Ingen promenad...

*snyft* Vaknade 0430, rajj det är ju bäckmörkt. Man vill ju inte ut och gå då. Måste skaffa mig en pannlampa. Behöver ju min promenad, för att gå mot en ännu sexigare kropp.
Nu är slangarna fixade till mina bulgariska säckar. När de är klara kan jag ju köra ett morgonpass med en sådan. Trosor, nä inte sånna utan jag menar trist, jag måste jobba lördag denna vecka. På lördagar vill jag ju hellre föra trosor åt sidan. He he.
Satt här och funderade på mitt nästa rock konsert besök. vore det då inte på sin plats med 20 svarta rockernaglar? Så alla ni fashonistor eller dylikt. Vilken sort rekomenderas???
Puss ya all.

Bulgarian training bag.

Har hittat ett helt fantastist träningsredskap BTB är kanon att träna core. Explosiva muskler bra förbränning och enormt mångsidig.
Vill man ha lite vikt på den så är den iofs rätt dyr. 22kg = 2980:-ca. Men jag ska göra en eller två jag, utav gammla innerslangar till personbilsdäck. Ska visa sedan hur det blev.
Kolla gärna in filmen. Detta är fantastiskt.

Allt om Dikk möjligt och lite...

Rackarn så gla denna fullblodsdåre blir då han förstår att han är saknad. Har ju som sagt varit lite lat i sommar, men vad fan?! I denna värme är väl det förståligt. Så här kommer nu ett inlägg i äkta Dik Bluball anda. Har aldeless jusst sms;at med en nagelstudio och pratat lite om att "göra" rubbet av någlar. Tår och fingrar. Sedan tänkte jag, Hmmm jag är ju för fan en ROCKER så rött lack blir fel nu när 80 talet sedan länge är över och glömt. Så vad tror ni om svart??
Ett vintips kommer inom kort, Minuty tänkte herr Bluball ta upp. Lite Rosé så här inför nästa vår och sommar. Gymmet kom förhoppningsvis igång idag på hårdaste allvar tillsammans med morgonpromenad 0430 på vardagsmorgnarna. Så hah!!! Dikk kommer om möjligt va ännu sexigare och jävligare nästa sommar. Plus att ni får hålla utkik på konserter efter svartmålade mansnaglar. Kom fram och hälsa. Bluball kramas och bjuder vid behov och tillgåg på ett järn. Nä inte järnet jag har i grenen utan det i flaskan. Det i grenen får man nog be snällt om att bli bjuden på. He he. The smuts ska väl också komma. Förhoppningsvis har jag haft lite jävulskap för mig i sommar, måste bara fråga de som minns först.
Puss ya all, Dikk Bluball.

Jobbigt!?

Heter jobb jobb, och jobba jobba, för att man lättare ska förstå att det ibland är jobbigt??

Hallå däär. Så kul att just du hängde kvar hos Dikk. För trots att inläggen inte kommer lika ofta nu så finns jag kvar. Man kan kanske kalla detta för att jag laddar bloggbatterierna. Så till hösten/vintern kanske alla inlägg ökar. Måste ju erfara mer för att fylla på THE SMUTS, får ju äta middagar och supa en del för att komma med värdefulla vintip. Får ju ha en massa sex och få en massa blåsjobb för att kunna skriva en massa dumheter.
Så håll ut, jag kommer oftare och oftare. He he. Puss ya all

iPhone fån??!!

Ja det har jag blivit. Man blir ju bortskämd av att ha så mkt i fonen. Vilken lyx. Fler som blivit iPhone fån??

RSS 2.0