Vardag = träning.

Ja vardag ja, det betyder ju även lite träning. Ibland kan det ju även vara så att dagen är så full av just vardag så att man hinner inte. Jag kom på för ett tag sedan att det finns ju saker man kan göra under dagen för att komma lite i form.
Om vi börjar t,ex på morgonen då man vaknar, innan man sträcker sin lekamen ur den varma sköna sängen. Gör då som jag, gör så många sit ups som du orkar. Det medför ju att magmusklerna får sg en skjuts och blodflödet kommer igång. Man känner sig även mycket piggare.
Under dagen vad du än jobbar med. Så gå raskt om du ska förflytta dig, ta dubbla steg i trapporna osv.
Senare på kvällen då det vankas dusch, jag gör tåhävningar. Ca trettio st gör fler om man pallar. Vaderna blir snygga och det är ju inte fel när badbyxor eller shorts ska på till sommaren. Såg ett par grymt snygga Billabong härom da´n, som jag tror passar utmärkt i sommar och då man ska trimma kroppen genom en simtur.
Sist av allt på dagen så när jag borstar tänderna gör jag rumpspänningar. Snygg sexig häck är ju inte fel.

Detta kanske låter lite stökigt och jobbigt men själv tycker jag det är väldigt enkla saker för att ge lite extra åt formtoppen. Sedan om partner och lust finns är ju inte sex heller helt fel, varken för att komma i form eller höggradig njutning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0