Kåtkulor, eller Glad påsk.

Kåtkulor ja, det påstås ju att man blir kåtare av ägg. Men pippar vi verkligen så mycket under påsken? Isåfall äter nog kvinnorna i min närhet för lite ägg. Ibland kan jag tycka det är frygt att vara man. Kåt 24/7 och säger man det högt till en kvinna så tittar hon bara konstigt på en, jag menar istället för att klä av sig och visa att hon är det med. Det är sant det man säger om att män, vi behöver bara en plats att knulla på, kvinnor de skall ha rosa moln känslor och en massa annat. Inte ens när man har en fast kvinna är det lätt att få det man helst av allt vill ha. De är trötta orakade och allt vad de kan hitta på.
Finns det kvinnor som likt en man kan säga: Nu vill jag pippa, har du tid?

Glad Påsk.

Nyttigt sitta med A-laget.

Härom da´n var jag in på systemet. Ja jag vet jag tränar pippar och dricker alkohål också. Ja inte samtidigt då. Jo då såg jag faktiskt att nu finns där ett nyttigare sortiment för de som hamnat snett i livet. Det är väl bra? Jo nu fanns det på en hylla, Vodka med Ginseng. Man får som en wow känsla och funderar ända lite försynt om inte det vore läge nu att följa i Berras fotspår.

Visste ni föresten att finsprit blir man mindre full på. Jo det vet jag, för då har man inte råd att köpa lika mycket. Nä nu får jag ta något för återhämtningen efter träningen. Puss på er. Tittade föresten på en flaska Dom perignon också då jag var där, vilket resulterade i en nykter helg. Ja vad fan 1169 pix är det väl värt men inte en sketen lördag.

THE SMUTS.

Detta är väl egentligen ett straff man skulle ha som människa efter att ha spelat andra så många spratt genom livet. Som jag sagt tidigare så var jag ju väldigt knivintreserad som ännu yngre. Så i min knivarsenal fanns en eller kanske två kastknivar. En av dessa använde jag. Jag sa till min yngste bror: Titta vad jag kan. Min bror kan i det läget inte ha varit mycket äldre än fem år. Jag började att demonstrera. La upp min hand på bordet, högg i snabb takt 1,2,3,4,5 mellan mina fingrar. Många av er har säkert sett detta trick. Fram och tillbaka. Tredje vändan högg jag av misstag i nagelbandet på ett av fingrarna. Blodet forsade och smärtan gjorde sig påmind.
Min bror tittade intreserat med kommentaren: Det kan jag också, men jag vill inte. För det gör såå ont.

Sathan vilka barn.

En fyra åring och en sex åring satt på sitt rum på övervåningen i huset. Sexåringen säger bestämt till den yngre: Nä du jag tror det är dags för oss att börja svära. Fyraåringen ler och nickar medhållande. Vet du vad säger fyraåringe. Vid frukosten nu så säger du något med helvete och jag något med fan. Ja visst svarar den äldre.

Så när de kommer ner till sin mor i köket så frågar hon sexåringen: Vad vill du ha till frukost? -Men för helvete morsan, du vet väl att jag vill ha havrefras och mjölk. Moder ger sin som en rungande örfil så han flyger ur sin stol. Han springer uppför trappen med sin mor efter sig. Hon smiskar honom i rumpan stänger dörren till hans rum och säger: När du har vårdat ditt språk kan du komma ut igen.
Så när hon kommer ner frågar hon fyraåringen: Så vad vill du ha till frukost då min unge man? Jaaa jag vet inte, men du kan ge dig fan på att det inte är havrefras alla fall....

Magen

 Här ser ni hur min mage får sig lite stryk inför sommaren. Ab-slidern som jag använder på bilden tycker jag är bra. Men jag har lite funderingar på att skaffa "hjulet". Där finns bara din egen kraft mot hjulets rullningsvillja. Den tar nog bättre- Har ni själva några bra grejjer ni använder under träning?

Systema.

Var och testade en kampsport igår. Från Ryssland vid namnet systema. Väldigt spännande och effektivt självförsvar. I grunden verkar denna stil väldigt rå. Kommer lite historia här nedan.

