Äntligen.

Sitter här nu och skriver mitt sista inlägg. Absolut, du läste rätt mitt sista. Du ska härmed slippa en Dikk Bluball som inte är ägare av en Badtunna. För när jag skrivit klart detta skall jag fatta min telefon (minns ni mitt nummer?) och beställa badtunnan. Efter det är det mycket möjligt att jag skriver fler inlägg, men det är ju som en helt ny människa.
Så riktigt sista blir det ju inte. Hade ni hoppats det??

Twitter och Elitloppet 10.

Så var man med på twitter också. Kolla upp https://twitter.com/bluball så kanske ni hittar något intresant. Lite ovan än men det kommer väl.
Elitloppet ja, vilken upplevelse. Har sagt många gånger nu att jag skulle ha åkt dit, nu måste jag ju bara dit snart. Dessutom såg jag ju på TV4 den kanske läckraste kvinna som intervjuade kuskarna.
Åsa Elmroth, man önskar verkligen man var en vinnande kusk. Var nog dum som inte jobbade vidare inom den branchen.

Vilken ställning???

Just precis, vilken sexuell ställning? Precis vad jag menar. MEN!! En utveckling av frågan handlar om barn också. Många visar bilder filmer och allt möjligt småmysigt om hur deras barn kom till. Men har du någonsin varit hemma hos en kompis och fått se HUR de gjorde? Tänk er att kompisen tar fram en film, ler lite så med ett minne i blicken. Sätter igång spelare och tv, gästerna tittar förväntansfullt mot tv;n. Under tiden berättar kamraten att ni ska få se hur deras söta barn blev till. PLAY! Från Tv;n syns kamraten banka sin fru hårt bakifrån över diskbänken. Frun skriiiker: Jaaa ta mig hårt! HÅRDARE HÅRDARE!!! Ja Kn***a mig hårt älskling. I tv soffan känner man formligen aktens intensitet.

Så alla ni som har barn, minns ni vilken/vilka ställningar som brukades under DEN akten???
Puss ya all.

Veckans vintips.

Hur många har på en restaurang bett om En mat tack!”? Jämför det med hur många som ber kyparen omEtt glas rött tack!”. Visst är det skillnad, men varför bryr sig så många så lite om vad vi får i glaset?
 Om man nu vill vända på det hela och få lite kvalitet i sitt vinglas, kontakta då kyparen och be om nedanstående vin.
 2005 Amarone della Valpolicella Classico (Allegrini)
Art.nr 96461 - 750 ml - 475 kr
Amarone della Valpolicella Classico, Italien
Allegrini, en av de största och bästa Amarone-producenterna som håller på gamla traditioner. Amarone är ett kraftfullt vin som görs på torkade druvor som får jäsa ut till ett torrt vin, men en viss mängd restsötma stannar alltid kvar precis som en typsikt bitterhet. Amarone betyder just bitter.

Stor tobaksöt doft av körsbär, choklad och kaffe. Smaken är fyllig och rund med härlig frukt och bra längd. Här gäller mat med vällagrad ost eller en kraftig höstgryta på vilt eller nöt. Eller om man vill så räcker en bit lagrad Parmesan tillsammans ett glas av det här vinet. Mycket enklare och godare än så blir det inte.


När det i övrigt gäller Amarone så är det inte bara ett kvalitativt vin utan flera i flera olika prisklasser. Nyfiken på mer Amarone? Ja klicka på länken.


God morgon!!!

Denna vecka måste jag iväg till gymmet. Var så lat föregående vecka. Inte en träningsdag. Men å andra sidan det var lite för att spara pengar också nu inför den kommande kursen.
Puss ya all.

Familjen ÄR värre.

Minns ni filmen, Familjen är värre? Gaylord Focker? I den filmen talades det om Chimichanga. Mexmat som jag tycker sååå mycket om. Starkt är bra och gott.



