Va, ska vi män aldrig få uppleva det?

10. Ha kul. För variation kan ni prova 69:an, eller testa glidmedel med smak, choklad, eller med en isbit i munnen.
Jag säger bara MINTPASTILLER.

Veckans vintips.

Nu äntligen, min stora personliga favorit när det kommer till vin Marqués de Riscal Reserva. En av de första lite dyrare viner jag köpt.
Dyrt betyder absolut inte bättre smak, jag vet. Men denna köpte jag på ren chans och det visade sig vara en fullträff. Vinet har nummer 2573 och kostar 136kr på systemet. Detta är en mycket varm rekomendation. Det riktigt vattnas då jag tänker på någon riktigt krämig blåmögelost och detta vin. Mmmmm
En helkväll inklusive förspel. Mumms.

Byxorna på....

Nu hoppas jag att alla nyfikna spanar in Vintipset imorgon. Imorgon kommer jag att tipsa om en stor personlig favorit vad gäller vin. Det riktigt vattnas i munnen då jag tänker på detta. Gärna till sammans med någon härligt krämig blåmögelost. Mumms.

P,s Ni vet väl att bilkörning (lamboghini) är det roligaste man kan syssla med, med byxorna på. Natti natti.

Ta hand om dig...

Kikar man runt lite bland bloggar osv så ser man att det här med att ta hand om sig själv är rätt poppis. Jag personligen tycker också om att ta hand om mig. Men visst är det så att vi män är lite dåliga på detta med omhändertagandet utav oss själva.
Det har ju blivit bättre, men inte ens nära bäst. Tänk bara på detta med intimrakning. Många mäns krav på kvinnor var och är: Ja musen ska vara rakad. Nu är det ju vanligare att vi också gärna rakar fler ställen än hakan. Men visst kan det anses lite fräckt att kräva en len mus och ge en lurvig korv tillbaka.
Så läser man att många får massager och annat i presentkort av sina pojkvänner/män. Ta med oss vettja. Vilken man skulle inte må bra utav en facial eller massage. För djur som vi är så drömmer vi bara om att få något i gengäld utav en sån present. Då snackar jag inte om en fin present tillbaks, eh eh vi drömmer om sex.( är du man så står du för det ) I vissa fall får vi det också. Nä vi män får bättra oss mer massage och behandlingar av olika de slag. Det gör oss bara gott, plus att när det är dags att va naken tillsammans orkar vi mer och ser bättre ut.

Blööt

Blöt det är vad jag ska bli nu, förhoppningsvis på vägen även ren. Jag hade något bra på lut medans jag svarade på komentarer, jag får se om det kommer i duschen. Ja alltså några bra ideer. Jo men nu börgar det kanske att klarna.....
Vi syns.

Medelmåtta

Heh något jag tycker är jävligt roliht. Detta med medelmått. Ta medlet på t,ex (ska man va så grov att man säger) kuken, nä vi kallar den penis. Ni vet ju ändå vad jag menar. I världen utanför "internet" ligger medlet någonstans över 13 cm. Sedan ska vi ju komma ihåg att i denna värld så har 1% av VÄRLDENS män över 20 cm. Rätt imponerande längd annars. Tittar man så på medlet på "internet" så är det just runt de 20. Tänk att denna 1% män lyckats med att sammla sin grupp på nätet.

Sedan läste jag iofs om en kvinna som lärt sig ett kul sätt att mäta på. Frågan löd: Hur stor föredrar du? Kvinnan svarade att helst över 30cm men att 27 gick bra det med. Läsare som var vakna och en av de andra kvinnorna i testgruppen reagerar ju och undrar: Hur fan mäter du? Jo så berättade hon, Från Anus och fram till toppen. Tanken blir ju då: Stackars de kille som lurade i henne detta för att själv verka stor.
Hur stor min är? Det har jag på ett kryptiskt sätt dålt i min blogg. Men den vakne hittar det säkert, Lycka till.

Vilka länder....