Russian Systemas historia går tillbaka till så långt som till 900-talet. Detta gigantiska land har genom historien fått försvara sig mot angrepp från norr, söder, öst och väst. Alla angripare hade olika vapen och sin egen stil av försvars- och anfallsteknik. Striderna tog sin plats på alla tänkbara typer av terränger under plågsamt kalla vintrar eller outhärdligt varma sommrar och många gånger var de anfallandes armeér utklassande stora.

Som ett resultat av dessa förutsättningar utvecklade de ryska soldaterna en stil som kombinerade starkt psyke med extremt innovativ och mångsidig taktik. Denna teknik var praktisk och på samma gång dödligt effektiv mot alla tänkbara typer av situationer och motståndare. Stilen var naturlig och saknade strikta regler, tekniker och begränsningar, bortsätt från moraliska aspekter. All taktik var baserad på instinktiva reaktioner, individuell styrka och karaktärsdrag, speciellt utformad för att gå snabbt att lära sig.

När kommunisterna kom till makten 1917 förbjöd man landets alla traditioner. De som utövade den månghundraåriga försvarstekniken straffades hårt. Makthållarna förstod dock snart försvarsteknikens mångsidiga styrka och potential och tillät därefter de ryska elit-militärförbanden (Spetsnaz) att utöva tekniken.

Efter kommunismens fall började man dock utöva tekniken igen och snart hade den spridit sig utanför landets gränser. Idag utövas den under namnet Russian systema, eller Systema kort och gott. Även andra kampstilar började snart utövas efter kommunismens fall, såsom Sambo (brottningsstil), Slaviano-Goretskaya Borba (StormWarrior Style), en militär stridsteknik grundad av A. Kadochnikov, plus en rad olika folkliga kampsporter (t ex. Busa, Skobar, Forest Warrior och Kozachiy Sploch).

Personligen tyckte jag detta var väldigt kul och givande, så från att ha tränat minst fyra dagar/vecka så får det ju snart bli fem. Någon annan som håller på med någon kampsport el dyl?


Svettas...

Det är vad jag ska göra nu. Boxercise, mumms vad trevligt. Sedan hem njuta och lyxa. Fotbad dusch och rakning. Någon som gör mig sälskap i duschen eller ser till att jag får massage? He he. Vad ska ni själva hitta på`?

Clearblue digital.

Ny och suverän clearblue produkt. Du kan inte bara se OM du är med barn. Utan nu kan du se hur länge du varit på smällen, vem som satte på/är farsa och vilken ställning som användes.

Så i monitorn kan texten se ut ungefär så här:

Förutom det blå strecket som indikerar graviditet. 42 veckor sedan användes 69an tillsammans med Kent. Pojke.

Så detta får man säga är revolutionerande vad gäller resultat av att man ligger.
Ha en underbar dag.

Dikk Bluball.

Namn ja, läste på en mkt bra blogg om just detta med namn. Något jag finner väldigt roande ibland. Själv kallar jag ju mig Dikk Bluball, ett namn inspirerat av Nikki Sixx och en hel del sex. Rätt unikt i mina ögon. Eller då man skriver in sig på hotell i Las vegas, och använder namnet Mr P, ussy. Thats me.

THE SMUTS.

Jag var nog inte så gammal då denna smuts uppdagades. Gissar runt tolv tretton. Då jag var mindre så var det precis som nu poppis med eld gnistror och smällar. Kinapuffar femöres näckrosor fanns det att tända på, förutom alla damer. En dam som låg nära mitt unga hjärta då var "hon i kiosken" dit man gick för att köpa godis eller bara surra bort ett par livsminuter. Hon blev då drabbad en dag utav min ungdomliga stil och en s,k näckros. Rosen fräste och ändrade färg flera gånger, men var? Jo jag kastade olyckligtvis in den i kiosken. Det blänkte och gnistrade medans hon där inne uppfan hundra nya danser i ett enda svep.

Knäpp eller inteligent, det är frågan.

Här om dagen så kom jag på hur man på ett smart sätt utför ett rån. Många av mina människor runt mig tyckte faktiskt att idén var bra och satt där efter och funderade på hur jag kunde komma på något så smart. Till skillnad från många andras idéer där det ska skjutas sprängas och dödas, så måste jag avslöja att med min idé kommer ingen till skada eller dör. Det enda förutom två personer som behövs är två mobiltelefoner och en väska.
Så efter att man tänkt ut detta, är man då knäpp eller enormt inteligent? Vad är eran uppfattning?

Vad min kropp behöver och får.