Chimichanga.
Ingredienser: 

12 stycken

 

  • olja till fritering t.ex. rapsolja
  • Fyllning:
  • 1 liten gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1-2 chilipepparfrukter
  • 1 liten paprika
  • 1 msk olja
  • 2 kokta potatisar
  • 1 burk, 2 dl, crème fraîche
  • 2-3 dl riven ost

Gör så här: 

  • Skala lökarna och kärna ur chilipepparn och paprikan. Hacka grönsakerna fint och fräs dem lätt i olja några minuter utan att de tar färg. Tärna potatisen och blanda i den. Hetta upp en torr stekpanna och värm tortillan så att den blir mjuk. Lägg en sked av grönsaksblandningen i mitten. Klicka på lite crème fraîche och riven ost. Vik ihop som ett litet paket och fäst eventuellt med en tandpetare. Ställ tortillasen kallt i kylen en stund. Hetta sedan upp olja i en vid gryta eller stekpanna. Fritera tortillasen tills de är guldbruna, cirka fem minuter.

Så ta fram filmen, fixa nåra Cimisar smaska skratta och njuuuut.


70 000 tons of metal.

Mmm njutning för musikhjärtat. Detta måtte vara en av de coolaste festivaler jag hört talas om. Med båt åker man iväg på en flytande festival.

Helt ljuvligt. Man har 40 band ombord, 4 dagar. Utgår från Miami, vatten sol brudar och bra musik. Detta måste upplevas. Jag är helt i upplösningstillstånd här.
Miami är ju såå härligt. Gå in och kolla sidan här.
Bäst att redan nu köpa både örontussar och solskydd. Ingår enormt mkt i priset. Mat och dryck (ej alkohol) träningsanläggning, pooler och alla konserter. Jag har säkert glömt något, men vadå.

Ååååhh jag vill verkligen detta. Kolla bara in Miamis vackra utsikt.
Mamma mia.

Pippa i gräset.

Wow vilken dag. Började molnigt men med ett visst givande och jösses vad jag tog. Frukost. Ja sedan har det plockats maskrosor. Tjejer älskar ju blommor. Sedan var man ju tvungen ut och få lite luft, som jag skrev tidigare så tog jag ju en promenad. Sedan hem och fram med saxen. Ja jag har alltid lidit en skvätt av för stor snopp. He he, nä men jag hade funderat ut vilka byxor jag skulle offra till ett par shorts.
Så jag tog ett par jeans. Förutom mjukisbyxor så är nog jeans min stora favve. Gärna Levi´s 501:or. Snygga praktiska och inte allt för dyra.
Sedan, fram med saxen och klipp. Kan i princip aldrig misslyckas. Får se sedan om det kan bli ett par shorts av märket Affliction, en annan av mina stora favoriter.
Sedan såg jag faktiskt på Dress man, ja tänk. En del snyggt har de. Jag hittade ingen bra bild som gick att spara, men kolla HÄR tycker de är lite punkiga. Vad tycker ni??? Jusst det, RUBRIKEN??? Jo jag är ju även lite svag för att gå s,k Commando d,v,s inget under. Tänk så lätt man pippar i gräset då om jag bär shorts.

Hälsosamt och stärkande....

Kom nästan nyss tebaks från en promenadjävel. Ja vad gör man när det är varmt, fint väder och inga kvinnor i närheten? Nåväl, käns extremt hälsosamt och stärkande. Sedan blev det ett par snabbisshorts utav ett par jeans. Ska se om jag inte kan bjuda på en bild senare. Sugna???
En annan frestande info bör vara att vintipsetr nu på fredag inte går av för hackor. Så spar en femhundring på Tisdag då löningen kommer...Grilla en bit karré och njuuuuut.
Puss ya all.

Hetki Lyö och Örebro.

Har hört en låt, Hetki Lyö, där den framförs av Ari Koivunen. Störtskön må jag säga.
Ja just det Örebro ja. Nu till veckan vankas ett besök i Örebro. Ska gå en kurs, men en viss form av fritid kommer ju att visa sig. Så är det kanske någon av alla ni som läser hos mig som har tips och råd på vad jag bara måste. Ja då jag är där? Jag vore enormt tacksam för tips.

Veckans vintips.

