Pippa i gräset.

Wow vilken dag. Började molnigt men med ett visst givande och jösses vad jag tog. Frukost. Ja sedan har det plockats maskrosor. Tjejer älskar ju blommor. Sedan var man ju tvungen ut och få lite luft, som jag skrev tidigare så tog jag ju en promenad. Sedan hem och fram med saxen. Ja jag har alltid lidit en skvätt av för stor snopp. He he, nä men jag hade funderat ut vilka byxor jag skulle offra till ett par shorts.
Så jag tog ett par jeans. Förutom mjukisbyxor så är nog jeans min stora favve. Gärna Levi´s 501:or. Snygga praktiska och inte allt för dyra.
Sedan, fram med saxen och klipp. Kan i princip aldrig misslyckas. Får se sedan om det kan bli ett par shorts av märket Affliction, en annan av mina stora favoriter.
Sedan såg jag faktiskt på Dress man, ja tänk. En del snyggt har de. Jag hittade ingen bra bild som gick att spara, men kolla HÄR tycker de är lite punkiga. Vad tycker ni??? Jusst det, RUBRIKEN??? Jo jag är ju även lite svag för att gå s,k Commando d,v,s inget under. Tänk så lätt man pippar i gräset då om jag bär shorts.

Kommentarer
Postat av: aww

nej typ aldrig,.

2010-05-22 @ 19:05:26
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Postat av: aww

skönt !

2010-05-22 @ 19:32:54
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Postat av: simone

how hot aaaree you ? ;D ha en grym fredag hjärtat!

2010-06-04 @ 12:49:26
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0