Veckans vintips.

Vampire Cabernet Sauvignon 2005 
Idealisk för grillade biffar och kotletter, eller med rika röda pastarätter. Vampire Cabernet Sauvignon är väl lämpad för bordet, och är ett underbart komplement till varje finare måltid. Vampire Cabernet Sauvignon kommer från druvor som odlas i Paso Robles i Kalifornien. En förlängd växtsäsong, med solig och måttlig dagtemperatur, tillsammans med svala sommarkvällar ger en idealisk fruktutveckling. Väldränerad jord, rik på sjöfossil, bidrar med unika aromatiska komponenter till detta fruktiga vin. Detta utsökta vin har åldrats med både europeisk och amerikansk ek vilket ger fullt uttryck åt de rika smakerna i vinet. Klarsynt blandad med små mängder Merlot för mjukhet och Syrah för extra struktur, får detta vin en mogen smakkaraktär och en härlig doft som kommer att fortsätta att utvecklas med ytterligare tid på flaska.
Vinet har nummer 73434-01 och finns i beställningssortimentet. Visst var namnet coolt?
Detta måste jag bara testa. Detta vin har även synts i MTV serien Viva la Bam.

Handlar om Dikk när han får det han vill ha??

I take you to the candy shop
I'll let you lick the lollypop
Go 'head girl, don't you stop
Keep going 'til you hit the spot (woah)

You can have it your way, how do you want it
You gon' back that thing up or should i push up on it
Temperature rising, okay lets go to the next level
Dance floor jam packed, hot as a teakettle
I'll break it down for you now, baby it's simple
If you be a nympho, I'll be a nympho
In the hotel or in the back of the rental
On the beach or in the park, it's whatever you into
Got the magic stick, I'm the love doctor
Have your friends teasin you 'bout how sprung I gotcha
Wanna show me how you work it baby, no problem
Get on top then get to bouncing round like a low rider
I'm a seasons vet when it come to this shit
After you broke up a sweat you can play with the stick
I'm tryin to explain baby the best way I can
I melt in your mouth girl, not in your hands (ha ha)

Give it to me baby, nice and slow
Climb on top, ride like you in the rodeo
You ain't never heard a sound like this before
Cause I ain't never put it down like this
Soon as I come through the door she get to pullin on my zipper
It's like it's a race who can get undressed quicker
Isn't it ironic how erotic it is to watch em in thongs
Had me thinking 'bout that ass after I'm gone
I touch the right spot at the right time
Lights on or lights off, she like it from behind
So seductive, you should see the way she wind
Her hips in slow-mo on the floor when we grind
As Long as she ain't stoppin, homie I aint stoppin
Drippin wet with sweat man its on and popping
All my champagne campaign, bottle after bottle its on
And we gon' sip til every bubble in every bottle is gone.

Wow godisshopen, om man får allt det godis man verkar få i 50 cent¨s låt, då vill jag Dikk Bluball bo i den affären. Mmmmm i can feel the Pleasure.

Träningstorka.

Denna vecka blir det dessvärre lite träningstorka för mig. Jag riktigt längtar, men har just nu annat att ta hand om. Det är ju lite trevligt att träna. Snygga damer trevlig miljö, välmående och en massa positiviteter. Trösta mig jag vill slita. He he puss på er.

Tack.!!

Tack till er som röstat. Ni som inte röstat, snälla gör det HÄR. Tackar på förhand.
Love ya.

Rösta som tokar nu.

Rösta på mig snälla. Här det är jag som är nummer sex. Passar ju bra då det är Dikk det gäller.

God Söndag.

Så var helghelvetet slut. Fan så fort helgerna går. Ytterligare ett bevis på att vi människor lever för andras och inte vår egen skull. Om det var vårt eget njutningsfulla liv så vore ju helgen minst tre dagar lång. Nä nu lever vi framförallt för att producera stålars åt pengastinna brackor som sitter på sina aschlen och tjänar på vårt slit. Visst jag kan också ta mig chansen att tjäna på andras slit, men man vill ju ha ett njutningsfullt liv också. Meningen med livet är knappast att förse andra med rikedom, dessutom känna oss tvugna till arbete för att över huvud taget kunna leva vidare. När blev mitt liv någon annans. Man tjänar idag pengar på de mest konstiga ting.
Ta t,ex den rackare som säljer tomter på månen. VEM!!!! ser sig som ägare av månen och kan sälja delar av den? Om vi vanliga dödliga startar ett kedjebrev som inbringar hundratusentals kronor, då förbjuds det för att stathelvetet inte får in sin kära skatt som dessutom måste försvinna spårlöst. Men att någon stolle säljer månen det anses vara tillåtet???
Nä nu får man vila upp sig så man orkar jobba och få in lite ersättning, ersättning för förlorad fritid.