Bloggen som faschinerar.
Aglianico.
Pris exkl moms: 76,00
Pris inkl moms: 95,00
Storlek: 750 ml
Varukategori: Röda viner

Sortiment: Restaurangsortiment

Producent: Vesevo
Ungt företag i gammalt område
Vinproducenten Vesevo är ett ungt företag som opererar i ett gammalt område, landskapet Kampanien, som sent hakat på den utvecklingsvåg som rullat fram över Italien. Men bättre sent än
aldrig. På senare tid har allt fler viner härifrån Neapel-trakten väckt internationellt intresse och de gamla, lokala druvorna, inte minst aglianico, har fått en rejäl renässans. Aglianico är en riktig
tanninbomb och vinerna kräver lång utvecklingstid. Den druvan har grekiskt ursprung liksom vitvinsdruvan falanghina och historiens vingslag viner också över fiano, som romarna odlade här under namnet apianum. Producenten Vesevo gör viner på flera av dessa druvsorter, inte bara från DOCG-området Taurasi utan även IGT-viner från Benevento.
Vinifikation
Macereras i 10-15 dagar i en temperatur av 26°C.
Lagring
Lagras 8 månader på ekfat.
Vinets karaktär
Djup röd färg. Smakrik kraftig frukt, kryddiga toner med inslag av vanilj. Bra struktur med mjuka tanniner.
Passar till
Smakrika kötträtter, grillat.
Alkoholhalt 13%

Drop dead excited.

Wow. Har just läst en blogg där människan bakom faschinerade mig något enormt. Ibland då jag möter ser eller kommer i kontakt med människor blir jag väldigt tagen. Kan va man eller kvinna, spelar ingen roll. Faschinationen är inte direkt något sexuellt. Vilka är de och vad gör de?
Jo i de flesta fall så är de bara sig själva på ett enormt coolt sätt. Kan vara klädstilsmässigt beteende eller något de sysslar med. Deras tankar och värderingar. Saken är den att jag blir helt SLAGEN ibland av dessa människor.

Någon fler kanske som känner igen sig i detta?

Doggy style.

Herre jösses eller sathan i gathan, precis som ni vill. I går då jag kom hem var gräset enormt oklippt så jag får nog fundera på om jag orkar göra det snart, måste ansa. Samt att jag kände att träna, nä inte idag. Får se om det blir idag istället. Å andra sidan, ska det ansas har jag väl inte tid. Nä man skulle ha glidit runt i tillvaron, druckit bubbel gått på spa och rätt som det var unnat någon kvinna här och var en doggy style.
Ha en bra dag.

Dio.

Många sörjer nog idag. När strofen: You´ve been down too long, in the midnight sea. James Dio 67 år gammal och rocker med unik röst.

Efter en tids kamp mot cansern har han nu ställt skorna. Vem minns inte Holy diver, Black Sabbath, Rainbow med mera. Han har nog förgyllt mångas fritid med musik och livekonserter.

R,I,P.

En Amerikansk geväg till Snabba Cash??

 Med anledning av sveriges LYCKA att få ihop två riktiga fullträffar vad gäller underhållning. Millenium tiologin och filmen Snabba cash. Har själv inte lyckats se den sistnämda men utav vad jag hört är det ett svenskt mästerverk. Då när något är så bra, då vaknar jänken. Varför jag ställer mig frågan, varför i hela helvetes jävelskap måste de göra en egen version av något som är bra redan från början?? Texta filmen/serien och låt jänkaren läsa. Finns i mina ögon, ingen som helst anledning att göra en amrekansk version. Det är ok om det är en nyproduktion av en gammal film.

Innebär detta att jänkarna kan vinna en oscar eller fler på en film som i grunden är gjord i sverige?? Personligen är jag lite inne på att bojkotta denna konstnärliga efterapning.
Vad är er åsikt??????

Kort eller lång??

Nääää inte storlek på penis. Utan manshorts. Ska det vara surfshorts jeans, avklippta eller köpta? Korta eller långa??
Låt mig höra vad du tycker, och skynda dig, sommaren är här. Snart alla fall.
Jeans eller surf på detta???
Ett par av dessa kanske??

De här är ju också tuffa. Sedan har jag på lut att klippa av ett par svarta jeans till shorts. Men hur långa är de när de uppfattas som sexiga???

Grillsäsong.

Mmmm sommar vin och sköna avsugningar. Det för mig osökt in på hur gott det är med grillat. Så jag tänkte via Per Morberg förmedla ett recept på något gott att grilla.

