Porrstjärna.

Rackarns vad det är svårt iblad att hitta på vesäntliga och hyffsat roliga saker att skriva om. Jag vet ju att många gillar allt det sjuka och skruvade jag skriver om. Kan tyckas tjatigt ibland att det rör sig lika mycket sex i min hjärna som i en porrstjärnas. Porrstjärna i sig är kanske inte allt för djävla dumt att va? Jag menar: Känd, får pippa ALLTID, Tjänar gryn på att njuta, Träffa många snygga människor och vilken träningsform sedan. Knepigt kan ju kanske va då man kommer hem till frun och inte har någon som talar om vad man skall göra. Man hör ju att många fruar/flickvänner vill att man räknar ut vissa såna sexuellt relaterade saker. Som vad de gillar, hur de vill att man gör och var man gör det. Ja inte platsen utan mer kroppsdelsmässigt. Lite som de två utvecklingsstörda killarna som diskuterade hur man bäst, gör det skönt för en kvinna. Den ene berättar att man ska sicka där hon kissar. Den andre frågar då: På ringen eller på golvet?
Inte så lätt att veta ju om hon inte berättar innan. Det förstår även en utvecklingsstörd.

Kommentarer
Postat av: simone

Vore nog ett passande yrke ;) själv tror jag inte jag hade klarat det, skulle nog tappa stinget när man väl ska hem och njuta med sin andra hälft, sexet går en upp i halsen kanske ;D

2010-04-08 @ 17:08:52
URL: http://fattybom.se
Postat av: CLIP

Jadu, jag skulle kunna skriva en bok, men det har jag inte tid med!

Michael är.. ja, säg någonting han inte är, bara allt med honom. Hans musik, hans "message", sättet han går på, hans röst, allt han har gjort för världen, åh, det tar aldrig slut. Han är en perfekt förebild, och mycket älskvärd! Verkligen!

2010-04-08 @ 18:24:49
URL: http://clip.blogg.se/
Postat av: It´s you and me ! - Smycke- & Dekor tävling pågår !

Jo men världen blir ju allt latare..

2010-04-08 @ 19:01:34
URL: http://itsyouandme.blogg.se/
Postat av: Emelie's WickedTime

Ne det är ju inte alltid lätt o veta;)

2010-04-08 @ 19:46:42
URL: http://wickedtime.blogg.se/
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv: hihi okej tack:D

2010-04-09 @ 05:14:40
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0