THE SMUTS.

Denna gång handlar det om hur jag och min bror faktiskt var lite väl taskiga mot vår syster. Då man fyller 20 och dylikt känner man sig ju lite speciell. Man vill ha roliga vettiga presenter och trevliga gäster. Min bror och jag besökte vår syster en sån här gång. Fantasin tröt eller var den bara dålig. Men som present???? Vi köpte den på Pressbyrån. Guess what? Plopp. Inte en inte två utan en hel låda med små plopp. Plopp är ju gott men kanske inget man önskar sig på 20års dagen. Kvällen kaffet och tårtan fortlöpte, hon fick en plopp, lite mer kaffe. Två plopp till. Så höll vi på tills hon fått ca hälften. Sedan strax innan hemgång så fick hon resten av de 150 småplopparna.

Tio saker du bara trodde dig veta om Dikk.

  1. Som så många andra män här i världen så har jag mätt mitt könsorgan. He he he längden?? Ja du, jag kan avslöja att jag blev nöjd med resultatet.
  2. Jag har haft rakad skalle i ett tiotal år. Visst det var coolt på sitt sätt, men då fick jag ju inte chansen att sitta och titta på min vackra frisörska.
  3. Ärret på hakan uppkom genom våld, onödigt våld.
  4. Tycker nog att kvinnor är det bästa som finns. Vackra mjuka sensuella och jaaa, SEXIGA.
  5. Jo då, trots alla bravader med min bror (the smuts) älskar han mig fortfarande.
  6. Tog mitt körkort 1987.
  7. Jag gör allt som känns ok på första daten. Kanske inte gifta mig, men...
  8. Har haft en katt som döptes efter en av karaktärerna i Dallas. Pamela. Men precis som sin husse var hon mer vild än tam, så tyvärr...
  9. Tre nummer för sent, men sex är ju skönt. Tycker inte du det med?
  10. Mitt mobilnummer är 0706963128.

Wild one??!!

Satt här och dagdrömde förut. Wild and crasy. Om olika saker som mitt huvud talar om för mig att göra- Köra bil på ett visst sätt svara på speciella frågor på visst sätt. Ha sex på speciella sätt. Är det verkligen så att det finns människor som tänder på en då man är lite vildare i tanke och handling?

Veckans vintips.

Comte audoin de dampierre 2002. Ska du på en lyxigare fest i sommar och vill ha lite exclusiva bubblor i fom av champagne med dig? Då är detta drycken att satsa på. Helst hade man väl skålat in den lättklädda perioden av året med shorts och ett glas Armand de Brignac Brut Gold. Men där kan man ju spara in en del av de 2289 kronor som den faktiskt kostar. Då är Comte audoin de dampierre ett mycket bättre alternativ, prismässigt 489 kronor så får du en enorm lyxigt bubbla för färre pengar. Nummer 7445 har det och finns på bolaget. Torrt, påtagligt friskt, nyanserat vin med inslag av rostade nötter, blodgrapefrukt, gröna äpplen, brioche och mineral. Perfekt på sommaren.
Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till eleganta rätter av fisk och skaldjur. Ljus, gul färg med grön nyans.
 

Låg inte på något hål.

Nä just det jag låg inte på något hål i morse, men kudden var förbaskat skön. Så jag ska försöka hinna med ett vintips i eftermiddag/kväll. Mest troligt naken.

Släng staven i väggen.

För något år sedan hittade jag något som måste vara DEN sexleksaken för kvinnor. Det första jag såg av denna sak var en film med en kvinna som använde den. Fullt påklädd i en radiosänd livesändning och hon fick orgasm otroligt fort. Helt fantastiskt. Kanske är den lite otymplig att ta med upp i sängen, men vadå? Sätt dig och se en film vettja.
 Så vad kallas den? The sybian eller kort och gott Sybian. Era älsklingar får verkligen bevisa något då de ska konkurera med denna. Men å andra sidan kanske t,o,m vi män är lättare att stoppa undan. Här finns mer info. 

En perfekt date???