Spädgris på skogvaktarns vis

Ingredienser

4 4 påsar grillkol
Ståltråd

1 1 st spädgris, à 6–7 kg
Salt, efter smak
Peppar, efter smak

Örtolja till pensling
1 1 kruka timjan
1 1 kruka basilika
1 1 kruka rosmarin
5 5 dl rapsolja
2 2 st tamarisoja
1 1 st citron, saften

Fyllning
6 6 st gula lökar
3 3 st morötter
2 2 st purjolökar
4 4 st äpplen
4 4 st vitlökar
2 2 st apelsiner
350 350 g mango chutney
Salt, efter smak
Peppar, efter smak

Tillbehör
15 15 st bakpotatisar
400 400 g smör
Gräslök till garnering

Ingredienser

4 påsar grillkol
Ståltråd

1 st spädgris, à 6–7 kg
Salt, efter smak
Peppar, efter smak

Örtolja till pensling
1 kruka timjan
1 kruka basilika
1 kruka rosmarin
5 dl rapsolja
2 st tamarisoja
1 st citron, saften

Fyllning
6 st gula lökar
3 st morötter
2 st purjolökar
4 st äpplen
4 st vitlökar
2 st apelsiner
350 g mango chutney
Salt, efter smak
Peppar, efter smak

Tillbehör
15 st bakpotatisar
400 g smör
Gräslök till garnering

Gör så här

1. Tänd grillbädden.

2. Lägg kolhögar i framändan och bakändan av bädden. Det behövs inget kol i mitten (den tunnare mittdelen av grisen blir klar ändå).

3. Salta och peppra grisen ordentligt inuti.

4. Hacka och blanda de färska örtkryddorna med rapsoljan, tamarisojan och citronsaften i en bunke.

5. Ställ blandningen åt sidan tills det är dags att pensla grisen och grilla den.

6. Gör fyllningen
Skala löken och morötterna och skölj purjolöken väl.

7. Skär alltsammans i halvcentimetertjocka skivor.

8. Skiva äpplena och halvera vitlökarna och apelsinerna.

9. Lägg rotsakerna, löken och frukten i en bunke och tillsätt mango chutneyn och lite salt och peppar. Blanda väl.

10. Lägg fyllningen i grisen och ”sy ihop” med ståltråd.

11. Grilla
Bind upp grisen med ståltråd på ställningen (se bilden).

12. Lyft över ställningen till kolbädden. Kolet skall redan vara tänt innan grisen hängs upp.

13. Det tar 2–3 timmar att grilla en spädgris. Pensla den med örtoljan och vänd den var tionde minut. Stick en kniv i den tjockaste delen av grisen när den verkar färdiggrillad och kontrollera att saften som rinner ut är klar och inte röd. Köttet ska vara vitt.

14. Slå in potatisarna i tre lager folie när det återstår cirka 1 timme av grillningen.

15. Lägg dem vid sidan av glöden och vänd dem då och då. De är klara efter 50–60 minuter.

16. Skär ett kryss i potatisarna, klicka i smör och klipp lite gräslök över dem före servering.

17. Vid servering
Servera med exempelvis en god grönsallad, gräddsås och bakpotatis.

Gör så här

1. Tänd grillbädden.

2. Lägg kolhögar i framändan och bakändan av bädden. Det behövs inget kol i mitten (den tunnare mittdelen av grisen blir klar ändå).

3. Salta och peppra grisen ordentligt inuti.

4. Hacka och blanda de färska örtkryddorna med rapsoljan, tamarisojan och citronsaften i en bunke.

5. Ställ blandningen åt sidan tills det är dags att pensla grisen och grilla den.

6. Gör fyllningen
Skala löken och morötterna och skölj purjolöken väl.

7. Skär alltsammans i halvcentimetertjocka skivor.

8. Skiva äpplena och halvera vitlökarna och apelsinerna.

9. Lägg rotsakerna, löken och frukten i en bunke och tillsätt mango chutneyn och lite salt och peppar. Blanda väl.

10. Lägg fyllningen i grisen och ”sy ihop” med ståltråd.

11. Grilla
Bind upp grisen med ståltråd på ställningen (se bilden).

12. Lyft över ställningen till kolbädden. Kolet skall redan vara tänt innan grisen hängs upp.

13. Det tar 2–3 timmar att grilla en spädgris. Pensla den med örtoljan och vänd den var tionde minut. Stick en kniv i den tjockaste delen av grisen när den verkar färdiggrillad och kontrollera att saften som rinner ut är klar och inte röd. Köttet ska vara vitt.

14. Slå in potatisarna i tre lager folie när det återstår cirka 1 timme av grillningen.

15. Lägg dem vid sidan av glöden och vänd dem då och då. De är klara efter 50–60 minuter.

16. Skär ett kryss i potatisarna, klicka i smör och klipp lite gräslök över dem före servering.

17. Vid servering
Servera med exempelvis en god grönsallad, gräddsås och bakpotatis. 

Tips

Receptet räcker till 8-10 personer.