Läser ju runt på många bloggar. Ser hur många tipsar om vad för tvål och dylikt de använder. Jag ska väl inte vara sämre utan jag tipsar jag med, men jag tar en hel radda på en gång.
Till eller efter frukosten (som oftast består av gröt) så tar jag en snaps. En snaps bestående utav Nonijuice. Juicen får mig att vara piggare hålla mig friskare och ja en massa positiva saker känner jag utav.
I duschen då jag tvättar mitt hår använder jag mer än gärna TNIs shampo för volym. Doftar gott och är otroligt drygt.
Resten av kroppen och dit hör ju även snoppen kuken picken. Kärt bart har många namn. Med en doft av papya blir jag sååå ren.
Efter duschen återstår ju rakning av haka mm. Jösses så många ställen som behöver rakas allt som oftast. Detta ger en otroligt nära rakning.
Efter rakningen så smörger man ju så på lite lotion. Denna använder jag oftast på pick och påse, ja jag vet jag har porrpung. Men det är fräsht, och dessutom har jag väldens mjukaste hårding mellan benen.
Detta är ett riktigt nyttigt alternativ till red bull.
Detta är då många produkter jag rekomenderar och vill du använda samma eller lika, gör det här 
Pussas och kramas i duschen.

Kyckling i röd curry

 
Färdigt på: 18 min
Ingredienser

4 4 st kycklingfiléer
1 1 msk olja
2 2 st vitlöksklyftor
2 2 msk röd curry (thailändsk)
1 1 msk sesamolja
1 1 msk honung
2 2 st lime, pressad
2 2 dl hönsbuljong
2 2 tsk soja
4 4 dl kokosmjölk

Gör så här

1. Skär kycklingen i strimlor. Bryn den i en stekpanna med olja.

2. Pressa ner vitlöken i pannan, tillsätt sesamolja, curry, soja, lime och honung. Låt det svettas i 2 minuter.

3. Häll i hönsbuljong och kokosmjölk. Låt det sjuda i 6-8 minuter.

Detta är det lite riv i och smakar fantastiskt. Sedan kan ju din egen fantasi skena iväg med andra kryddor och ingredienser. Smaklig måltid.


Aptitretare???

Just nu sitter jag och väntar på att kocken färdigställer dagens middag. Jag ska se sedan om jag kan lägga ut receptet. Så fram till dess får ni allt fantisera. Blir kycklin med Red curry paste, mmmm riktigt gott.

Veckans vintips.

Denna vecka tipsar jag (en dag försent tyvärr) om ett vin jag köpte för nästan en månad sedan. Jag var lite sugen och ville ha ett lite dyrare vin men ändå inte jätte dyrt.
Chateau de seguin. 

Typ

Rött vin, Fruktiga & Smakrika
Ursprungsland
Frankrike
Region
Bordeaux Supérieur
Producent
Château de Seguin
Druvor
50% Cabernet Sauvignon, 45% Merlot, 5% Cabernet Franc
Art nr
395801
Alkoholhalt
12,5%
Årgång
2007
Pris
89,00 kr.
Volym
0,75 l.
Beskrivning
Komplex doft med inslag av svarta vinbär, örter och ceder. Fruktig och balanserad smak med ton av svarta vinbär, lakrtis, gräs och fat.
Passar till
Rätter av lamm, nötkött, kalv eller fågel.
Övrigt
Namnet Seguin kommer troligen från det keltiska uttrycket "seg-gwin", som betyder starkt vin. Efter jäsning på rostfria ståltankar får vinet mogna på franska ekfat i 6 månader.

Öppna ögonen...

Och håll dem öppna, för i morgon utlovar jag ett hett vintips. Fram till dess för alla nyfikna, en frågestund? Ställ alla tänkbara frågor så svarar jag.

Sathan!!!

Varför då undrar ni. Jag försv mig. Jag behöver sova riktigt länge väldigt snart. Ovanlig sysselsättning för Dikk i en säng men...
Ha en riktigt bra dag.

Trött.

 Är enormt trött idag. Kändes på jobbet som jag hade kunnat sova där och då. Men jag får nog rycka upp mig, sticka och träna. Efter en dusch känner man sig lite piggare.
PUSS

Är man sjuk?? Nä men Tele2!!