Vad inehåller en så´n? Är det kanske en med många aktiviteter i form av arkadspel paintball eller dyl? Du kanske är typen som rätt ut föredrar att bara "gå hem" och kn**la? Eller det inefattar en god trevlig hemlagad middag i hemmet? Kanske en finare resaurang? Jag personligen skulle nog föredra någon form av blandning. Kanske ett restaurangbesök med någon lite mer lagom "säker" rätt. Fortsätter sedan kanske med en lagom promenad fram till någon form av aktivitet där man har chans att prata och lära känna mycket. Sedan är de ju alltid trevligt att avsluta hemma hos någon, behöver ju inte sluta med könsvätskebyte. Men visst vore det trevligt.
Hur skulle er se ut?

0558

God morgon. Uppe tidigt, känner av lite av smärtan i trapsen men tror det ska gå att leva med i dag. Sov faktiskt lite längre än vad jag borde idag. Men det ska nog gå. Rackarn jag måste ju tanka också. Ni får ha det bäst.
Love ya.

THE SMUTS.

The smuts har hittills innehållit mkt humor och roliga anekdoter. En sak som kanske både inehåller humor och allvar var då jag och några av mina vänner skulle festa på mesk. Mesk är kanske inte det absolut nyttigaste man kan dricka för att få ett rus. Blir det tillräckligt starkt kan ju oturen finnas att bli blind. Nope detta är inte anledningen till mina glasögon. Vi hade mesk i dunkar och i badkaret. När så vår egen flaska var tom fyllde man den bara. Efter några flaskor tog vi oss ut en sväng på byn. Väl där kom det någon som trodde sig vara extra förståndig. Med tanke på att man kunde bli blind så var han så snäll och försökte sparka bort flaskan ur min mun. Det enda som faktiskt försvann ur munnen var en och en ½ tand.

P,s Therese, då får du ju lära känna mig då.

therese

Ja det var ju kul att du lämnade lite kritik. Trots att den var negativ är det värt att höra den. Men ingen adress eller sida, du ska ju inte behöva vara anonym för att du gnäller lite. Jag får ändå säga att du är den förste här på bloggen som har klagat. I novellerna är det någon fler, men de positiva har vägt över.

Tack för din kritik och sorry för att jag "hängde" ut dig här lite. Du får jättehjärna (he he) komma tillbaks och läsa i bloggen, det verkar ju som du trots den jobbiga läsningen gillade den. Love ya.

Underskattat kladd??!!

Och med kladd menar jag ju självklart inte männens vita guld, eller utlösning. Nä detta kan du ha mångt mer nytta av. Jag talar om helosan-salvan.
Denna salva/kräm är ju egentligen fantastisk till det låga pris den faktiskt har. Den är ju duktigt fet och effektiv. Jag själv har börgat använda den efter viss rakning. Varför dyra fina krämer där i många fall namnet är dyrare än produkten. Helosan är från mig ett varmt hjärtligt tips, eller rättare sagt påminnelse om att den finns.
Dikk och världens mjukaste hårding.

Går sex att kombinera med humor?

1. Du har förmodligen hört att det tar 20 minuter för en kvinna att bli upphetsad. Men genom att mäta människors kroppstemperatur har en amerikansk forskargrupp nu kommit fram till att kvinnor blir upphetsade lika snabbt som män – på ungefär elva till tolv minuter.
Hah!!! Jag visste väl att det var båg med långa förspel.

2. Det finns forskning som visar att mottagligheten för lukt och ljud minskar när du ligger ner. Ifall du vill utnyttja alla sinnen ska du alltså välja en ställning där du sitter eller står upp, hellre än missionären.
Win win situation. Kvinnan vill ha bakifrån, jag står gärna.

3. Varför smakar sperma ibland nästan som blekmedel? Det beror på ämnet spermin, som är naturligt desinficerande och skyddar spermierna från syrorna i kvinnans slida.
Spermin är också väldigt bra för huden.
Krämen som innehåller spermin till ansikte, män som vill komma i ansikte är kanske väldigt skönhetsmedvetna?

4. Dogging: En brittisk term som innebär att man har sex, eller tittar på andra som har sex, på halvoffentliga platser – ofta parkeringsplatser. Ordet kommer av att man säger att man ska gå ut med hunden.
Jösses, det är rätt många bloggare som har hund. Nu är ni avslöjade varför.

5. Har du svårt att bli upphetsad? Innan du antar att det har att göra med din kille kanske du ska kolla ditt p-pillers kända biverkningar. Kombinationen av hormoner i vissa piller kan ha en tydlig påverkan på din lust, vilket i sin tur kontrollerar hur mycket naturligt glidmedel din kropp producerar.
Vi män som sett solsidan vet att vi får välja mellan hår och ståfräs. Sammandraget skulle man kunna säga att kalhyggen hade dåligt stånd innan. Vi som har hår, har antingen både hår och fräs eller lever ensam med tanken på att ståfräs kan kvitta.