Lägg kolhögar under fram- och bakbenen. Ca tre liter kol i varje hög. OBS! Inget kol i mitten eftersom grisen är tunnare där och grillas färdig av indirekt grillning. Se till så att inte kolet börjar brinna, använd en blomspruta med vatten för att släcka.

Tamarisoja är en äkta japansk sojasås som lagrats i flera månader enligt gammal japansk tradition. Den är naturligt glutenfri.

Gör gärna en sås på grisens fyllning:
Häll öl på grönsaks- och frukthacket, apelsinsaft och mango chutneyn. Häll i grädden. Smaka av med soja, peppar och salt.
Lycka till och tänk på brandfaran.


Muurikka.

Många har väl sett Per Morberg då han står utom hus och lagar mat?? Han helsteker spädgrisar, dessutom lagar Rårakor mm på jordens största stekpanna. Jag hittade den på nätet. Murrikka heter den. (LÄS MER) Hittade dessutom ett gott recept som man kan tillaga på denna tingest. Mumms.


Chilli.
Ingredienser:
400 g köttfärs
2 hackade gula lökar
2 burkar krossade tomater med smak av chili
1 burk kidneybönor (410 g)
1 burk borlottibönor (410 g)
1 burk majs (150 g)
2 finhackade vitlöksklyftor
1 finhackad röd chilifrukt
salt, peppar
stark paprika
cayenne peppar

Formfranska

Gör så här:

Förberedelser: Hacka lök, vitlök och chili. Skölj bönorna väl i kallt vatten. (Den som ska tillaga maten en bit från hemmet kan med fördel öppna konserverna hemma och hälla över i lämpliga burkar.)

1. Bryn köttfärsen med lite matfett på muurikkan, tillsätt löken och låt den fräsa med en stund. Krydda med salt, peppar, paprika och cayenne peppar. Tillsätt vitlöken och chilin och låt det hela fräsa ett tag till.
2. Häll i burkarna med krossade tomater och låt koka 15 min.
3. Smaka av köttfärsblandningen med kryddorna, vänd sedan ner bönorna och majsen. Låt alltihop bli varmt. Bönorna får inte koka för länge för då blir de mosiga.
4. Servera med franskbröd rostat på muurikkan.

Tips: För den som gillar mat med hetta, tillsätt lite extra vitlök och använd habanero istället för chili.

Psst, detta gör att matlagningen ter sig lite manligare än den traditionella.



Veckans vintips.

Bundustar rosé.
Väldigt nytt vin som lanserades i beställningssortimentet i början av maj. Fruktigt med torr snygg frukt, smaker av hallon, äpple, persikor, citrus och mineraler. Läskande fräsch eftersmak. Vad kan va bättre, ja nu om sommarvärmen kommer. Njuta av rosé och janivetvad nä det gäller mig.

Art.nr: 72551
Pris inkl moms: 189,00
Storlek: BiB 3000 ml
Varukategori: Roséviner
Sortiment: Systembolagets beställningssortiment
Lanseringsdag: 01 maj 2010 Producent: Vin-X-Port South Africa

Vin-X-port group bildades 2001 av Hennie van der Merwe och Maretha Waso. Företagets strategi har redan från början varit att köpa kvalitetsdruvor från de bästa områdena i Kapprovinsen i stället för att själv äga och bruka vingårdar.
– Det här ger oss frihet att alltid göra vin av bästa tänkbara druvor i stället för att nöja oss med det bästa vi kan av de druvor vi har, säger Hennie van der Merwe.
Att konceptet fungerar visas av att Vin-X-Port är en av Sydafrikas snabbast växande producenter och exportörer av vin.
Vinifikation
Druvorna avstjälkades och krossades därefter lätt. Vinet har jäst och lagrats på temperatur kontrollerade rostfria ståltankar.
Vinets karaktär
Trevlig, bärig, örtig doft med inslag av körsbär, hallon och blodapelsin. Torr, frisk, fruktig,rosé med inslag av hallon, röda vinbär och örter.
Passar till
Perfekt som aperitif eller sällskapsvin. Passar även utmärkt till sallader eller till olika fisk och kyckling rätter.
 