Alltså risken för att mina tankar/fantasier står och vippar är kanske på gränsen till sjuk. Min arbetskollega tyckte det då jag utförligt berättade om hur man skulle kunna råna typ en bank. När han hört idén var det fler än han som reagerade på hur vattentät planen lät. Kanske borde jag kolla upp mig.

Sedan är jag lite ledsen, går nog över. Men det verkar som jag tappat lite läsare. Har jag tappat stinget, gått över gränsen? Eller är det mina bortfall som är boven i dramat. Det har jag ju de jävla Tele2 att tacka för. Gissa vad jag fick höra härom da´n?? Jo att de återigen sagt upp mitt internet abbonemang hos telia. Tele2 vägrar tydligen att släppa mig som kund till Telia. Tänk jag har bråkat om detta sedan September, suttit säkert tjugo timmar i telefon och sammanlagt kanske pratat i ca tjugofem minuter. När vi pratar misshandel nu är det rätt milt tänkt.

Beach 2010.

Precis, det blir en uppföljare på filmen, fast med mig i huvudrollen istället för caprio. Så nu behöver jag en grym motspelerska som absolut inte är blyg. Har snygg rumpa och en het kropp. Du bör kunna simma i både hav och grundare vatten. Bra är också om du har haft sex tidigare då det förekommer sexscener, fast de är på låtsas. Du kan alltså inte bli gravid eller njuta av akten. Finns du?

 Yes beach 2010 närmar sig. Träningen har ju gett lite resultat alla fall.

Kort helg.

Min helg bestod av en söndag. Nu är det dags att jobba igen. Denna vecka känns såå lång. Får trösta mig med lite träning idag, blir spinn/styrka skulle jag tro. Skönt att få svettas lite. Nä nu får jag lämna er, god morgon och ha en underbar.

Hur skulle din se ut???

Ja kontaktannons alltså? Så här skulle jag nog formulera min.

Dikk Bluball söker sin Pussie Wetlips. En man i precis rätt ålder. Har inte alls stora krav, kan du bara laga goood mat och blåsa likt en gudinna är jag såld. Jag tränar en hel del, mycket för att hålla mig fit och attraktiv. Tycker mycket om djur. Har hund och behärskar hästar både från ryggen och sulkyn.
Självsäker och känner mig oftast het. Jag söker dig med nyfikenhet på mig och nya utmaningar. Du som älskar lyx njutning och flärd. Jag ser oss tillsammans vid såväl matbordet som på bion resan eller sängen.
Finns du? Hör av dig.

Så, nå hur skulle nu era sett ut?

THE SMUTS.

Då jag var liten och gick på något som kallades förskola eller om det var kyrkans barntimmar. Brrr tror fan man är så okristlig idag. Jo då hade vi något som jag tror kallades matleken. Åtminstonde gör det de nu i vuxen ålder. Min stackars bror och jag lekte detta vid tillfälle. Det blev allt från kaffebönor och diskmedel. Visst fan. Jo man binder för ögonen på (min bror) den ene. Den andre (jag) väljer oftast något ätbart ur kökens alla skåp. Denna gång valde jag MJÖL. På en av mammas "temposkedar" stora som små djuptallrikar. Rågad och fylld med mjöl för jag in skeden i min brors mun. I ett drag tömmer han skeden, mummsar runt mjölet och kommer mkt riktigt på att det är mjöl. Problemet är väl bara att det blir lite degaktigt i hans mun och gommen fylls. Bror förklarar med att gommen är gjord av mjöl och slutar jämns med gaddarna. Han får med tummen hjälp skrapa loss mjölet i gommen.

När röster syns på tv...

Måste ju bara tycka lite ang detta med våra kära Willy och Anna. Nu funderar ni allt. Lets dance, Willy kan inte dansa likt ett proffs. Men ve´cka efter vecka slår han ut storfavoriter. Känd vanliga människor, förväntas de över lag att kunna dansa? Grundidén måste vara underhålling. Så jag kan tycka att Tony har fel om det som syns i media är sant, att han hotar lämna och att det är danstävling osv. Svenska folket röstar, svenska folket blir underhållna.
Vidare läser man insändare från människor som tänker bojkotta TV4 pga detta. Sedan skriver de under med annonym eller en som inte röstar. GÖR NÅGOT ÅT DITT PROBLEM DÅ DUMJÄVEL!!! Rösta!! Jag gillar underhållningsvärdet i lets dance och Willy. I idol däremot tycker jag svenska folket är noviser. Finns ingen anledning att ha en såå enormt kompetent jury om vi noviser kan sabba kvalitet.