6. Ett okonventionellt preventivmedel är att ge din kille kalsonger i polyester. Enligt forskningen blir män med kalsonger i polyester tillfälligt sterila! Forskarna spekulerar i huruvida den tillfälliga steriliteten beror att testiklarna får en högre temperatur än normalt, eller på elektromagnetiska fält.

Rackarns, vi som ibland väljer att gå comando måste ju vara högproduktiva.Musikälskare.

Precis som överskriften antyder så älskar jag ju att ha musik till akten eller blåsjobbet, he he. För min personliga del föredrar jag lite tuffare melodiös hårdrock. Eller vad sägs om If i die tomorrow, White wedding, Pussy, eller varför inte den låten med Kid rock, minns inte namnet nu men han sjunger just om att pippa.
Så vilken musik föredrar du?

Veckans vintips.

La Chapelle des Augustins, ett vitt friskt vin så här inför sommaren. No:5335. På sommaren som sälskapsvin vill man ju ha något friskt. Detta är kanon en mysig sommarkväll med bara överkroppar till, he he.
Karaktär: Tydlig doft av sauvignon blanc med försommarklorofyll och svartvinbärsblad men också en svag doft av vita smultron och en antydan till krutrök. Frisk och fräsch med mycket smak av solmogen vit frukt. Lång ren eftersmak med touch av rökighet.
Passar till: Går bra till skaldjur förstås men även de flesta fiskrätter. Lokal specialitet: halvera och kärna ur ett fast päron, fyll med crottin de Chavignol (eller annan god getost), peta in i ugnen i ca 20 minuter tills osten blivit vackert gyllenbrun på ytan. Mer än gott till detta vin! Dekantera gärna en timme innan servering.
Mer om Sancerre La Chapelle des Augustins : Familjen Bourgeois har odlat vin runt Sancerre i tolv generationer. Med flera olika vingårdar kan man producera viner i olika stilar som denna La Chapelle med sin charmerande, nästan smultrondoftande frukt. La Chapelle des Augustins är en enskild vingård som ligger sydost om staden Sancerre på sluttningen ner mot floden Loire. Vingården har gamla stockar med en snittålder på drygt 35 år. Jordmånen är 60 cm flintblandad lera på bas av kalksten, bägge stenarterna ger sitt till vinets karaktär. Flintan ger lätt rökighet och kalkstenen bidrar med vinets knivskarpa syra. Vinet är jäst på ståltank men 15% har sedan lagrats på 300-liters ekfat med bâtonnage för komplexitet och rondör.

Jag är inget vitvinsfan direkt men detta gillade jag skarpt. Kanske just för den sommriga kännslan. Jag älskar sommaren.

Morgonstånd.

Kan man vakna lyckligare?? Värken är nästan över, så man kan vrida och vända i bingen. När man dessutom ser på täcket att jordens morgonstånd gör sig påmint, ja då är mer än lyckan på topp.

Håll även ögonen lite öppna för under dagen dyker det upp ett något sommarinspirerat vintips. Ett vitt friskt fruktigt svaslkande vin.

THE SMUTS.

Det var ett tag sedan nu, har varit svårt att htta något. Jag har ju oftast varit snäll. Men så minns jag ju då jag slutade första ring. Jag och ett antal gymnasiekompisar hade snott toapapper av skolan. Vad gör en nästan tjugoårig testosteronstinn man med så mycket papper? KA VÄL DU SKITA I. He he.
Nä när vi kom ner till "stan" (östersund) så tog vi hissen upp på Domus taket. Väl där så rullade vi på givet kommando ut alla rullarna. Snabbt tog vi hissen ner och ut på andra sidan. Då vi nådde brottssidan hängde ett draperi av dasspapper från taket. Poliser sprang som yra höns och letade oss.

Tänk den stackars polis som läser detta och liksom PING!!! Fan han är ju en av de skyldiga. Buhu så synd om dem då.
Love ya.

Trapezius.

Just i den förbaskade muskeln har jag sååå ont. Vet inte riktigt vad som hänt. Kan ha kommit av träning eller jobb. Otur är det då, för nu måste jag ridas. Det gör ju ont att hålla i höfterna. He he. Har använt radital och värktabletter, så jag hoppas som bara... att det snart går över.