Alkoholhalt
13%

Sorry.

Ursäkta att jag inte varit närvarande. Har varit trött full och allmänt borta. Ska se om inte jag kan utlova ett sent vintips imorgon. Tills dess, Puss ya all.

Luden eller len??

Hejba (briiiba) he he. Satt och drack kaffe då jag kom att tänka lite på detta med hår. Många män av idag rakar ju skullen, för att inte tala om pick och pung. Porrigt och snyggt, myterna kring att vissa till och med aldrig kommer att få könshår har kommit igång. Men!! Jag med flera rakar armar och bröst. Är iofs inte så hårig på bröstet sedan innan. Så kommer vi då till de två lemarna brdevid picken, alltså benen. Ska män raka dessa? Själv funderade jag om inte detta med närhet vid intima stunder gör att rakade mansben kan va något önskvärt hos kvinnor. Vad tycker du, Len eller luden????

REGN vs SOL.

Alltså jag är man och jag törs påstå att de flesta utav min ras (män) älskar att lapa. Men inte bara det ni (snuskhumrar) tänker på, utan även sol. Här sitter man och ser ut som en tvättad katt i håret utan att känna sig värst fräsch. Visst alla såna som ALLTID är positiva säger att man blir vacker utav regnvatten. Men jag är ju redan vacker, kan jag inte få sol nu istället? Så gräsmattan gulnar så slipper jag kliva upp från däcksstolen annat än för att fylla kylväskan med öl.
Puss ya all.

THE SMUTS.

Vika tror ni??? Precis, jag och min bror. Kom att tänka på detta igår på boxercisen lustigt nog. När både jag och bror var än yngre och bara lite vackrare. Så föll det sig så att sprit och öl flödade men nikotinet var en bristvara. Så vad gör man med alla nerver utanpå kroppen?? Jo man tar en titt i skaferiet och hittar två STORA saftiga gula lökar. Bror och jag tar varsin och äter likt ett äpple. Mmmm så gott.
Kan säga dig att taxichaufören inte tyckte att vi luktade Armani code direkt.

Uppe före allt...

Många reagerar ju på hur tidigt man är uppe. Kan säga det finns inga fördelar förutom en lång brukbar dag. Klockan fem då min klocka piiiper är det ingen kvinna uppe och vill ha morgonsex. Ingen kvinna har varit vake och väckt mig med munnen. Den enda som är uppe före mig är min pick, och till vilken nytta då ingen är vaken och önskar oss en god eller ger oss en GOOD morgon. Jag får minsann unna mig en sovmorgon. Det är så svårt att be Lena Handén om ett blås jobb ja precis omöjligt.

Kort jävla helg.

Usch fy fan. Dessa enormt korta helger efter lördagsjobben. Man hinner ju knappt hala fram den och njuta förns man måste packa ihop och gå till jobbet. Nä bättre med sovmorgon, frukost på sängen. Massor med sex och minst två blåsjobb, då är det helg på riktigt. Njutningen måste få sin tid och plats.

THE SMUTS.

Min bror och jag besökte ofta föling marsnen eller Föllinge marknad för den oinvigde. Det dracks ofta en hel del, mest dryck med alkohol i. Så denna gång av någon outgrundlig anledning fick jag köra och min bror dricka. Mitt under pågående festlighet skulle en annan kompis hämta något i min bil. Visst jag gav honom nycklarna och tänkte att det är lugnt. Severala timmar efteråt var det så dags att åka hem de fyra milen. Men INGEN hade några bilnycklar. Hm, för att locka fram dem ytterligare sa jag till de två fullaste medpassagerarna. Den som haft bort nycklarna kommer jag att använda som murbräcka för att ta mig in i bilen.
Så dan efter, min bror har inga skor i hallen. Har du gått i strumporna från byn?? Näeee?? det har jag väl inte fick jag till svar. Vi eller mina kompisar letade igenom alla tänkbara lägenheter och gator, men inga skor.
Sent på kvällen kommer min granne hem, frågar då: Är dessa dina? och håller upp min brors skor. Han hade helt enkelt tagit fel hus och lämpat av skorna på grannens baksida.

Enormt effektivt.