Jag satt ju idag och körde lite bil. Under tiden tänkte jag att på många frågor man får kan man svara med olika länder. Exempel.
Vad föredrar du för bil? Gärna Italiensk eller amerikansk.
Vad tycker du om för mat? Ja frit val får jag väl säga Mexikansk Thailändsk eller spansk.
Vad går du i gång på? Franskt.
Ingen annan sex? Kanske spanskt.
Ja ni förstår. Lite roligt kan man nog ha i alla länder.  Ang föregående inlägg, fler behjälpliga tips och råd mottages tacksamt.

Hjälp mig!!!

Versace Pour Homme Deo Stick, har jag nyss beställt. Lite exclusivare doft i armhålorna som också dessa är groomade.

Vad jag vill ha hjälp med? Kvinnliga näsor som har efarenhet av denna doft. Skulle ni dansa, ligga med eller till och med bjuda denna doft på ett blåsjobb? Själv tog jag en vild chansning och hoppas på både dans förspel och ligg. Ja kanske inte enbart på grund av doften. Hjälper ni mig`?

Finns det snygga organ?

Är ett organ snyggt eller vackert? Rent konstmässigt är väl hennes snyggare än honoms? Vissa vänninor påstår dock att snygga hanorgan inte förekommer. Kanske därför kvinnor hjälper oss att gömma dem? En del säger har man sett en har man sett alla. Nä det tycker inte jag. Plus att det faktiskt är en del av njutningen att få se dem, eller? Sedan finns ju iofs bagg myror och annan smuts. Det däremot tar ner intrycket av att vara vacker.

Ni tycker väl inte att jag är sjuk?

God natt, nu är det fan över...

Förra helgen hade jag tamejfan gulsot, på picken. Men så när jag vaknat riktigt till liv såg jag att jag ätit ostbågar och kollat porrfilm.
Skönt, faran över. Ni behöver inte oroa er.

Även vackra kvinnor skiter också.

Idag var an ju som sagt på jobbet. Slog mig dock inte på tummen, men höll väl mer eller mindre på att klippa fyra fingrar.
När jag satt och åt idag så berättade en kollega något lite festligt. Han har nyss virit i något sånt "brun utan kräm" land och mått fatastiskt. Dracks gorde det ju som vi män alltid gör när vi inte har någon som ser efter oss. Jag brukar säga: drick "finsprit" istället så blir du inte lika full. Nä absolut inte på grund av kvaliteten utan för att du oftast inte har råd att köpa så mkt. Han bad således en kvinna om hjälp att hitta sitt hotell.
Nemas problemas, 20€ och jag visar dig vägen. Full, man och regeln om att vi blir hundar i många kvinnors närvaro. Nåra hundra meter senare så ville hon ju ha en drink. Visst vi män bjuder. Trots ett drinkpris på 20€. När de så kom fram var hon ändå så pass reko att hon bad honom följa till hennes hotell. Han hade ju trots allt betalt för en helkväll.

Min reaktion??? Fan va billigt. Så klart, jag är man och står för mitt stånd.
P,s Han tackade tyvärr nej. Så nåra detaljer blev det inte.

Vardagen infinner sig

Usch, klockuschlingen piper med fuckfingret uppe i högsta hugg 0500. Krälar ur sängen likt dan efter en stark upplevelse i vegas. Det rycker lite respektfullt i mina tummar, då jag är plåtslagare. De är väl rädda. De är ju inte så skyddade då de inte sitter mitt i näven. Man äter sin gröt och tänker sig in i framtiden. En framtid av lycka sex värme och semester. För vem önskar sig inte sex på semestern? Det bästa då att förknippa med de tu är väl Las Vegas, för då vet man att om man gjorde något dumt. Så stannar ju det i just vegas. Nä nu får man greppa hammaren känna lukten av för starkt kaffe och välkommna vardagen.
Puss på er.

Våga stå för ditt stånd.

Till att börja med vill jag tacka för alla värmande ord gällande mina inlägg. Det mesta av innehållet är på ett komiskt sätt taget direkt ur min verklighet, eller något av mina huvuden.