Landskrona!!!

Med anledning av det som hände i Landskrona härförleden blev jag lite upprörd. Hörde att han den 23 åringen fått Silbersky som advokat. Varför då undrar jag. Visst jag ska inte dra förhastade slutsatser men jag inbillar mig att hans advokat är utsedd av staten. Måtte väl finnas advokatlärlingar som kan ta sånna här fall?
Det påstås att det var en olyckshändelse. Ok?? Om en människa är otrogen, är det också en olyckshändelse?? Att någon skulle snubbla på en tröskel och flyga genom luften för att landa Schlurp med k*ken rätt in, det har vi väl alla hört om? Om man kliver ut ur sin bil för att slå en äldre människa är väl FAN det ingen olyckshändelse? Eller är det någon som tycker annorlunda?

Good moorning!!

Ja morgon är det då. Vi får se i kväll om dan har varit god eller ej. Nä så efter en rakning och tvagning nu, så bär det av till jobbet. Kram vettja.
Visst jag är man, och just därför får denna bild häröra till rakning och tvagning. Den gör mig lyckligare än en bild på en hård len penis. Håller ni inte med.

Dikk "sexig Bluball.


Ja vad tror du, skulle jag inte va sexig i dessa?? Armani är dessutom en stor märkesfavvorit. Så du som ev kvinna, skulle inte detta va något härligt som poppade fram ur mina jeans??
 Så här såg jag ut i ett par av mina förra. Men man behöver ju fler par. Ombyte förnöjjer he he. U like???

Får man ställa veckans fråga??

Så bra. Snart är det dags att slänga sin kropp i bingen. MEN!!! Hur gör ni? Sover ni nakna precis som Dikk Bluball? Eller ni har för vana att ha kläder??

Solen...Så mycket glädje den skänker. Solen. Ren och skär glädje. Mysiga stunder den höjer lusten till sex och att ta av sig kläderna. Jag är en sån människa som älskar solen. Så skönt, shorts sex lättlädda kvinnor och glass. Whats not to love? Tänk en varm sommardag topless en *mint julep i handen, shorts på benen. Nedsjunken i en stol och härligt brunbränd.

*Mint Julep
4 cl Bourbon
Sockerlag
Myntablad

Häll i bourbon och sockerlag i ett highball glas och muddla myntan i
botten
Fyll upp med krossad is och rör om
Voila!


Bluball´s Bi syssla.

Lamborghini Gallardo.

Måste ju berätta om när jag köpte min Lamborghini Gallardo. Som ni sedan tidigare vet, jobbar jag ju inom XXX filmindustrin. Detta var för ca ett år sedan. Jag hade under ett år varit mycket i USA och spelat in ett femtiotal filmer. Jobbigt kan tyckas, men i den industrin går det ofta rätt fort.
Jag hade länge gått och sneglat på en svart modell.

En dag bestämde jag mg. Jag stegade in hos en handlare strax utanför Los Angeles. Väl inne så gjorde jag som man brukar. Jag gick runt bilen flera varv. Provsatt luktade och kännde på interiören. Efter ca tio minuter kommer en kvinnlig säljare fram. Hon frågade således om jag behövde ngn hjälp.

Kvinnan i fråga. Wow vilken skönhet. I min längd, något längre. Långt blont hår med tjocka svarta slingor. En lite rockigare brud. Hon var kläd i en elegant kavaj och ett par tajta slitna jeans.

Ja tack. Svarade jag. Jag är mycket intresserad av bilen. Vi kan väl åka en runda föreslog hon. Jasmine som hon hette. Satte sig i passagerarsätet och jag i förarsätet. Vi åkte ut från området och ut på motorvägen. Vilken känsla tänkte jag. Vilket tryck, vilken kraft. Vi småspråkades lite under tiden. Jasmine berättade att hon tagit jobbet bara för att bilarna och ägarna är såå sexiga.

Jag blinkade busigt mot henne, Man tackar sa jag. Jasmine log. On la sin hand på mitt lår och sa. Du skulle bara veta. Min kuk gjorde sig påmind. Inte bara motorns härliga ljud, utan Jasmine fick den att resa sig ytterligare. Men jag vill ju veta.

En kort stund av pinsam tystnad. Sedan säger Jasmine, Du kan ta av till vänster vid den röda skylten där borta. Jag tittade lite förvånat på henne. Men jag tänkte att, Visst. Sagt och gjort. Efter en kilometer på den vägen kom vi fram till en glänta.

