Något kul.

Ja jo, då jag läste vad jag är på väg att dela med mig av så tyckte jag det var lite kul. Läppstift, ni vet det sexigt röda som kvinnor stryker på sina läppar. Grundidén när det uppfanns var att läpparna skulle se mer apptitliga ut vid givande av oralsex. Undra om det är en man som fått idén. Men trots onödigt vetande tyckte jag det lät lite kul och visst, det låter ju trots allt en skvätt trovärdigt.
Tänk på det nästa gång du blir blåst eller blåser någon.

Bara två gånger.

Jaaa så var det äntligen dags. Igår fick jag möjlighet att träna igen. Blev ju inte många gånger förra veckan. Men så igår igen intog jag cykelln på spinningen. Inte så rädd för att cykla omkull nu. Sååå skönt. Svetten sprutar och man känner att man mår bra. Plus att om det nu finns någon form av kroppsideal att uppnå så närmar jag mig. Jag tror mig kunna tvätta kläder för hand någon gång mellan Jul och sommar, det blir väl lagomt.

Indrivaren.

Så i går var man då lite i la la land. Man var ju med i Wallanders indrivaren. Scenen utspelar sig på ngn form av Ultimate fighting gala, underground. Riktigt spännande, fler o fler omtagningar mot kvällen. Men visst fick man se både Kurt och andra karaktärer. Stämningen i lokalen var verkligen på topp under sekvenserna. Man fick en tydlig bild av att teamet var nöjda med vår insats. Nu är det bara att invänta nästa projekt.

På min meritlista finns nu följande filmer: Små mirakel och stora. Kenny Begins, och nu igår Indrivaren.

Jobb

Rackarn såå drygt det är då man har sån jobblördag. En gång i månaden. Men enligt mig är det två ggr för mkt på en månad. Eller? Blir väl lite roligare på söndag, då får man agera lite skådespelare och åka limousine dricka skumpa och leva ett liv i sus och dus. He he, i allafall drömma lite. Ska vara statist i en Wallander film. Tidigare har jag varit med i Kenny begins och Små mirakel och stora. Riktigt spännande båda gångerna. Med lite tur ska ni få se en bild på mig ifrån Kenny begins.

Varenda jävla...

Fan nu tror jag det är tredje morgonen i rad som jag sitter här med bloggen i sista minuten. Jag får tömma maskinen osv. Jag får skriva ikväll efter träning.

0555

Jösses vad uret sprang iväg. Trodde jag skulle hinna va seriös. Men men, det seriösaste idag blir jobb VU möte och den efterlängtade träningen. Besviken för att jag missade passet igår, men jag blev ju snygg i håret. Ja jag vet!!! Snyggare.

Nu jävlar.

Här sitter jag och barkar på mig själv för att jag varit tvärslö med skrivandet. Händer det något? Nää, men nu jävlar.
Jag har som tur är inte slöat från träning. Jag bara känner hur hollywoodkroppen bankar och vill ut. He he. Praktiskt, då jag ändå är med i en film på Söndag. Nää ingen porris eller privat jävla hobbyfilm. Utan en riktig som ni kommer att kunna se på bio. Ska bli kul. Ska iväg ikväll och shoppa lite kläder till rollen. Skall ju vara någonstans mellan gangster/kriminell. Förstår att det är en och anna "villbli" stylist och dylikt som öppnar ögonen rejält nu. Men istället för att ni följer mede på shopping så tar jag tacksamt emot tips. Nästa gång kanske jag väljer en personlig shoppare. He he.
Så nu precis som vid träning och dylikt, ska jag bara bita ihop och tamejfan leverera.
Ha en bra dag.

Fy

Fy på mig. Nu har jag verkligen varit lat. Ja på bloggandet då. Inte så mkt på träningen. Där har jag varit riktigt duktig. Jag närmar mig hollywood-kroppen med stormsteg. Ska bli kul att ha en sån kropp.

Nu du.

Nu har träningen börgat kännas hårdare. Man tar nog ut sig mer nu när man är van. Tänka sig spinningen har lyckats utan att jag cyklat omkull. Man var ju lite nervös i börgan. Igår var det box, och idag känns mina armar matta. Iofs startade jag med 25 min crosstrainer. Idag blir det lite styrka.

Spinning around.

Just det. Ser redan fram mot kvällens träningspass. Ikväll blir det spinning och styrka. Så härligt. Jag börgar nog bli beroende av träningen, men bättre det än nikotin. Känner ju nu att jag mår offantligt mkt bättre av att va utan niko. Är det någon fler som känner som jag? Att träningen blivit ett positivt beroende?

Låg.

Haft en lite lägre period, men det kommer snart mer läsvärt att se här. Kram på er så länge,.

RSS 2.0