Anna!! Du vann, grattis. Jag tyckte lite ibörjan att vi har verkligen inget att komma med i år. Dolph var den STORA anledningen till att min soffa slets igår. Men!!! När jag hört och sett Anna måste jag säga: Vi har nog en större chans än på länge att ta hem detta i år. Kul i så fall, och Anna är värd varenda sekund i rampljuset. Än en gång GRATTIS.

Gött

Finns det något som är såå enormt skönt, då man inte måste vara naken eller hota upp en partner för att njuta?
Jepps!!! Ledighet. Blåsjobb He he och ledighet. Mmmm, äntligen helg. I EN JÄVLA SÖNDAG grrr, hatar att jobba lördagar.

Hmmm??!! Men om  jag blir avsugen på söndag kanske njutningen ger en hel helg. He he he.
Genom en annan blog fick jag en idé om lite av en drömtrio. Pink Britney och Jag, ok Gaga kan få vara med hon med. Jag kan säga att vi skulle inte sjunga. Gaga föresten, inget ont om henne. Men att se om hon är snygg tycker jag är svårt, hon har ju så enormt mycket kläder i den bemärkelsen att man inte ser henne. Vidare är det ju lite coolt att Britney tillägnat mig, Dikk Bluball en låt. Womanizer, handlar defenitivt om mig.
Puss på er.

Det bästa lördagsjobbet

Ja så var det då dags igen, lördagsjobb. Det bästa jobb förekommande på en lördag skulle jag villja påstå var blåsjobbet. Visserligen tjänar inte JAG pengar på dem, men de ger mig njutning. Jag menar dessutom att visst skulle man hellre va hemma och njuta än att vara på jobbet och bara jobba. Mitt jobb är absolut inte fy skam, trivs riktigt bra. Men på lördagar jigger jag hellre hemm och njuter av jusst blåsjobb.

Lyxigt värre

Mmm tillbaka in och påklädd. (Besviken?) Tar och äter lite superb Carbonara. Dricker en öl och brygger lite kaffe. Kaffe med, för kvällen grädde i. Mmmm Härligt med njutningar. Vidare ut i vardagsrummet, hett vatten och ett hääärligt fotbad. Ett glas vin till. Fick man nu till på köpet ett skööönt blåsjobb vore kvällen hel. Men man kan inte få allt var kväll.
Jag är på jakt efter njutningsprodukter, har ni tips är de varmt välkommna. Kan va allt från mat till ja precis allt ni kan komma på.

THE SMUTS.

Min bror ochjag var ofta hos min farmor, ja eller våran farmor då. Ibland då vi var sugen på något gott så smög vi oss upp till farmors frys. En 200 liters gammal frys som gnydde likt en kvinna under sex då man öppnade locket. Men i frysen hade hon de godaste bullar, nästan som små wienerbröd. Vi smög oss sedan upp på höskullen och åt bullarna. Hade man då lite extra tur kom hästbrudarna och gjorde oss sälskap. Då tyckte man ju att de var de sexigaste brudar som fanns, att de satt vid ens sida och ev bjöd på en kyss eller två. Ja då hade man ju ståfräs resten av den dagen.

Naken.

Skuller ni villja se?? He he jo naken är jag ju, är ju på språng in i duschen. Sedan blir det bara lite lagom mys. Jag min arme fan måste ju jobba på en lördag. Vem fan uppfann krockade lastbilar? Jag sitter hellre här, läser bloggar och njuter av min egen fantasi. (Riktigt bra sagt trots namnet Dikk Bluball) Så nu springer jag ut i kylan och fläktar sn****n på väg till duschen. Men jag är ju snart tebaks, seså gråt inga tårar nu.

Veckans vintips.

Salice Salentino, ett lite billigare vin jag inhandlade tidigare i veckan. Lite som med Zeven Zins är detta ett vin som jag fastnade för, tack vare ettiketten. Säga vad man vill men visst har det första synintrycket en stor betydelse vad gäller människans val av sexpartner och vin. Vinet har nummer:7570 och kostar bara runt de sjuttio kronorna.
Jag lovar att berätta mer om smak osv då jag tagit oskulden av denna flaska.

Charlie Harper VS Dikk Bluball.