Jo tidigare berättade ju jag om ett frisyrbesök. Jag hörde en kund där inne som också satt och tittade i en sån här typisk skvaller-blaska. Nu hörde jag honom säga: Hon är väl ful? Då är ju jag som man framme och funderar. Vilken känd kvinna är såå ful att man som man måste fråga sin frisörska. Nä våga stå för det stånd, det står ju för dig. De flesta av oss män går igång på kvinnorna där i La La land. Lite avis är vi ju också på männen som FÅR ligga med dem. Visst smaken våran är ju som baken. Men jag tycker mig ha lite rätt.
Att fråga andra kvinnor om andra kvinnors skönhet för att själv verka human. Jag står för mitt stånd och berättar att kvinnan jag ser på är vacker. Att hon sedan rodnar och blir lite generad bevisar bara för mig att hon älskade komplimangen.

Lickém listen´n leav...

Jag är ju rätt nyhemkommen från frisörskan. Finns en fin novell om klippning är jag för mig. Nu var det ju länge sedan jag var hos en frisör som hade Fib Aktuellt och Lektyr liggande på sitt bord där man väntar. Inte kul att försökka dölja den då man ska sätta sig i stolen. Använde alltid kilt förr då det var klippdags. Men nu finns ju inte dessa tidningar. Veckans bild Vänt i stjärten eller häcken som det heter. Visst man behöver inte dölja någon hård skruv, trots att frisörskan är riktigt grann. Men absolut inte på grund av tidningarnas innehåll. Men man småler. Kvinna känd för "gloria" (sån som lyser) visade upp sin muff på väg ut ur bil. Wow säger jag, vilken cool bil hon åkte i. En man känd för att vaka över kasino i vegas hade visst spänt på strippa. Hm!!?? Nikki berättade i en bok jag läste, var inte för djupsinnig med kvinnor. Slicka lyssna och lämna. Det räcker gott. Så att spänna på strippa är väl att gå föör långt.

God morgon eller Snoppen sov längre idag.

Härligt. Äntligen en morgon då jag stod upp före, ni vet vem. Han skrattar ändå aschlet av sig då jag oftast får göra mitt första toabesök ståendes på händer. Men i dag kunde jag lugnt gå till fots. Hm!? Jag hoppas ju han mår bra. Jojo där kom han. God morgon kompis!!! Ska du va lika jävla STYV, i korken idag med?

Psst, Han bara ler.
Ha en bra och fin dag trots kylan.

Varför?

Varför tycker vi män om sprit?
För att det får oss att glömma vardagens problem.
Varför vill så många män va miljonärer?
De flesta kvinnor är dyra i drift.
Varför älskar vi män avsugningar?
Vi slipper både jobba och städa efter oss själva.
Varför tycker vi män om supersportbilar?
Av samma anledning som vi älskar supermodeller, vi håller drömmen vid liv.
Varför faschineras vi män av snoppen?
Precis som med kroppen, önskar vi att den var större. Trots att kvinnor skriker GUUUD då vi har sex.
Varför diggar vi män porr?
Enda chansen att se hur det ser ut.
Varför skriver jag så nedlåtande om män?
A, Jag är bättre än andra män.
B, Jag vågar bjuda på mig själv.
C, Många läsare älskar humorn.

Dikk och snoppen...

Dikk: God morgon kompis.

Snopp: Läget? Jag är uppåt! Har jag varit nu en stund. Jag står alltid upp före dig.

Dikk: Det har du rätt i. Fan lägg dig igen, måste du väcka mig varje jävla morgon. Du vet att jag vill sova ut ju.

Snopp: Jag står för att jag vill stå. Det har inget med dig att göra. Du sitter bara fast i mig. Det här livet du lever, det handlar inte om dig Dikk det handlar om mig. Från ditt första toabesök på morgonen till din sista utlösning på kvällen, så handlar det bara om mig. Jag är pilot och du passagerare. Hade det inte varit för mig hade du sovit hela dagen, och vad hade du varit då?

Dikk: Snäll lugn och utvilad?

Snopp: Du vore utvilad utan liv. Lyssna!! Jag är upptagen som det är, men vet du vad? Du borde göra mig till din uppassare, för jag är den ende som får upp dig i tid på morgonen.

Dikk: Det här är ju knäppt. Min egen kuk retar mig. Du kan inte vara min uppassare, du är en Pick! Men du kan ha rätt många uppassare är nog kukar.