Så mysigt. Alldeles tyst, inte en människa så långt ögat når. Fångad av stundens njutning och mina tankar. Då känner jag hur hon för sin hand under min T-shirt. Nyfiket smeker hon min bringa..........


Jag skriver alltså erotiska noveller. Läsa fortsättningen?? Kolla in novellen

Dikk och Hobbe.

Hobbe (hunden) och jag har nyss setat ute i solen och lapat både sol och glass. Det enda som var bristfälligt i vårt lapande var nog en mus. He he. Men såå trevligt, sol varmt och kall glass med hunden.

Skandal??

Kungahuset i skandal?? Nä det hoppas vi inte. Jag har ju skrivit om det förr, min personliga uppfattning är att oavset om Silvia Kalle eller Carl Philip besöker dasset så luktar det skit då de lämnar skithuset.
 Visst är hon snygg? Carl Philip!! Gör som Dikk, stå för ditt stånd. Jag står bakom dig hela vägen. Hur kommer det sig att ett modernt sverige medialt trycker fram att vissa partners inte passar kungahuset?? Om C,P vill vara tillsammans med Puma Swede t,ex så måtte han väl få det. Många vill ju har bort kungen osv. Men nu finns det och vi lever inte på 1800 längre så låte dem pippa knulla älska med precis vem de vill. De är ju bara människor.

Anna VS Paul.

Skummade igenom en arttikel rörande paret Anka. Min känsla blir lite spontant: PR trick??? Paul visar upp äktenskaps förord för expressen. EXPRESSE??? Vaffö då? Han e jänkare och hon jänke wannabe. Varför skulle vi va sååå intreserade av deras duster`?? Fösstår inte.
Blir lite tröttsamt med all skillsmässo information. Ingen skriver väl om mig om jag skulle stoppa i fel kvinna. Förstår absolut att det finns de som tycker illa om otrohet osv. Men hur kommer det sig att media finner någon allmän rätt i att sabotera människors karriärer?

F,U MEDIA!!!

Veckans vintips.

Monte del drago. Var enormt sugen på att köpa detta vin förra helgen, priset fick mig att då ta ett annat. Men nästa gång.

Så smakar det:

Ett mustigt och tilltaget vin som bjuder dov och murrig helhet. Dock ryms frisk syra och viss elegans, den lite druvsöta stilen domineras av torkade fikon, söta blå plommon, vanilj och tydlig läder. Strävheten är kännbar och eftersmaken kryddig. Ett utmärkt vin till grillade kötträtter men även hårdostar av olika slag. Druvorna består av lika delar cabernet sauvignon och corvina.


Veckans vintips, GLASS

Magnum gold.
GB har kommit med en ny magnumglass, som jag tycker är hur god som helst. Den består av vaniljglass, karamellsås med havssalt, ett överdrag av mjölkchoklad och ett gyllene överdrag. Vad det gyllene överdraget består av vet jag dock inte, haha! Jag tycker att den är supergod, ett blåsjobb under inmundigandet vore en höjdare :D

Knepigt vintips?? Blir ett i kväll. Men med tanke på den ankommande sommaren, så håll dill godo.


Porrstjärna.

Rackarns vad det är svårt iblad att hitta på vesäntliga och hyffsat roliga saker att skriva om. Jag vet ju att många gillar allt det sjuka och skruvade jag skriver om. Kan tyckas tjatigt ibland att det rör sig lika mycket sex i min hjärna som i en porrstjärnas. Porrstjärna i sig är kanske inte allt för djävla dumt att va? Jag menar: Känd, får pippa ALLTID, Tjänar gryn på att njuta, Träffa många snygga människor och vilken träningsform sedan. Knepigt kan ju kanske va då man kommer hem till frun och inte har någon som talar om vad man skall göra. Man hör ju att många fruar/flickvänner vill att man räknar ut vissa såna sexuellt relaterade saker. Som vad de gillar, hur de vill att man gör och var man gör det. Ja inte platsen utan mer kroppsdelsmässigt. Lite som de två utvecklingsstörda killarna som diskuterade hur man bäst, gör det skönt för en kvinna. Den ene berättar att man ska sicka där hon kissar. Den andre frågar då: På ringen eller på golvet?
Inte så lätt att veta ju om hon inte berättar innan. Det förstår även en utvecklingsstörd.

Favoritrepris???