Satt här i soffan och tittade på 2 ½ män. Då inser jag ju att Charlie och moi är stöpta i samma form. Mörka charmiga sexiga och vi ÄLSKAR kvinnor. Ligger ju en del i det han sa: Har man städhjälp och någon som lagar mat och dessutom får lite mus med jämna mellanrum, då behöver man ju inte gifta sig. Eller vad tror ni?
Nä då jag är inte ute efter att såra kvinnor, men det ligger mycket i det han säger.

Festival och sommar.

Wow snart sommar, värme, sex, bad och musik. Vilka enorma festivaler det finns och vilka artister som dyker upp. Alice Cooper Iron Maiden, Mötley Crüe, Jay Z, Wasp och jaa listan går att göra oändlig. Detsamma gäller ju för alla festivaler. Sweden Rock, Storsjö yran, Peace and love och Soniic sphare bara för att nämna några. Har du någon speciell festival inplanerad i sommar? Och är det någon eller några speciella artister som lockar, berätta.

Morgonsuget...

...nästan obligatoriskt om du frågar mig. Ja inte ställer man sig ju och skurar såå tidigt. Men att ligga där som man och invänta den underbaraste väckning som finns. Två saker är en säker väckning, morgonsuget och en droppe vatten i vänster öra. Kvinnorna då? Ja de är ju lite bökigare kanske att väcka med munnen, men det går. Vattendroppen funkar ju där med.
Hollywoodfruarna har i princip alla gjort det, det är inte bara Ankan som snaskar. Sedan ska det ju nämnas att en såå underbar väckning brukar betala sig.

Semlor, vad tycker ni om dem? Visst är de goda?

Blue Eyecon

En ny kollektion från Diesel. Grymt snygga jeans. De kostar ju en del, men de sägs ju att det kostar att ligga på topp. Modellerna är slitna med en unik slitning gjord för hand. Så varje byxa är unik. Dessa byxor vill jag ha. Jag får åka hit om jag ska skaffa dem.
Det finns andra modeller med, men detta var vad jag hittade för bild på nätet.

THE SMUTS.

Ser jag så farlig ut??

 I tonåren satt jag inne på stadens lasarett och väntade på sista bussen hem. Tonåring och rastlös så gick man väl en och annan vända där inne. En kvinna i de femtio satt också och väntade. Ett tu tre stod Bylingen framför mig och begärde legitimation. ??? Som en fågelholk undrade man ju lite varför när man halade fram leget. Till svar fick jag att någon hade ringt och att jag inte hade att göra med vem. Men hur svårt var det att gissa. Man skulle helt sonika ha skrämt tantrackarn som tack för den pinsamma scenen. För farlig är jag då inte.

Frippa, Frisyr, Frilla.

Frisyrer ja, snygga sexiga intima och icke-frisyrer. När jag var i övre tonåren hade jag långt hår. Synd att jag inte hade någon bild kvar. Men det sträckte sig nog ner mot halva ryggen. Sedan att jag är väldigt mörk gjorde ig ju bara hetare. He he. Intimfrisyrer, ja där är vi nog väldigt många (rätta mig om jag har fel) som har dålig fantasi och kör rakat. Visst ingen har klagat, men ibland funderar man ju på om man skulle "prova" något nytt. Finns väl några kvinnor som kör landningsbana eller mohawk.
  Sedan blev jag ju äldre och använde mig utav en ickefrisyr, s,k rakat. Jag rakade mig ända ner till hyvelnivå. Förlitade mig på den frippan i över tio år. Så för några år sedan skaffade jag mig lite hår igen. Och i nuläget är det på väg att bli en mkt manipulerad variant av knullrufs.
 Skulle mkt väl kunna tänka mig typ den frisyr som herr Pitt har här. Kanonbra film i övrigt. Vilka frisyrer gillar och har ni???

THE SMUTS.

Då jag var yngre var jag enormt faschinerad av knivar. Samlade på knivar. Täljde hackade och kastade dem, ja fast inte på någon jag känner. En gång fick jag ett stolt uppdrag, att hacka potatis till våra grisar. Mina ögon lös av stolthet då jag visste jag skulle få använda, KNIV!!
Sagt och gjort där satt jag med kniven och hackade, i skräddarställning. Tjoopp, hoppsan!! Kniven spets hackade jag in i mitt lår. Men jag låtsades inte om något utan drog ut kniven och hackade försiktigt vidare.