Snopp: Förstår du nu? Nu när du ändå är uppe, vad ska vi göra idag? Är strippklubben öppen? Jag ser inte hur mycket klockan är. Kanske åka till stranden, jag kan behöva lapa lite sol.

Dikk: Ledsen kompis, inga klubbar och ingen strand. Jag ska blogga idag.

Snopp: Jaså? Vi har alla gåvor från gud, och jag är din gudagåva. Tror du verkligen folk vill läsa om allt snusk och dylikt som rör sig i ditt huvud?

Dikk: Vad fan!!! Är du dum? Du är i mina byxor och har ett mindre huvud än mig, men det rör sig fan mer snusk där än någon annanstans.

Snopp: Visst om det är vad du tror. Bara du skriver i din blogg att du har ditt liv att tacka mig för.

Dikk: Är du dum på riktigt?

Snopp: Hm så du menar att Pillan Anki Stina med flera är helt och hållet din förtjänst? Varför tror du de stannade?

Dikk: Jag kommer att trä ett jävla gummi över dig om du inte är tyst, fatta det.

Snopp: Visst gör som du vill. De kommer att läsa din blogg i hopp om att se hur stor jag verkligen är.

Dikk: Dumjävel!!!

Snopp: Du! Ska respektera mig. Jag har alltid varit en av dina största idoler.

Dikk: Ok låt oss nu komma igång med bloggen….


Är det jobbigt att va sexig/snygg.

Kom på helt plötsligt hur många vi är som formligen älskar att gå i college/mjukis byxor och en sleten t-shirt. Speciellt då vi är hemma och lediga. Och visst är det så att efter den där duschen smörgningen rakningen så känner vi oss innerst inne lite snygga. Men om vi ska ut och träffa motsatta könet? Nä då ska det sminkas (kvinnor) pås med jeans snygga tiill frippan. Frippan söderut fixade vi ju efter duschen. Skulle verkligen vår partner el dyl titta snett om vi hade på våra mjukisbyxor och inget under dem. Bara att dra av dem och köra. Ja i tanken då. För det är ju krångligare att lossa bh band strumphållare trosor/kalsonger mm. Ja det kanske inte är så dumt att va lite osexig ibland.

Manligare skumpa.

Till nästa nyår har jag nu hittat en lite manligare skumpa, Camitz Sparkling Vodka. Kanske inte bör drickas preis som vilken skumpa som helst.
Men den kan ju vara förlaga till en festlig snaps. Eller så blandar man en fantastisk drink på den. Blanda helt enkelt champagne och Camitz Sparkling Vodka 50/50 så blir det riktigt gott. Skål på er.

Dikk´s secrets

Tänkte avslöja lite om mig själv som kanske inte så många vet. Dikk Bluball eller mannen bakom he he. Har en bakgrund som hästskötare. Behärskar hästar både från en sulky och från hästryggen. Vidare har Dikk författat en del riktigt bra erotiska noveller. Nyfiken? Följ då länken bland mina länkar.

Veckans vintips.

Seven deadly Zins.
Ett vin som faller mig duktigt i smaken. Namn som enligt mig är lite mera Rock´n roll än andra viner.
Flaska och ettikett är kanske inte det snyggaste, men det smakar mumms. 

Så smakar det:

Ett relativt sammansatt vin med sötaktig smak och tydlig mognad. Helheten är inbäddad i söt frukt såsom intensiva toner av björnbär blandat med söt lakrits och dill. Smakrikt med generös framtoning. Därtill med bitterhet i avslutningen. Gott till smakrika rätter av lamm, bland annat.
Viss det går att dricka som välbehag en kväll tillsammans med en sexig partner också. För namnet lockar ju oss lite till synd...


Spa

Jag som är en man som älskar njutningar. Dyrt vin champagne vackra kvinnor och förmodligen dyra cigarrer. Nja det sista ska man kanske inte prova då man varit rökfri såå länge. Men jag har alltid drömt om att besöka ett spa. Trots min fabläs för njutning så har jag inte lyckats. Men då var det en kompis som berättade att det nog kunde kännas lite bortkastat. Varför då frågar man ju nyfiken som man är. Så berättade han då. Kort och gott då man går till en finare bordell eller ett spa, är det nästan likvärdigt. Skillnaden ligger i att massagen på bordellen har ett lyckligt slut, och lyckliga slut vill man ju ha.