Vad utgör ett perfekt blås jobb?
Ja jag törs påstå att de flesta män älskar att få ett blås jobb. Men vad är det som gör utförandet perfekt? Bland mina vänner pratas det mycket om att det är grymt skönt om hon kan ta "den" ända ner till roten. Jag personligen och säkert många kvinnor undrar lite varför. Det är ju så vitt jag vet toppen på "den" som ger mest effekt vid muntlig beröring.
Sedan är vi ju många män som upplevt kvinnan som tar "den" i munnen och bara rör huvudet i lemriktningen fram och åter. Sedan är det ju de som suger så pass att man tror toppen ska lossna. Det riktiga "suget" är för visso J******t skönt men väldigt jobbigt då man lätt blir svag i knäna. Tänder, nä tack inga tänder. Ja kanske försiktigt under kontrolerade former. Efter gym och jobb bör vi män nog ändå låta bli att fråga äns om vi får ett. Tvivlar starkt på att kvinnan finns som tycker om att ha en illa osande köttbit i sin mun.

Slutet gott allting gott. Ja det finns ju kvinnor som säger "alltid i munnen" men det är ju inget krav som ställs. Eller?
Upp till var och en, resan dit var ju otroligt skön. Vi får helt enkelt vara tacksamma och ge en hel del tillbaks. För i slutändan är nog de flesta blås jobb perfekta. Eller?

Top of the morning.

Så var det vardag igen, lite halsont nyss ätit gröt. Ja denna jävla vardag, det enda positiva är väl träningen ikväll. Boxercise riktigt kul. Nä nu får jag fortsätta. jag har en del innan jag måste åka.
Love ya.

Föllinge

Produkter från föllinge. Helt naturligt och väldigt bra. Jag har t,ex en chokladlotion som är lite kul. Då man smort in skruven luktar den dyr god choklad. Vore inte det ngt kvinnor borde älska??
Handcremen här har jag inte hunnit testa än, men jag är övertygad om dess kvalitet. Jag har testat en fotsalva/kräm som är suverän efter ett fotbad. Man får mjuka fötter. Men att just nu sitta och dofta choklad på skruven är lite läckert.

Föllinge

Produkter från föllinge. Helt naturligt och väldigt bra. Jag har t,ex en chokladlotion som är lite kul. Då man smort in skruven luktar den dyr god choklad. Vore inte det ngt kvinnor borde älska??
Handcremen här har jag inte hunnit testa än, men jag är övertygad om dess kvalitet. Jag har testat en fotsalva/kräm som är suverän efter ett fotbad. Man får mjuka fötter. Men att just nu sitta och dofta choklad på skruven är lite läckert.

Alla dessa älskade kvinnor.

Finns utanför våra hus våra fönsterr på affärer mm. Snygga kläder ibland heta ibland inga alls. Härliga älskvärda former. Lusthöjande varelser, guld värda. Ställer upp med hjälp tankar och omsorg. Sexiga hungriga och enormt vackra. Älska och vårda kvinnan ömt, det är hon som får dig att komma både för tidigt och till fest.
Love ya all.

Borta match eller knulla snett.

Jag passar ju ibland på att läsa en del, bl,a kvälls och skvaller tidningar. Kanske mest för att man är nyfiken och vetgirig. Sedan något som lockar mig personligen väldigt mycket är de fräscha bilderna på kändisar.

Det som ändå stör mig allra mest, det är hur jävla mycket vi eller media vet om andras skit. Jesse james och Tiger woods. Media vet tydligen mer än deras egna fruar. Tidning nummer ett säger fem älskarinnor, tidning två säger fyra och tidning tre är uppe i elva älskarinnor.

Jag tvivlar inte en sekund på att de verkligen varit ute i fel hål och mummsat. MEN, det skulle inte förvåna mig att det är EN kvinna och alla de andra är eventuellt såna som tidigare seglat förbi dessa herrars liv, på ett eller annat sätt. Jag försvara inte otrohet men ifrågasätter hur jävla mycket vi vet.

Hårdkokt.

God morgon, eller ja Goo midda. Kroppen är fortfarande trött efter all hårdkokt ägglikör. Plus att jag tagit reda på att man BÖR skaa äggen innan stekning, likväl ska de skalas innan kokt förtäring. Ja ja, hungern straffar sig om man är för glupsk. I nu läget finns det saker som jag längtar enormt efter. Vårsol, tidernas skönaste kram och en massa annat. Jag känner att njutningsbehovet är stort nu.
Vad händer hos er idag?

THE SMUTS.