Timmar senare då jag kom in till min farmor och skulle ta ett bad. Då hon tog mina byxor och blev aldeless röd om händerna. Ja då förstod hon att mitt lår gått samma öde som potatisen till mötes. Därav och lite till så är jag en ärrad man idag. Men en man utan ärr har inte levt...

Det rinner...

Fast inte där Dikk normalt vill att det rinner. Utan ur näsan, min näsa. Känner mig som en slängd säck potatis. Huvvet värker och kroppen känns tung. Sugen på sex? Jag är ju man, så jag skulle nog vara näst döende för att tappa den lustan i mitt liv.
Jag får snyta mig igen och göra mitt bästa för att krya på mig.

Piggelin.

Nae jag vet inte det jag. Åkte ju på någon förkylning nu idag. Fan hade jag inte kunnat slippa?? Det var ju box ikväll. Boxen tillhör nog favoriten bland en veckas träningspass. Man kan bara slänga sig i bingen, runka sova och hoppas på att vakna ett stycke friskare imorgon. Blir nog kanske lite The och rom innan sängen. Har jag feber brukar det hjälpa bra. Någon annan som har någon sån bra huskur?

Mmmmmmm sexigt värre.

Kolla in!! Det finns STORA sexuella anledningar tiil varför vi män älskar vackra kvinnor, träning och exclusiva viner. Inte för att vi skulle bli mindre Rock´n roll genom åren. Tvärt om vi blir ju rockigare för vart år. Visst vi måste hålla oss fräscha och hyffsat ungdomliga. Det gör man ju bäst med Kvinnor, Träning och Vin, eller vin kvinnor och sång. En stor kram till er alla vackra kvinnor, dela en Marques de Riscall med mig och jag är din.

Underbart är kort.

Häromda´n var jag ut och shoppade. Aaaaahhhh en man!!! Som shoppar? Yes! Faktiskt ibland. Jag köpte bland annat korta ankelsockor. Ja visst jag köpte parfym (armani code) och träningskläder.
Men åter till sockarna. Dessa korta sockar sitter ju bättre än något på foten. Nästan som kondomer med undantag för att sockorna inte är för små. Det känns svalare och ja, det är lite njutning. Rekomenderar dem verkligen.

THE SMUTS.

Jag jobbade skift för länge sedan. Ena veckan 0500-1400 och veckan efter 1400-0018. De sena veckorna var det ju inte mycket trafik på gatorna i "sta´n". Så istället för femtio låg man väl närmre hundratrettio. Nåväl, en kväll var jag tvungen till att kliva TUNGT på bromsen. En donna, mitt i vägen. Visst skjuts hem?! Absolut, det fixar jag. Väl på parkering efter vissa små utsvävningar så ville ju hon bjuda på kaffe 0100 på natten. Gosse, det blev både kaffe och "dopp" vill jag lovva.

Jo ibland var det riktigt spännande att sluta sent. God morgon föresten.

Sex eller att få pippa i motvind.

Nä, men äntligen blir det ett svettigt Box-pass. Ska bli kul. Någon som ska med??? Man måste ju ligga i lite extra nu när Bitch 2010 närmar sig. He he he. Sedan hem, njuta, kaffe duscha runka, nä men torka håret. Sedan besprutar man sig med lite Code och smörjer ansiktet med ungdomskräm, resultatet??? Hård som en femtonåring. He he he. Trevlig kväll.

JÄVLA INTERNETJÄTTAR!!!

Tack vare stora företags enorma handlingsförlamning dumhet och idiotiska sätt att behandla folk, så har jag missat min kontakt med er mina vänner. Vi har så mycket SMUTS Veckans vintips och sexuellt Dikk dravell att ta igen. Hav förtröstan, Dikk bjuder snart på sig själv (och sin bror) igen.
Ni som hängt med ett tag vet att detta handlar om Tele 2. Tack Tele 2 ni har lärt mig att HAT är enormt jobbigt för såväl omgivning och sexliv. Jag hoppas så ivinnerligt väl att min lilla betydelselösa blogg får detta företag att tappa minst hundra kunder. I tre dagar kommer jag att fira för var tionde som hoppar av.

Nog om detta. Håll bara era ögon öppna nu så kommer jag åter. Puss på er....

RSS 2.0