Fan vad cool man är då man röker...

Med tanke på alla löften som ges och kanskke tas under nyåret. Jag måste ju bara berätta att rökning är ju sååå coolt. Vet du/ni en sak till? Beroendet sitter inte i nikothinet utan i huvudet. Antingen ser vi en s,k hjälte som röker och blir sugna (huvudet) eller så kommer vi på att, FAN jag har inte rökt på tre timmar, (huvudet) skallen talar då om att du måste. Men om du gör som jag och tänker så här: Rök din sista cigg innan läggdags, då har du ju redan varit rökfri i x antal timmar. Du lever till och med. Efter bara någon dag kommer du att känna hur gott din partner luktar. Sperman är vitare (om du är man) och smakar säkert bättre, he he. Så nu har jag hållit upp i fyra månader och tränat minst fyra dagar/vecka sedan strax innan. Klarar en tokfan som jag av det så klarar väl vem som helst att sluta. Lycka till.

Bäst 2009?

Tänkte försöka mig på en omröstning. Vill veta vilket av mina inlägg under 2009 som varit bäst och roligast. Så gräv läs leta och förhoppningsvis skratta och le lite. Tack och kram så länge. Ni får rösta under ett dygn. Visst kikar du in efter och känner att du vill tala om vilket som var bäst är du varmt välkommen. Kanske tycker du att flera var bra av olika anledningar. Rösta med en motivation.

Min nyårsmiddag

Inbakad oxfilé med svamp

Ingredienser
Portioner: 6-8


ca 1 1/2 kg putsad oxfilé

olja till stekning
1 burk murklor (190 g)
150 g champinjoner
2 schalottenlökar
50 g rökt skinka
1 tsk finhackad vitlök
2 msk smör
1 dl vitt vin
1 dl crème fraiche
2-3 msk finhackad persilja
2-3 paket kavlad kyld smördeg (à 275 g, 25x42 cm)
2 äggulor


Inbakad oxfilé med svamp

Tillagningstid: Över 20 min
Svårighetsgrad: Avancerat

Gör så här
1. Skär oxfilén i 8 jämnstora bitar. Ändbitar kan frysas in och sparas. Salta och peppra. Bryn köttet hastigt runt om i en lätt oljad, het stekpanna. Lägg över på ett fat och ställ kallt att svalna.
2. Skölj murklorna i flera vatten. Låt rinna av på en handduk. Finhacka dem och champinjonerna i matberedare.
3. Skala och finhacka schalottenlöken. Finhacka skinkan.
4. Fräs svamphack, schalottenlök, skinka och vitlök i smör på låg värme. Tillsätt vinet och låt puttra på svag värme i 20-25 minuter, tills vätskan kokat bort.
5. Rör i crème fraichen och låt koka ihop till en tjock röra. Salta och peppra. Rör i persiljan. Ställ kallt.
6. Sätt ugnen på 200°C.
7. Skär ut 7 cm breda smördegsremsor på långsidan. Pensla ändarna på ena sidan med äggula. Lägg en filébit (på kant) på remsornas openslade ände. Rulla ihop och klistra fast kanten.
8. Skär ut botten och lock ur resterande smördeg, de ska vara något större än filébitarnas diameter. Pensla kanterna med äggula, några åt gången. Börja med bottnarna.
9. Nyp ihop en bottenplatta med smördegen som är lindad runt filén. Fyll ovansidan med svampmassa. Täck ovansidan med ett lock på samma sätt som med undersidan. Gör ett hål med en tändsticka mitt i locket.
10. Pensla smördegspaketen med äggula. Ugnslaga i ca 25 minuter (rosa), 35-40 minuter för genomstekt.

FÖR ALLA?
Gör glutenfri: använd glutenfri smördeg från d/s, Fria bröd. Innehåller mjölk och ägg.
Min hund Hobbe fick sig också en smakbit. Ni kan tro han va glad då han fick oxfilé.


RSS 2.0