Bränna kalorier/fett? Jag har hittat ett enormt effektivt sätt. Jag använder ofta crosstrainer på gymmet, både som uppvärmning och cardioträning.
Ställ in maskinen på läge Manual. Ett jämnt motstånd som du klarar av att hålla i ca 30minuter eller längre. Själv kör jag ofta på motstånd 10. Hållen bestämd fart t,ex alltid över 5,0strides/min. Se till att steglängden (stridelength) är över 600. Med dessa inställningar förbränner jag i princip 300 kalorier och har en bra abetspuls.

Ett manligt resultat, jag vet ni har sett bilden förr men jag gissar att den inte är fy skam att titta på, eller??
Ja ni ser ju själva resultaten talar för sig själva. Väldigt välkommet på beachen vill jag lova. Frågor??? Bra träna på och må bra. Puss ya all.

Lördagsjobb

Alltså jobba en lördag, det är rackarns inte kul. Ska man jobba en lördag ska det va för att njuta eller på sin höjd klippa gräsmattan i solskenet. Solen lyste ju idag också, fast med sin frånvaro. Nu får ju vädret skärpa sig efter en såååå dålig vinter. Eller dålig och dålig. Kall i alla fall.
 Lite värmande bild så här i regnet.

Kom naken...

Hur lätt har inte kvinnor att skaffa män/pojkar? Vi män t,ex: Skulle jag erbjuda en kvinna på stan mina expertiva tjänster får jag nog räkna med ilsken blick och en hästskoförpackad handväska, i hög fart bak på mitt stora huvud. Skulle en kvinna erbjuda sina tjänster hade hon nog inte pratat klart innan mannen hade sin hand i hennes skrev.

Så det är lite fusk. Jag minns en gång, en kvinna ringde upp mig och frågade om hon fick komma. Mitt svar?? Kom naken, ta med öl? Hon kom både till mig och till himmlen. Samma kväll. He he

Veckans vintips.

Raccolto.
ÅRGÅNG: 2008
DRUVSORT: Nero d´Avola, Cabernet Sauvignon
ALKOHOLHALT:  14%
PRODUKTTYP: Röda viner - box
URSPRUNG: Sicilien, Italien
PRODUCENT: Oenoforos / Nordic Sea Winery
ARTIKELNUMMER: 2315-08
PRIS EXKL MOMS:    187,20 kr/3000 ml
PRIS INKL MOMS: 234,00 kr/3000 ml
SORTIMENT: Ordinarie

FÄRG: Mörk röd

DOFT: Fruktig och kryddig frisk doft med inslag av plommon, svarta vinbär, lakrits, mörk choklad och fat.

SMAK: Medelfyllig, välstrukturerad smak med lätt kryddig mörk bärfrukt i läcker balans med friska, mjuksträva syror och diskret fatkaraktär, inslag av lakrits och viol. "Fruktigt & smakrikt" på gränsen till "Kryddigt & mustigt".

PASSAR TILL: Pastarätter och de flesta kötträtter, alltifrån gris till lamm, nöt och vilt.

TILLVERKNING & LAGRING: Druvsorterna jäser separat i ståltank efter pressningen. Nero d'Avola jäser i 5-6 dagar vid 25° C och sedan lämnas vinet med sitt skal i 2 dagar. Cabernet Sauvignon jäser i 28° C i 6-8 dagar och lämnas med sitt skal i 1-2 dagar. Musten överpumpas 2-3 gånger per dag under jäsningen. Efter den malolaktiska jäsningen i ståltank lagras 50% av Cabernet Sauvignon på franska och amerikanska barriquer i 6 månader varav 30% av faten är nya och resterande del av faten är använda 2-3 gånger. Nero d'Avolan lagras enbart i ståltank. När vinet uppnått den struktur som vinmakaren önskar blandas den fatlagrade Cabernet Sauvignonen med den del som lagrats separat i ståltank och sedan även med Nero d'Avolan. Detta är den slutliga cuveén som är klar.

Håll ut.

Precis, håll ut. Ska under dagen kolla lite vilket vin jag ska tipsa om. Har ett par kandidater. Ett somm bubblar två olika vita och tre röda. Under dagen då jag justerar vire på en citytrailer ska jag fundera. Hänger också lite på vilket vin jag skickar ut via sms. Ni vet vä att jag avslöjat mitt mobilnummer här på bloggen, he he.

Hobbe mår nog piss.