När jag var mindre än vad jag är nu så lekte vi mkt med knivar. Vi kastade dem skar med dem osv. Ibland tävlade vi mot varandra genom att person nummer ett, kastade sin kniv i väggen. Efterföljande personer skulle kasta sina knivar så nära som möjligt. Min kompis lillebror hade fått en ny fin kniv av sin far. Självklart så tävlade vi. Lillebror kastade först. Sedan jag, tjong. Så nära har ja nog inte kommit varken före eller efter. Jag klöv nämligen hans skaft på mitten. Lite tur i oturen.

Om snoppen hänger???

Ja precis. Betyder det att man haft super-kul dagen innan? Eller man har haft ännu roligare om det lyser en krans av tre sorters läppstift runt roten. Är det kanske då man räds att få besked om arton års ballskatt? Eller än värre man får besöka plåsterhuset. Men inte för att få plåster utan för att någon grotesk manlig sköterska ska rensa kanonen med världens längsta tops. Trots en stor brist på allt detta just ida så vet jag säkert, att gårdagen var superkul. Trots att snoppen står så känns det kul i övriga kroppen.

Det vankas fest.

Idag smäller det. Dikk Bluball ska på fest. Det blir till att dricka ägg nu påsken till ära. Ägglikör?? Nä det är ju mer njutningsdricka. Lite som att gämföra en runk med ett höögkvalitativt blåsjobb. Gissar att det blir något gott vin. Jusst det ja, jag glömde ju tipset i Fredags. Hav tålamod så kommer jag, precis som jag brukar säga när någon suger lite taffligt, he he.
Har ni bra tips på goda humörhöjjardrycker som passar påsken`?

Thomas Sabo.

Vem sa något om att det skulle vara fjolligt för en man att bära smycken? Inte om smyckena medför att man liknas vid en välbärgad hög/full Nikki sixx väl?
 Ta en titt på nåra smycken som enligt mig är långt ifrån fjolliga. Dödskallar tjurar motorcyklar mm. Jag älskar idén om dessa smycken. Man trodde ju bara att det var löjligt rika rockers som kunde beställa dödskalleringar i framförallt silver. Gild finns väl också men sabo är silver. Så ta fram rocker i era älskade pojkvänner, jag vet att de flesta vill ha en rocker i säng. Köp ett eller tjugo smycken av Sabo till honom. Love ya/Dikk

Flikkan som hatade brinnande slott.

 Helt underbara filmer. Nu går ju även tv serieversionen. Alltså den där Ola Rapace är jag allt bra avundsjuk på. Hon är ju grymt snygg Noomi. Kritikerna får säga precis vad fan de vill. Hennes rolltolkning är fenomenal. Hur många håller med?

Lyxx för Dikk

Frukoosten blev lyxig, eller bara proteinrik. Tre stekta ägg en macka med ett halvt paket skinka och en kopp kaffe. Men men pålägget var billigt. Annars blir nog detta en dag med mycket sug. Tyvärr inget sug som gagnar Dikk¨s njutning. Dammsugning. Fan vad det suger att dammsuga. Jag hade valt att få något annat suget om jag fått välja fritt. Men man får ju inte ofta som man vill.
Kyss

Affliction.

Aaaaa jag kommer nog att bli lite samlare när det gäller Affliction. Hittade nyss ett par boardshort och denna tischa.
 Blir nog denna jag handlar nästa gång. Då har jag fyra st. Shortsen får bli en senare fråga. Tycker någon by the way att en man kan bli för gammal för den här typen av kläder?
Blir nog sista inlägget ikväll, puss på er.


April april.

Lurad på våren eller sommaren. Nä men visst har man blitt lurad någon gång. Jag minns en gång då jag gick på att man kunde lyssna av pågående telefonsamtal. Plus alla som hört talas om det gamla skämtet om hur man gör en svart vit tv till en färg tv. Finns många. Har ni själva någon sån klassiker som ni själva gått på eller hört talas om.

THE SMUTS.

Då jag gjorde lumpen hände något som var rätt både smutsigt och kul. Fler av killarna hade varit ut på kvällen och kom hem rejält skruvade. När de så somnat så hjälptes vi åt att hålla en av killarna stående upprätt. Under tiden tog en annan kille en handduk och gned hårt mellan hans ben. Resultatet, skavd och öm mellan skinkorna. En annan kille kladdades snoppen in med tandkräm vilket resulterade i en röd öm kuk. När vi så la de här två killarna i samma säng var reaktionen vid deras uppvaknande rätt behaglig att uppleva....

RSS 2.0