Kom hem idag och såg att Hobbe (hunden) inte mådde så bra. Om jag frågar "stina" är det nog mitt och min grupps fel. Nä han äter inte och dricker mest. Får se om han blir piggare tills i morgon. Jag gissar på att han har fångat och ätit något dåligt djur. Lite som när vi män följer dåliga flickor hem. Bluball lite ledsen nu.

P,s Min chef hälsar att idén till min grupp var enastående men att han inte var reggad på Facebook.

Stina!!!

Stina om Gruppen för pefekta blåsjobb.:
verkligen no dream at all... inte konstigt att du inte har förhållande när du raggar på småtjejer. Hoppas din chef (om du har någon) ramlar in på din sjuka facebook-grupp

Hej Stina!! För det första, Känner jag dig? Vad säger dig att jag inte har förhållande??
Det andra, raggar?? Nä håller hellre med om att jag pratar gärna med vem som helst oavsett ålder, men raggar, NÄÄ.
Huruvida min Chef går med i den gruppen det vet jag ju inte. Tror inte riktigt vi delar intressen han och jag. Än du Stina då?? Du är kanske sugen på att gå med? Det handlar u trots allt om humor, men den biten kanske trillade bort?? Puss ya.

Liten rättelse eller...

Ja eller rättare sagt ett svar på kanske liten aptitretare. Gruppen jag startade på the book är Avsugningar tas emot med största finess. Kan ju finnas fler som delar mitt galna tänk. Man kan ju inte gå omkring och va fullblodsdåre helt själv.
Puss ya all...

Gruppen för pefekta blåsjobb.

Nu var det fixat. Gruppen för perfekta högt kvalitativa blåsjobb finns nu på gäralöusboka eller som det heter Facebook. Gissa vem skaparen av denna grupp är? He he finns det någon sjukare människa än Dikk Bluball, är han en drömpojkvän eller bara en dröm i sängen?
Have a nice one..

ÄNTLIGEN.

Ååå så skööönt. Nä jag har inte blivit avsugen, jag var iväg på gymet och tränade.

Det käns så gött när man kommit hem och klätt sig naken och smugit in i duschen. När vattendropparna gjort sitt och kroppen värker så där lagomt. Då vet man att välbefinnandet och en av livets njutningar kommit lite närmre. Man kämpar ju lite extra nu för att åstadkomma slutfinishen på beachkroppen. Lite brunare har jag ju också blivit i helgen.
Puss ya all.

Baddräkts inlägg?!?!

Skulle det kunna vara något nu inför sommaren? Sports illustrated har ju årligen ett baddräktsnumer. Sports illustrated står ju dessutom för finess, sensualism och läcker yta.

Så om nu ett intresse finns skulle ju även baddräktsinlägget här på bloggen återge det sommriga och sköna i vackra baddräkter. Baddräktsnumret är dessutom enormt poppis bland bägge könen. Eller vad sägs om 22 000 000 kvinnliga läsare av numret. Eller 25 000 baddräkter som man väljer emellan. En stor anledning till denna popularitet beror nog till att modellerna inte behöver blotta mer hud än då de normalt befinner sig på beachen.
Tänk så coolt det vore om detta inlägg utvecklades i framtiden till något som både bloggkändisar och andra kändisar strävade efter att få vara med i. Så ni läsare, har ni förslag, tycker något om detta? Plita ner en kommentar och delge mig. Ni kanske tycker idén är dum? Ska det vara likt Outfitinläggen där man får rösta, eller det skall vara mer ett tillfälle för läsaren att visa sin nyshoppade badräkt? Skriv och säg vad NI tycker.

Förlåt mig.

Har ju varit sååå slö. Som jag berättade tidigare har det varit träningstorka. Detta har gjort mig lat även på att uppdatera. Nu skriver jag. Sedan sist har jag hunnit med att fira valborg. Grillade korv och drack gott vin. Petade i mig lite potatisgratäng, mumms. Dagen därefter kan man ju inbilla sig att jag demonstrerade. Nä något lite bakis var jag nog. Ist för att städa den dan hade jag kunnat tänka mig hellre att bara ligga och få. Få vad undrar du. Använd din fantasi. Ledtrådar? Jag är man och kallar mig för Dikk Bluball.

Så nu tar jag nya krafter sätter igång med träningen och delar med mig mer av mina dåraktiga fantasier och smått snuskiga drömmar. He he icke att förglömma, dela med mig av mera smuts.
Puss ya all.

RSS 2.0